Stäng

Sandor om – det går inte att få invandrarna att sluta skjuta så vi får vänja oss…

INSÄNDARE, till Mikael Damberg, inrikesminister

Har lyssnat till din presskonferens angående s k gängkriminalitet och grov kriminalitet och era förslag att bekämpa denna. Inte med ett ord hörde jag dig nämna vilka det är som till i princip 100% håller på med denna gängkriminalitet, nämligen invandrare.

Hur Mikael Damberg skall ni kunna komma till rätta med detta problem när ni inte ens vågar tala om detta faktum?

Ni vågar ju inte ens benämna det vid dess rätta namn, nämligen invandrarkriminalitet!

I ditt tal idag så sade du följande : ”Ingen av dom här åtgärderna som regeringen presenterar idag kommer att enskilt lösa problemen med kriminella nätverk och våld”.

Jag kan garantera dig att dom här åtgärderna tillsammans inte heller kommer att lösa problemen så länge ni inte skickar tillbaka dom kriminella invandrardräggen tillsammans med sina familjer och släktingar dit därifrån dom har kommit. Dom kommer att fortsätta med sin kriminella verksamhet och dom kommer att skratta åt dom straff dom kommer att få. Det enda straff dom förstår är att bli tillbaka skickade till dom primitiva länder och kulturer därifrån dom kommit hit. Dom kriminella invandrardräggen tillsammans med sina familjer har inte här att göra i ett civiliserat samhälle.

Mikael Damberg, varje gång ett kriminellt invandrardrägg skjuts ihjäl så jublar jag faktiskt! Sådär, en jävel mindre!

Men varje gång en oskyldig individ blir ihjälskjuten, misshandlad, rånad, våldtagen, förnedrad , sprängd i bitar mm av dina och din regerings importerade invandrardrägg då blir jag verkligen illa berörd. Och dom som nästan uteslutande utsätts för detta är dina egna landsmän. Du borde skämmas när du inte ens vågar nämna vilka det är som ligger bakom detta! Hur många till av dina egna landsmän skall få lida för din feghet?

När skall du våga ta beslutet att skicka tillbaka dom tillbaka till den medeltidsnivå dom kommit från? Svinen hör inte hemma här!

Du kan läsa mailet som jag skickat till Ulf Kristersson här under. Han är precis lika feg som du och vågar heller inte med ett ord nämna vilka det är som ligger bakom så gott som all grov kriminalitet i detta landet.

Måste det till att du själv eller någon nära anhörig till dig utsätts för något verkligt grovt brott av ett kriminellt invandrardrägg för att du skall våga öppna käften och säga sanningen och göra något mot detta?

För om det är på det sättet så önskar jag verkligen att något sådant sker! Och att dina SÄPO vakter har ledigt den dagen!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö

Sandor Herold. en stolt vit invandrare vid ett annat tillfälle…

Till Ulf Kristersson, partiledare moderaterna samt några till…

Hej

Såg dig i TV där dom sände valda delar av ditt s k sommartal. Reagerade på att du nämnde den s k gängkriminaliteten och att det måste bli ett slut på detta.

Hur skall ni politiker, dig innefattat, kunna göra slut på detta inslag i den svenska vardagen när ni inte ens vågar nämna detta vid dess verkliga namn, nämligen invandrarkriminalitet. Det må hända att det är gängbildningar bakom denna grova kriminalitet men sanningen är att det är så gott som 100 % invandrare som ingår i dessa gäng.

Men det nämnde du inte med ett ord i ditt tal. Varför Ulf Kristersson? Varför är det så svårt att få ur sig denna sanning som numera är helt uppenbar för alla dom som kan läsa och som har hörseln i behåll? Vi kan på alternativa media, tack och lov, dagligen ta del av vilka personer som ligger bakom all grov kriminalitet i form av skjutningar, sprängningar, anlagda bränder och liknande grov kriminalitet med ofta dödlig utgång.

Det går inte längre att hemlighålla dessa fakta för det svenska folket i dagens datoriserade samhälle där sanningen kan tas fram med ett par knapptryckningar. Du och andra politiker som inte vågar säga sanningen om den grova kriminalitet som idag sker dagligen och det inte bara en gång utan hur många gånger som helst och tydligen var som helst gör er bara ännu mer löjliga med er tystnad om detta. Föraktet och hatet mot er växer bara mer och mer för varje dag när ni håller på så här.

Tro mig Ulf Kristersson, nu har det gått så långt med denna invandrarkriminalitet att enda sättet att komma till rätta med detta är att när en invandrarkille grips för att ha begått ett grovt brott så skall både han och hans familj med omedelbar verkan skickas tillbaka dit därifrån dom en gång kommit och det oavsett om dom är svenska medborgare eller inte.

Det är det enda straff dessa invandrarvildar begriper. Att få några år på ett svenskt vilohem som benämns för ungdomsanstalt eller fängelse är inte något som avskräcker dessa. Särskilt inte när det ser ut som på Råby utanför Lund som är omgärdat med ett nätstängsel som är lite mer än en meter högt och där man kan promenera förbi bommen vid infarten ungefär med fem personer i bredd.

Det minsta man kunde begära vore i varje fall att det på bommen skulle finnas en skyt där det stod : ”Förbjudet att krypa under bommen! Vid rymning v g gå vid sidorna av denna”! Denna skylt borde också kompletteras med följande eftersom rymningar ofta företas med hjälp av en bil: ” Vid väntan på en intagen som planerar att fly v g stäng av motorn eftersom bara en minuts tomgångskörning är tillåten enligt lag”!’’

Att dom intagna även har tillgång till mobiltelefoner och datorer och t om kan ta emot och skicka försändelser är väl heller inte något som direkt är avskräckande.

Ulf Kristersson, jag skulle mycket väl kunna tänka mig några månader på Råby vilohem fast jag med mina 68 år knappast kan räknas som ungdom. Dock är jag invandrare så där anser jag mig vara kvalificerad. Kan du kanske kunna fixa en månad åt mig där?

Nej du Ulf Kristersson, ett par statuerande exempel på hemskickande av några grova invandrarkriminella gängmedlemmar och hela deras familjer hade nog fått slut på en hel del skjutningar, mord, våldtäkter och mycket annat i detta land. Det värsta dessa primitiva MENA – vildar skulle kunna tänka sig vore att återigen behöva valla får och getter uppe i bergen samt ta sig fram på kamelrygg och åsnerygg i stället för med den värsta AMG – Mercedesen som man gjorde här i Sverige.’’

Vill man sedan se om det är dags att lägga sig under magen på en get och svalka sig med getmjölk så är det återigen solståndet som gäller och inte en Rolexklocka i guld som det var i Sverige.

Jag har ett flertal gånger påtalat detta till både lille Mollgan och demokratiske Steffe, våran s k justitieminister respektive statsminister, men ingen av dom har behagat att svara och jag förmodar att du inte heller kommer att göra detta.

Men du kan väl överväga mitt förslag att kalla gängkriminalitet vid dess rätta namn, nämligen invandrarkriminalitet.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten boende i Malmö

Det går inte att få invandrarna att sluta skjuta så vi får vänja oss…

12 reaktioner på “Sandor om – det går inte att få invandrarna att sluta skjuta så vi får vänja oss…

 1. Tack Sandor . Dina texter är speglar dagens Sverige och dess korrupta etablissemang . Mvh Sjöström

 2. Sandor du sanningssägande man, en invandrare som har lärt sig svenska och blivit en riktig gammalsvensk med åsikter som en riktig svensk skall ha. Tack för att Du valde Sverige! De finns massor av samma sorts invandrare som nu misstänkliggörs genom den nya sortens invandrare som förmodligen inte kommer hit med samma intentioner som du Sandor hade. De senare hitkomna vill leva mer likt sitt hemlands kultur än vad de gjorde där och kräver att vi skall sluta vara svenskar. Ja vi vill inte vara samma sorts ”svenskar” som nu rapporteras från olika delar av världen då de lever rövare och stoltserar med svenska pass. Vi får bli svennar, Du Sandor skall veta att många av oss som vet hur svenskar skall vara är heligt förbannade. Men en styrka av 70-90 åriga gubbar klarar inte att rätta till vad Palme började S och Alliansen fortsatte för att inte tala om dagens bleka kopia av en regering åstadkommer. Men nu kan det bara bli bättre för sämre än vad det är idag får det inte bli för då finns inte något av vårt land kvar till våra efterkommande.

 3. Tråkigt med människor som inte respekterar demokrati och yttrandefrihet!
  I min värld är alla människor exakt lika mycket värda har exakt samma skyldigheter och rättigheter och därför kan inga människor att tala om för andra människor vad de får säga och tycka och inte säga och tycka.
  Yttrandefrihet betyder just yttrandefrihet och inget annat.
  Sverige har ingen total yttrandefrihet som de landsförädiska politikerna skryter med, dagens Sverige har en yttrandefrihet med kraftiga begränsningar och då är det ingen äkta yttrandefrihet bara ett spel för galleriet.
  Sverige är idag bara en korrumperad skendemokrati……

 4. Ta bort personskyddet för syltryggarna, då kanske frågan får en annan dignitet.

  Större feghet får man leta efter. Importera invandrare som terroriserar framförallt unga kvinnor, men även alla andra de hatar.
  De låter befolkning ta stötarna medans de gömmer sig i maktens boningar och smörjer kråset. Samtidigt uppbär de höga löner med motivationen att de har så ansvarsfullt arbete.
  De tar inte ansvar för något annat än deras eget väl och ve.

  Köper sig fria från de problemområden andra tvingas leva i, de som är enklaver till Mecka! Där svinen går på två ben, men har samma intelligens.

  Politrukerna bör tjäras och fjädras för att sedan levereras till No Go Zonerna.

 5. Du mikael du är ett skämt…hur fick du jobbet…själv tror jag slicka uppått..
  Kan inte du oxå flytta till påskön…
  Många feminister där?
  Ponnsan
  AFS

 6. Bibbi:
  Vilken grupp tillhör du,förutom varmhjärtad ”främlings-kramare” ?
  Har du möjligen en Koran under din huvudkudde ?

 7. Jag tolkar det som att dom pratar om 2 olika typer av kriminella….

  Gängkriminella är de som sitter i regering och riksdag och övriga etablissemanget. , som såklart är de Allra Värsta och farligaste….
  Det har nog Aldrig funnits en liknande gruppering, med så mycket blod på sina händer

  Sen finns det några kriminella som skjuter och spränger…

 8. Som vanligt får du dagens högsta betyg Sandor…
  Ps. Har fortfarande min vita skjorta ouppackad,avsedd för en event. rättegång,mot dig o.din fri-talighet. Ds

 9. Kloka ord Från sandor som vanligt Stösrta hotet enligt Stefan är ju Högerextrema NMR ca 500 st som man bevakar tror inte dom stod för illegala vägspärrar i Göteborg eller Vilt skjutande med automatvapen dagtid bland oskyldiga Dax för stefan löfven ta av sig svetsglasögonen och kolla hur drömsamhället blivit

Kommentera

%d bloggare gillar detta: