Stäng

Vänster partiet är utan tvekan fortfarande extrema kommunister

KOMMUNISM. Ni vet att det i Vänsterpartiets partiprogram fortfarande står att V vill förstatliga privata tillgångar och det står om kamp mer än 50 gånger i programmet. Ni vet också att en gång stödde Vänsterpartiet Hitler och att de kallar SD som bildades 1988 för extrema.

Frågan är om inte iraniern och vänsterpartiets riksdagsledamot Daniel Riazat är bland de mest extrema vi haft i vårt land. Herr Riazat jämför företagsledare som skapat miljoner arbetstillfällen, bidragit med oräkneliga uppfinningar och idéer samt betalat många miljarder i skatt jämförs med mördare, rånare och knarkhandlare.

-Pettersson undrar om det inte varit bättre för Sverige om Daniel Riazat stannat i Iran…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 reaktioner på “Vänster partiet är utan tvekan fortfarande extrema kommunister

 1. Klanerna är ju Daniel Riazats valboskap, så tacka fan att han värnar dom!!
  Snart blir det annat ljud i skällan, när klanerna upptäckt att Daniel Riazat misslyckats med sina löften till klanerna, gissa vem som ligger skrynklig till då?

 2. Blanda inte ihop våra företagsledare med era jävla klanmassmördare. Hade vi inte levt i ett vansinnes vänsterfeministiskt samhälle hade han omedelbart blivit sparkad från sin post.

 3. Nå ja, nu.passar det riksdagsledamoten Daniel Riazat att benämna svenska företag, deras ledare och aktieägare, för klaner och påstå att de inte betalar skatt.
  – De rika får Daniel kalla klaner, gäng eller nätverk m.m. eftersom han vill byta fokus till dessa nyttiga från de onyttiga kriminella klaner, gäng som också styrs av familjer.
  Låt gå om Daniel kan få familjerna av de kriminella att bli nyttiga och betala skatt. Då kommer dessa familjeöverhuvud bli respekterade och bli omskrivna i Dagens Industri eller Hänt i Vecket.

  Alltså bästa överhuvuden ; Sätt era ungar i skola,.utbildning och arbete. Ni kan bli världens bästa ledare på att återuppbygga era hemländer. Glöm inte att skapa fred mellan era klaner.

 4. Även bönder förstod att polisen inte borde utfärdat svenska pass till 40 kriminell klaner från utanför Europa. När kommuner förbjuds pyssla med kommunala bostadsbolag så minskar intresset att importera hyresgäster som får allt betalt av skattebetalarna.

 5. Utan dessa företagsledare som genererat många många människor arbete inom bl.a.den Svenska industrin så hade vi inte varit ett välfärdsland.Notera att jag skrivit ”har varit”.Så är det inte längre.Företag och företagsledare flyttar utomlands då skatteläget gör det omöjligt att fortsätta verksamhet och bosättning i vårt land.Vänsterns retorik och politik är inskränkt och världsfrånvänd och det finns inte något land där denna politik har sett till att människor har haft eller fått en dräglig tillvaro.Dom enda som lever gott i dom länderna är kaviar och gåslevervänstern.Dom unnar sig det bästa medan resten av befolkningen lever på svältgränsen och inte vågar opponera sig för då blir det tråkiga repressalier.Är det det drömlandet som denne hjärntvättade herre vill ha ?

 6. I ungdomen har nog de flesta av oss revolterat mot något, kanske var många socialister eller ännu värre kommunister. Men de flesta växte både i kropp och förstånd, tyvärr blev det allt för många kvar i trotsåldern, vänsterpartister och miljöpartister blev det och är fortfarande.
  Dessa grupper finns bland journalister, författare och artister inberäknat skådespelare och lever i en fantasivärld många gånger inbillar de sig vara en del av proletariatet.
  De har en för stor del av media till sitt förfogande och hörs mycket mer än de som verkligen är arbetsmyrorna vilka fortsättningsvis är den största delen av oss svenskar.

 7. Nazisterna tog livet av 6 miljoner och det var fruktansvärt och får aldrig ske igen.
  Kommunismen har tagit livet av 86 miljoner än så länge. Det enda vi hör talas om är hur hemska nazisterna var trots att kommunisterna tagit mer än 14 ggr så många liv. Det vill man inte tala om för sanningen är alltid jobbig att höra. Hyckleri är ett lämpligt ord tycker jag

  1. Ja du Kungen.
   Kina svälte ihjäl 55 miljoner som är dokumenterat kanske fler.
   Stalin lät 25 miljoner svälta eller dö i gulag
   Pol Pot mörda1,7 miljoner
   Nord Korea, Kub, Ungern, Rumänien, Bulgarien, Jugoslavien, Polen, DDR, Tjeckoslovakien. har mördat några miljoner.
   De är nog närmare 100 miljoner som denna hyllade ideologi mördat som dagens obildade individer inte vill kännas vid på grund av sina sympatier för sekten. Beklämmande.

 8. Den här inställningen är det fler som dras med.
  Regeringen och stödpartier är lika världsfrånvända, inget verkar gå in!

  Den här oförmågan att se verkligheten som den är har vuxit fram under årtionden. Självgodheten i svensk politik gör att vårt land är på väg utför.
  Men det är klart, vissa invandrare som ljuger om sin bakgrund och blir insläppta, de kommer aldrig att se Sverige som annat än en stor plånbok.

  När de som arbetar överger vänstern så ändrar man inte politiken, man byter väljare.

 9. Så less på både sekter & insekter

  Tar man sig en promenad i skogen för att plocka bär eller svamp blir man genast attackerad av vidriga INSEKTER som älgflugor och fästingar och annat.

  Tittar man på ddr TV eller promenerar i nån stad blir man snart påhoppad med tvingad SEKT propaganda JEHOVAS VITTNEN SOZIALDEMOKRATERNA ZENTERN MP osv

  Ska det inte gå att leva fritt!?

  1. Vore det bara de gamla mörkröda kommunisterna,skulle vi inte behövt bekymra oss.
   Tyvärr finns en än farligare grupp av bakåtsträvare,hos de Gröna ny-kommunisterna. Deras försök att rasera allt som byggts upp under århundraden,ser vi dagligen bevis för.
   Samma sker i de övriga EU-länder,de lyckats armbåga sig in i….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: