Ytterligare en sedelärande historia om vikten av integration – och konsekvenser därav när den fallerar

INSÄNDARE. En 16-årig kille i Karlstad blev förra veckan nedsparkad och misshandlad på en skolgård som en varning inför rättegång. Gärningsmännen var flera och i ungefär samma ålder. Budskapet var enkelt: – Vi pratade med våra ledare att vi inte ska störa dig längre om du inte pratar illa om oss i rättegången.

Denna misshandel var en fortsättning på en tidigare där samme 16-åring blev slagen blodig av tiotalet maskerade ynglingar. Detta skedde en tisdag i anslutning till skolan.

Som läsare undrar man kanske vad som är orsaken bakom. Är det droger igen, eller kanske klaner i krig? Nope – det är mycket enklare än så…

I en helt vanlig gymnasieklass i en helt vanlig svensk medelstor stad i den värmländska skogsbygden lägger en helt vanlig tjej upp en bild på Instagram, eller så var det inte en helt vanlig tjej…

Hursomhelst så gillar en helt vanlig kille i klassen flickan bild, så han kommenterade med en emoji föreställande en katt med hjärtögon. Om allt därefter skett på ett någorlunda ”vanligt” sätt hade nog inte mycket mer hänt. Men det gjorde det…

När flickans 14-åriga släkting fick se katten (med hjärtögon) blev han mycket upprörd. Han hotade killen med att han skulle kastas i sjön och misshandlas om han inte bröt all kontakt med flickan, vilket killen gjorde. Den vanlige killen i den vanliga gymnasieklassen tog hoten på allvar och avföljde tjejen i alla sociala medier. Där kunde historien återigen tagit slut…

Några veckor efter katten med hjärtögon spelade killen basket på skolgården med en kompis. Plötsligt blir han attackerad av ett tiotal maskerade pojkar i sin egen ålder. Killen hålls fast och misshandlas med sparkar och slag. Våldet filmas ”såklart” och läggs upp på sociala medier. En 16-åring identifieras och åtalas för grov misshandel. ”End of story” kan man tycka – men icke…

En tisdagseftermiddag kort därefter blir killen på nytt attackerad. Det är två dagar innan rättegång när samme kille återigen blir misshandlad och nedsparkad, denna gång av åtta maskerade personer. De slog honom med en pinne och hoppade på honom säger killens mamma.

De slog på huvudet och det blöder, hela kvällen hade han huvudvärk och kroppen gjorde ont.

Motivet till överfallet var tydligt att tysta killen inför rättegången.

– De sa att ”vi pratade med våra ledare att vi inte ska störa dig längre om du inte pratar illa om oss i rättegången”, säger mamman.

Killen vill nu inte gå ut någonstans och var jätterädd redan innan senaste misshandeln enligt mamman. Hon förstår inte hur de ska orka leva kvar på orten med ständig oro för nya attacker.

Mamman säger att sonen inte längre kan fokusera och läsa i skolan för han tänker så mycket på vad som hänt.

Med detta har vi lärt oss att integration kanske borde vara ett eget ämne i gymnasieskolan. I alla fall för vanliga killar i vanliga klasser i vanliga svenska medelstora städer. För vem ska annars våga fråga chans – och veta om det är en vanlig tjej eller en ”tjej”…

GH

26 thoughts on “Ytterligare en sedelärande historia om vikten av integration – och konsekvenser därav när den fallerar

 1. Det går bra för Sverige. De här typerna ska
  alltså om 5-10 år vara en del av det svenska samhället. Vanligt arbete, passa
  tider betala skatt etc. Lycka till! Arma land.

 2. Detta sinnessjuka vill 7-klövern med Socialdemokraterna i spetsen, ha mera av…
  Snart är det din son eller dotter som blir utsatt för denna VINSTEN FÖR SAMHÄLLET.
  FY FAN 🤬

  Hur kan nån rösta på partier som vill ha detta i Sverige !? 🤮

  Allt gott till den stackars killen. 💐

 3. Och dessa fega varelser ska alltid vara uppemot ett dussin stycken
  för att spöa en ensam kille, och den Svenska flatheten bland dom politiskt korrekta gör att dessa fegisar känner sig säkra, och kan göra om bravaderna gång på gång?

 4. Varför frågar ingen sk journalist muppartiet A Hirvonen Falk om hon tycker det är ok att hennes varmt omhuldade ”små pojkar” håller på att misshandla och ha ihjäl etniska svenskar oftast bara för att de är just svenskar? De kan också passa på och fråga var pengarna till vildarnas framfart ska tas VI skattebetalare är trötta på att betala för att bli utrotade av ointegrerbara vildar.

 5. Vi måste beväpna oss annars går vårt folk under…
  Själva har vi gjort det
  Ponnsan
  AFS

 6. Det finns inga skäl att ta in dessa familjer till Sverige. Myndigheter kan hålla på i decennier för att kartlägga 10000-tal orsaker till kriminalitet men under tiden inte lösa något. Myndigheterna har ju bäddat för att vi ska betala bidrag till dessa barns dysfunktionella familjer. Det är bara återvandring och utvisningar, som löser problemen enklast och humanast. Det här handlar om att prioritera föräldrarnas och deras barns mänskliga rättigheter i sitt egna land. Så länge Sverige inte klarar det, ska vi absolut inte bevilja några, som helst asylskäl till invandring. Skolan de gick i och myndigheterna verkar ha varit katastrofalt försumliga dessutom. Jag skulle inte tillåta ha mitt barn i den skolan eller inte ens bo kvar i den staden.

 7. Och gärningsmännen är fullt medvetna om att ”samhället” står på deras sida. Blir det SR, SVT, DN, Aftonbladet eller Expressen som markerar det extra tydligt så att vi alla inser detta faktum?

 8. Vårt Fosterland är under invasion!

  ”invasionstrupperna ” gör allt för att
  skapa skräck och oreda i landet!

  Socialdemokraternas kontrakt med muslimerna stödjer detta!

  Skriv till SÄPO och fråga om kontraktet!

   • Vad tycker du SD ska göra med 17,53% av rösterna, när ingen vill förhandla med dem.

    Läs gärna riksdagsmotionerna som Sverigedemokraterna lägger och de andra röstar ned.

   • Pettersson

    ”Vad tycker du SD ska göra med 17,53% av rösterna, när ingen vill förhandla med dem.”

    Jag tycker SD skall backa till tiden innan utrensningarna. Lära om. Partiledningen skall vara till för medlemmarna – inte tvärtom. Partiledningen måste ta tillvara medlemmarnas intressen. Inte hela tiden böja sig för ’slaskmedia’ och skicka ut dem i kylan,

    ”Läs gärna riksdagsmotionerna som Sverigedemokraterna lägger och de andra röstar ned.”

    Jo jag har läst dem. Vad nyttar de till? Partimedlemmarna måste ut till medlemmarna inte bara nöta golv i korridorerna i riksdagshuset.

    Mentaliteten i partitoppen behöver ändras. Det är inte bara partiledaren som behöver bytas ut.

   • Jag gillar inte utrensning av sådana som Thoralf och Eva-Marie men det är inget fel att slänga ut rötäggen.

    Sedan är det medlemmarna som väljer partiledning och vad jag förstår så ökar SD:s medlemstal år efter år.

    Nåväl, du får och ska tycka vad du vill. Jag är inte medlem i SD och kan inte rösta.

   • Det är inte medlemmarna som röstar vilka som ska representera partiet i riksdagen. Det är inte heller väljarna som bestämmer vilka som ska sitta i riksdagen. Det gör partiledningen. Toppstyrning och demokrati är en omöjlig kombination.

    Jag är inte heller medlem i SD och har slutat rösta.

 9. Utlänningen ska utvisas till sitt hemland där de sociala myndigheterna får ta hand om honom. För att undvika detta kan han ange de andra nio som attackerade pojken och vittna mot dem i rättegången. Då kan han få stanna, denna gång, och de kan skickas hem till de sociala myndigheterna i sina hemländer.

  • Återigen – det är inte samhällets fel att dessa gossar uppför sig som de gör. Det är enbart föräldrarnas fel som inte kan uppfostra sina barn. Skolan kan inte göra så mycket åt. Lärarna får inte säga till, då blir barna kränkta. Tacka Olof Palme, Fredrik Reinfeldt och Liberalerna för den svenska skola som lär barn att de har integritet och att ingen får säga något negativt till dem. Svenska skolan är den sämsta i hela Europa vad gäller disciplin och respekt för lärarna. Återigen – uppfostran i hemmet.

   • Vilket är anledningen till varför han ska utvisas och överlämnas till hemlandets sociala myndigheter, för att det är föräldrarnas fel.

   • Hur kan det inte vara samhällets fel att sånt här tillåts hända?

    Blir man inte uppfostrad i hemmet så är det väl samhällets sak att göra det.

    Övergrepp i rättssak är ett allvarligt brott med 8 års fängelse i straffskalan, lägg sen till grov misshandel med lägst 3 års fängelse.

    Tror du att mer än en månads ungdomtjänst kommer att dömas ut?

 10. ”Heders”-våld alltså. Eller ett sätt för ”hederskultur”-killarna att visa svenska killar vilka som nu bestämmer.
  Svenska tjejer o killar kommer kallas rasister av etablisimanget, vänstern och ok-folket om de undviker att umgås med folk från dessa kulturer.
  -Jag kallar det självbevarelsedrift.
  /Cinna

  • Mångkultur fungerar inte! Det går inte att tvinga samman folk där det ena folket (mena) beter sig som de äger sina tjejer och behandlar det andra folkets (Västerlänningar) tjejer som horor för att de går ut utan manlig eskort och utan att täcka sig.

   Det går inte att leva i samma samhälle med så vitt skilda sätt att se på andra och bete sig!

   Människor av olika kulör och ursprung KAN leva tillsammans -men då krävs Gemensamma lagar och assimilation; de som kommer ska anpassa sig!
   Men i Sverige får de bete sig hur som helst mot svenskar! De omhuldas av etablissemanget, media och institutioner!

   Vi vanliga svenskar har inte bett om Dominans-kulturer :”mångkultur”, läs arabisering, klan- och ”hederskultur”! Det är den politiska elitens projekt!

   Svensken var naiv och Lurad av media; aldrig kunde vi tro att vi skulle få våra barn nedslagna för att ockupanter från fjärran land tar över och ska visa vem som nu bestämmer!

   • Det blir bara värre, tills ingen återvändo finnes ? Kanske hjälp finns ändå?
    I Kreml bidar president Putin sin tid……

 11. Om dessa huliganer kunde tänka skulle de förstå att deras agerande går ut över alla av deras sort, men icke sa Nicke.
  De påstår ”att våra ledare” kanske t.o.m. föräldrar instruerar ungarna hur de eventuellt kan undkomma rättvisan.
  Om föräldrar fick lite tumskruvar så kanske det kunde bli bättre, en sorts tumskruv vore risk för in dragna bidrag. Enkelt som verkligen skulle kännas, men inte får vi göra så i Sverige….

 12. När ska folk fatta att de måste ta lagen i egna händer och börja rensa ut.
  Hur svårt kan det vara?
  Bor tyvärr för långt ifrån annars skulle jag hjälpt honom både till och från skolan.

 13. Karlstad var min stad en gång i tiden ! Lugn och behaglig , Lusten som drog timmersläp , torget där bussar kom och gick , Ränna där ungdomar träffades , vi med mc träffades vid Hämträtter mm . Hörde aldrig talas om sådant som sker i dag i min stad . Tack ni politiker som åstadkommit detta och det i de flesta samhällen i Sverige , samt ni som röstat fram politikerna . Mvh Sjöström

 14. Dom ska inte intigreras, dom ska över huvud taget inte alls vara här.
  Sverige har minst 2½ miljon utlänningar som inte på minsta sätt hör hemma här. Utvisa dem omgående så löses väldigt stora delar av problemen per automatik.
  Sverige har eget slödder och behöver naturligtvis inte alls importera mer av den varan.

Kommentera