Stäng

Miljöpartiet: Nu blir det åka av…

SKATTER. Regeringen föreslår 9,7 miljarder kronor i satsningar på klimat- och miljöområdet i budgeten för 2021. Det meddelade finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP) och miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) vid en presskonferens idag.

Per Bolund och Isbella Lövin, Miljöpartets språkrör. Licensed under CC BY-NC-ND 2.0

En miljard kronor ska gå till grön omställning inom industrin, 2,2 miljarder till olika natursatsningar och 5,4 miljarder för att minska transportsektorns klimatpåverkan. På det senare området handlar det bland annat om ett riktat stöd till kollektivtrafik om 2 miljarder. Miljöbonusen för den som har råd med en elbil ökar till 70.000 kronor och skatterna för den som inte har råd att byta bil ökar.

– Det här är ett avgörande changer för svenskt klimatarbete, säger Per Bolund och fortsätter med att ”nu blir det åka av, håll i er”…

-Pettersson gissar att detta är mutor för att MP inte ska lämna regeringen när S godkänner utbyggnaden av Preem i Lysekil, enligt principen allt för makten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Miljöpartiet: Nu blir det åka av…

 1. Vid ett elavbrott till vintern så dröjer det inte länge förrän hellv. bryter ut
  Sen kan MP gräva ner sig eller gömma sig för att inte bli ihjälslagna

  1. Ja detta med att en viss Reinfeldt arbetar som lobbyist för den Kina ägda vindkraften i Sverige har gått dom flesta förbi.

   Så nu när Ringhals 2 och snart 1 är avstängda på bland annat moderaternas begäran, då gäller det verkligen för kinasnurrorna att kompensera för två rejäla pålitliga kärnkraftverk.

   Tänk den mannen Reinfeldt, landsförrädare ända ut i fingerspetsarna, gör allt för att Sverige skall rasa samman.

 2. Pettersson:
  Så är det nog….
  Och Abzurdistan sjunker allt djupare ner i dyn…
  Ooootrooligt vad dessa miljöaktivister kan drömma samman. Men som jag skrev för många år sedan,fanns det redan på dårhuset S:t Maria,en som gick och trodde sig vara Gustaf V !!

 3. 9,7 miljarder kronor till som miljöalarmisterna skall förskingra, kriminaliteten bara ökar och ökar.

 4. Jag ser bara att det är de som står längst ner på värdegrund tavla( fattigp och arbetstagare får beställa parkbänk) helt klart kommer där en fastighets skatt.maten blir dyrare. Var har värde grunden tagit vägen?

 5. Den enda åkning som kan bli aktuell med MP, är på en blåsning.
  Allt annat skulle gå emot deras destruktiva sinnelag.

  Är det inte dags att de ändrar namnet MP = Muslimska Partiet.
  Då får många idiotiska beslut rimliga förklaringar och den rabiata inställningen får också sin förklaring!

  1. Det behövs inga pengar till kollektivtrafiken, då fler och fler ”vinst för samhället” kör BMW, och pengar till dessa bilar har de fått genom hederligt hårt arbete.
   Visst tjena…och jorden är platt.

   Miljöpartiet är och förblir ett parti med noll tänkande, inte längre än vad näsan är lång.
   Ett samarbete med Miljöpartiet, visar bara att den som samarbetar med Miljöpartiet, är precis lika inkompetenta och saknar oxå förmågan med ”normalt” tänkande.

   De som inte kan ladda sin el-bil och bor i hyresrätt, ska de dra kabel ifrån fönstret och sätta laddaren i lägenheten ?
   Ska de då betala för att Miljöpartiets adel, ska subventioneras, genom att barn jobbar i kobolt gruvor.
   Nu när allt ska laddas, är det därför vi stänger av Ringhals 1 o 2 och importerar el ifrån länder som spottar ut giftiga kolföroreningar.

   Idiotin är total….Miljöpartiet är en draghäst för detta.

 6. En stor del av dessa pengar kommer indirekt från oss bilägare genom den skatteplundring vi ständigt utsätts för!

 7. Två hjärntvättade representanter från MP slösar med våra pengar till insatser som är verkningslösa och helt vettlösa.
  Och varför ska el-bils köpare subventioneras, för fordon som måste köras mycket långt för att miljöförstöringen vid batteritillverkningen ska accepteras.
  De som verkligen behöver en bil i vårt lands glesare områden med långa transportsträckor till och från både arbete och myndigheter har ingen nytta av bilar som klarar 30-40 mil, med dålig kupevärme och kostar 200 000.
  Dessa bilar är avsedda för politiker i stadsmiljö som hellre tar taxi för våra pengar.

 8. 2 minuter. Sen var jag tvungen att stoppa videon. Orkar bara inte med att höra dessa mytomaner uttala sig.

  Och inte mådde jag bättre av det. Bara tanken på att sossarna går i MP:s ledband i syfte att med alla till buds stående medel behålla makten får mig att må illa.

  Men det som verkligen sänder en illavarslande signal in i mitt medvetande är att det finns folk som till den milda grad är så indoktrinerade att dom lägger sin röst på (S) och (MP).

  En positiv sak som hänt är att ett nytt ämne dykt upp på agendan – KLANER!

  Nu kommer vi att få se ett långt lämmeltåg av lallande idioter som pudlar och kommer med en massa förklaringar till varför dom inte sett, hört och pratat om problemet.

  Tilläggas kan att (SD) sedan många år har vidtalat problemet. Sug på den.

 9. Om Miljöpartiet verkligen brydde sig om miljön och inte bara längtar tillbaka till mitten av 1800-talet med svält, barndödlighet, sjukdomar och massutvandring skulle de gå all-in på Gen IV-kärnkraft. Den är säker, miljövänlig, minskar utlandsberoendet och sist men inte minst löser avfallsproblemet. Om man ser till deras lösning så kan vi konstatera att vindmöllorna är livsfarliga för djurlivet, infraljudet de alstrar en fara för närboende och levererar bara ibland. Solceller däremot, gärna kombinerad med solfångare, kan vara en rationell lösning på fasader och tak och varför inte över parkeringsplatser. Att däremot offra jordbruksmark är helt förkastligt inte minst då vi saknar egen produktion för cirka 2,5 miljoner invånare vilket nästan på decimalen är lika stor som andelen främlingar i landet.

  Gen IV-kärnkraft som bas, solceller som tillskott och vattenkraft att reglera är både rationellt och miljövänligt så sluta upp med jönseriet MP.

 10. Finns det pengar till detta? Stod inte Rödskrikan och Svetsarn för ett tag sedan och sänkte skatterna sjuj-kla mycket? Är det gungor och karuseller det handlar om? Nu verkar det vara både upp och ner och snurrigt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: