Stäng

Nu ska Löfven knäcka gängen igen, som varje år…

BROTTSLIGHET. I dag ägde riksmötets öppnande rum och markerade starten på riksdagens nya arbetsår, riksmötet 2020/21. Straxt efter klockan 14 presenterade statsminister Stefan Löfven (S) regeringsförklaringen. Där framgick det vilken politik som regeringen tänker föra under det kommande året och ni har garanterat hört det förut…

I år som alla år tänker socialdemokraterna knäcka gängbrottsligheten och trycka tillbaka kriminaliteten.  

-Pettersson googlar ”vi ska knäcka gängen” och får föga förvånade upp…

16 mar 2017  Regeringen lovar nu att knäcka den organiserade brottsligheten. Ingen i Sverige ska behöva vara rädd för skjutningar och gängkriminalitet …
19 jun 2018  Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) säger att skjutningarna i Malmö fyller honom med ilska och frustration. – Men aldrig …
https://www.aftonbladet.se/…/lofven-viska-knacka-gangen-malmoborna-ska– kunna-ga-omkring-pa-stan
3 jul 2018  Löfven: Vi ska knäcka gängen – Malmöborna ska kunna gå omkring på stan utan att vara rädda. Profilbild Anette Holmqvist Av: Anette …
https://www.gp.se/ledare/viskaknäckagängkriminaliteten-1.21963305
30 dec 2019  Tillsammans ska vi pressa bort gängen från våra offentliga miljöer. GP Ledare är oberoende liberal. Fristående gästkolumnister representerar ett …
https://nsd.se/…/pressad-lofven-i-lulea-viska-knacka-gangen-nm4860046. aspx
20 jun 2018  … statsminister allt hårdare tag i kampen mot den grova brottsligheten. ”Vi ska knäcka gängen”, säger Stefan Löfven vid onsdagens besök i Luleå.
Osv…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 reaktioner på “Nu ska Löfven knäcka gängen igen, som varje år…

 1. Stefan Löven och Annie Lööv är Sveriges egna Joe Biden och Kamala Harris, Så deras gemensamma framtid ser inte ljus ut precis, Bägge paren är lika inkompetenta och vänstervridna. Stackars Svenska folket, helt obegripligt att man inte ser på USA och lär av nyttan med hårda tag mot AFA och extremister som tillåts härja fritt. Sverige framställs som a country lost to ANTIFA and thugs.

 2. Kan man inte exportera tillbaka kompetens regnet, så dom kan bygga upp sina länder dom lyckats kvadda, så slipper vi se dom kvadda Sverige!
  För vem ska försörja dom när dom måste fly från ett totalkvaddat Sverige?
  Jag bara undrar..

 3. Och småsmuler till pensionärer ( upp till 600 mer i månaden) således upp till. Och stora smuler till andra länder.

 4. Bet. ”gäng” rånade ett sådant en gammal 75-årig kvinna i hennes bostad, I ett av Helsingborgs norra Ghetton. Nu ligger denna dam på lasarettet svår medtagen.
  Denna del av Sundets Pärla gör verkligen skäl för sitt namn. I Februari blev en 50-årig man överfallen och utsatt för livshotande skador. Stenbock vet inte vilka dessa är,men har mina aningar !!

 5. Han skulle först fixa så sverige hade lägst arbetlöshet i europa och nu gangsterproblemet! F/N vad jag tycker clowner är tråkiga, inte min typ av humor alls.

 6. När man importerar väljare som tillhör gängen, då kan man inte göra sig ovän med dem!

  Vad gör några svenskars ilska och frustration, de flesta röstar inte på mig ändå!

 7. Stefan Löfven tycker han har satsat stort på polisen men ändå blir det färre och färre poliser i yttre tjänst för varje år. Pengarna verkar gå till skrivbords-jockeys.
  För att inte tala om hur man behandlat pensionärerna ända sedan Göran Perssons dagar. De patetiska höjningar man kommer med räcker inte ens till hyreshöjningarna. Man nämner aldrig höjningarna i procent utan alltid i krontal för att folk inte ska se hur pensionen varje år tappar mot inflationen.
  Mest patetiskt var hans uttalande häromdagen att han tyckte att svensk ekonomi skulle rivstarta med riktade pengar till vård och omsorg från staten. Det går väl inte att driva en ekonomi baserad på offentlig verksamhet finansierad av skattemedel? Hur ska det kunna få igång export och produktiv företagsverksamhet?

  1. Så pratar en dåre till dårar. Den som inte fattar det tycker säkert att det är jätte bra, men vi andre med lite mer förstånd bävar.
   De 5 siste jag pratat med visste inte någonting om Petterssons blogg, Fria Tider, Henrik Jönsson, Nyheter Idag, Swebbtv, Exakt24.
   De lever ju i en bubbla Fjoder

 8. Läste gamla åsikter lite längre ner.
  Någon skrev angående gratis prenumeration. Du skulle tagit erbjudandet och sen slängt tidningen.
  Absolut inte! Då gynnar du deras presstöd som baserar på antalet prenumeranter. Det är lätt att falla för frestelsen så akta er om ni nu ogillar tidningen.

 9. fantastiskt vilken totalt nolla vi ska behöva dras med i ganska exakt 2 år till
  men som sagt vinsten kommer lite längre fram hoppas vi

 10. Jag tror hellre det blir gängen som knäcker regeringen, för regeringen kommer inte ens att försöka.

  Antar att det bara är en reaktion på att SD håller på att gå om sossarna.

  1. Ja Kattsand. Gängens agerande kommer kanske sätta Sverige i brand. Men regeringen kommer inte falla för det.
   Större risk att valet blir inställt. Beror lite på hur mycket motstånd svenska civilbefolkning kommer att göra och längden på konflikten.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: