Stäng

Elsa Widding, Klimatmyt nr 4 – En katastrofal havsnivåhöjning väntar

KLIMAT. Elsa Widding är civilingenjör från Chalmers i Göteborg och har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Då hon arbetade på Näringsdepartementet blev hon känd som Sveriges bråkigaste kvinna – hon försökte nämligen stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna. Tyvärr misslyckades Widding och det kostade svenska skattebetalare minst 50 miljarder kronor.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Idag arbetar Elsa i sitt eget konsultbolag Elsa Widding AB med klimatfrågan och strävar efter en klimatdebatt baserad på saklighet och vetenskap istället för alarmism och känslor. – Klimatfrågan har utvecklats till en mångmiljardindustri. De alarmistiska budskapen som framförs av media är kraftigt vilseledande mot både beslutsfattare och allmänhet. Det har gått så långt att frågan knappt tål att debatteras, skriver Elsa Widding i förordet till sin bok Klimatkarusellen – vilka frågor kan besvaras?

Elsa Widding har  var med på bloggen några gånger…

HÄR hittar du Elsas Youtube-kanal, där hon samlar alla aktuella och framtida filmklipp. Var noga med att klicka på ”Prenumerera”-knappen, så att du inte missar när det kommer något nytt :)

Ide, manus och presentation: Elsa Widding
Introduktionsvideo och musik: Ulf Gabrielsson och Carl Johan Thore
Filmning och redigering: Ulf Gabrielsson

Elsa Widding

-Pettersson är amatör när det gäller klimat och energi-politik men tycker att Elsa Widding är lågt räknat tusen gånger mer trovärdig är nuvarande experter…

Om Elsa Widding på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Elsa Widding, Klimatmyt nr 4 – En katastrofal havsnivåhöjning väntar

 1. Toppen! Detta lärde jag mig till stor del redan i andra halvan av 1980-talet! Tack vare boken ”Istider” (från 1984) ur serien ”planeten Jorden” samt en god portion sunt förnuft!

 2. Nordpolen. Isen flyter. Lägg en isbit i ett glas vatten, nivå stiger. Isbiten smälter och nivån är oförändrad… 😊

 3. Kallt vid Antarktis. -80,8° den 16 augusti.

  Antarktis noterar en ovanligt kall avslutande vintermånad i augusti.

  Temperaturunderskotten innefattade även havsområden, i synnerhet öster om Antarktiska halvön. Havsisen bredde ut sig och i slutet av månaden var den avgjort större än långtidsmedelvärdet för årstiden.

  Den lägsta temperaturen rapporterades från det inre av kontinenten där Dome Fuji (3810 möh) hade -80,8° den 16 augusti.

  Den 4 augusti kom basen Vernadsky på Antarktiska halvön upp i 4,7°. De flesta augustimånader brukar maximitemperaturerna i Antarktis hamna lite högre.

  1. Bra kompensation för den ”ismassa” som påstås smälta vid Nordpolen !! Samtidigt kanske ”havshöjningen” uteblir ?
   Mot svinpesten lär det förstås inte hjälpa…..

 4. Den ena katastrofen avlöser nästa,allt för att hålla folket i schack…
  Dessa förfaranden måste vara något nytt i de yngres skolundervisning.Fanns aldrig i gångna tider,att man lärde sina elever hur man bäst med skröder skulle skapa hysteri o. panik,bland befolkningen.
  För att Stenbock skall följa modet,kan jag informera om att nu Afrikanska gris-pesten,närmar sig Abzurdistan.
  Denna finns redan nu i östra Tyskland vilket betyder,att alla tamsvinuppfödare står där med sina svin. Förbjudna att slakta o. sälja inom hela EU !!
  Nästan betydligt värre än om havsvattnet skulle höja sig några millimeter…

 5. Felet i det här landet är att dom styrande inte lyssnar på experterna utan på självutnämnda så kallade ”experter” , som få breda ut sig i tv sofforna och på tidningsredaktionerna och där får torgföra sina synpunkter utan att någon får komma med kritik .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: