Stäng

6 reaktioner på “Jag förstör hela Koranen

 1. En religion som inte tål kritik och envist håller fast vad folk på 850-talet trodde. Ge mig ett endaste bevis på att en högre makt benämnd Gud finns.
  Det som inte kunde förklaras tidigare förklarades med att det är guds vilja. Asarnas tro på Guden Tor som jagade jättar och slängde sin hammare Mjölner, trodde folk på här under samma period.
  Men vi har gått vidare tror inte på varken Tor, Tomten eller Tokar som fortfarande lever som på 850-talet. De har däremot ingen som helst tvekan att ta emot fritt vivre och logi från oss orena människor säkert skrattande i mjugg då de reser hem till landet de kom ifrån för de var förföljda, så fort de bara kan efter att PUT erhållits.
  Alla dessa som gör detta är i min värld bedragare och skulle ej få återvända till vårt land Sverige.

 2. Jag har faktiskt en koran som har legat i en skolåda sedan 1998….

  Jag kommer att grilla den framför videokamera imorgon

 3. I dag har vi eldat upp två skitböcker som kallas köran eller nåt annat skit…Sen hamnade skräppet i svinstian…
  Så det blir fin julskinka.
  Ponnsan62
  AFS

 4. Bakgrund.
  Det hela började med att muslimska apologeter hotade att våldta Apostate Prophets fru och syster samt andra avfällingars fruar och mammor samt påpekade, i Youtube videos, att i en muslimsk stat kommer avfällingar att dödas och muslimerna är glada för det.

  Då under en live-sändning med David Wood, killen till höger, som en reaktion på dessa tweets och videos så åt David upp en sida ur koranen. Vilket gjorde att det tog hus i helvete bland muslimerna online runt om i världen.

  Denna video är en uppföljning av den tidigare livesändningen.

 5. Han är ju redan en avhoppare vilket i sharia är belagt med dödstraff så det blir knappast värre av att han förstör koranen. 😂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: