En lavin över Lövin


INSÄNDARE. Språkrör för miljöpartiet, Sveriges vice statsminister, samt miljö- och klimatminister Isabella Lövin har fått nog. Eller är det andra som fått nog av henne? Hennes rasande klimathets har fått hennes parti att lavinartat rasa utför. Som språkrör har hon utfört sitt jobb i brant uppförs-backe.

Rolf Malm

Lövinlavinen har svept med sig Löfven på nedfärden. Välfärden har begravts under snömoset av klimatlögner. Nu har de fullständigt mosats när corona fått världen att stanna utan att koldioxiden minskat. Förtroendet för de troende i klimatsekten är bottenfruset. Allt fler inser att vi går mot kallare tider. Nu har det däremot hettat till inom regeringen. Språkrören rör till det för sossarna när väljarna blir allt mer rörliga. Röster höjs ju  faktiskt även inom facket mot att klanrösterna tar över makten från skatteslavarna. Att beskatta deras matlådor uppskattas inte direkt. Då hjälper det inte att prata i vädret om klimatet. Man kan ju inte heller blunda för herr blindstyret Bolunds magplask. Det skvalpar ju över på andra Gretafans. Fanstyget kan ju inte ens räkna och lär väl snart räknas som en belastning även han. Ansvaret för avhoppen faller tungt på honom. Han borde hålla tand för tunga istället för att lura påsvis med pengar av vanligt folk. Folklig lär han inte bli när han nu biffar till sig och kräver köttskatt. Man vågar ju knappt andas om att luften fortfarande är gratis att andas. Då tar han  nog nya tag och räknar på vad skatt på andetag skulle ge Per skalle. Huvudräkning är dock inte hans grej. Han grejar ju inte ens att räkna ut att det är huvudlöst att ta emot miljoner migranter som inte kan försörja sig själva. Utsugningen av svenska folket kan ju inte hejdas med skatt på sugrör. Det borde ju även ett språkrör kunna inse.

Lövin har gjort för många björntjänster mot vanligt folk. De tvingas suga på ramarna när de folkvalda vältrar sig i överflöd. Först skyllde de på sälarna, nu på isbjörnarna. Båda finns det nu fler av än någonsin. Polarisarna smälter inte. Det är svårsmält för Lövin. De länder och öar som skulle försvinna i havet reser sig retfullt nog istället till nya höjder. Öknarna skulle sprida sig. De krymper istället rejält. Jorden är grönare än någonsin – tack vare koldioxiden och trots de gröna.

Utan den skulle det överbefolkade klotet drabbats av allmän svält och nöd. Sverige ska gå före säger dessa efterblivna domedagsprofeter. Allt ska drivas av den el som de stoppar produktionen av. Man kan drivas till vansinne av den snurriga bristen på logik. Med argument tagna ur luften ska svensk industri lämnas vind för våg. Man proppar oss fulla med lögner om vindkraft och vågkraft. Man solar sig i löften om solpaneler. Men inte ens när det blåser och solen lyser kan de leverera mer än en bråkdel av behovet. Det hela är ett minst sagt vågat experiment där de blåser svenska folket likt nationella solochvårare. All kraft går åt till att bekämpa sunt förnuft, svenska traditioner och gammaldags patriotism. Kriminalitet och våld tar helt över när nominklaturan är upptagen med att bekämpa naturlagarna istället för att upprätthålla svenska lagar och välfärd. Den humana stormakten visar sig vara den urbana storslakten. Rättvisan har blivit till en sorglig visa.

Lövin har räknat ut att hon kommer att räknas ut vid nästa val. Bättre fly än illa fäkta. Som Reinfeldt sa när han stuckit kniven i hjärtat på folket och flydde till globalisternas dukade festbord.

Rolf Malm

Ps. TACK för allt stöd för mitt grävande och  skrivande här, i Nya Tider och på min bok ”Sverige 2084”!

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30, Kontakt, rolflmalm@gmail.com


6 responses to “En lavin över Lövin

 • Kenth Andersson

  I Helsingborgs Kommunfullmäktige har Miljöpartiet lagt en motion om att Prideflaggan ska ha en egen flaggdag den 17 Maj, Norges Nationaldag !
  Samtliga landsförädiska partier från V till M i Helsingborgs Fullmäktige stödjer inte helt oväntat detta förslag från MP, bara SD går emot förslaget som naturligtvis går igenom och med god majoritet.
  Den vidriga och farliga farsoten Vänsterpandemin fortsätter sin vandring och erövring i samhället…

  Gilla

 • Kemth Andersson

  Nu får Lövin lösa ut ett rejält avgångsvederlag och pension från skattemedel så hon överlever och sedan skriver hon kanske en bok som är så populärt att göra idag ?

  Gilla

 • ponnsan62

  Tycker hon nu ska bli skogsarbetare och
  förskänna sin lön…
  En mupp som lever på en räckmacka o inter förstår vanligt folk…
  Snälla flytta till påskön…
  Ponnsan
  AFS

  Gillad av 1 person

 • putte

  Ja det är bra att hon sticker , men en sak som är fel det är att hon kan lyfta lön upp till ett år efter sin sorti . Vilken vanlig arbetare får behålla sin lön om han eller hon slutar frivilligt eller får sparken . Sedan påstår dom att om dom skaffar sig en annan inkomst under det första året så ska den inkomsten avräknas ifrån lönegarantin som dom får , jo pyttsan dom skaffar ju sig ett bolag som gör att dom kan föra över sina extrainkomster dit för att därefter ta ut dom genom bolaget snacka om hyckleri .

  Gilla

 • ossie

  Kommer troligen att efterträdas av nåt ännu värre stolpskott. Finns ju massor att välja på bara välja och vraka.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: