Stäng

Kyrka i Malmö vandaliserad sju kvällar i rad…

BROTTSLIGHET. Västra Skrävlinge kyrka i Malmö har vandaliserats sju kvällar i rad, man har krossat fönster med stenar och en Kristus-staty inne i kyrkan förstördes, rapporterar Sveriges Radio Malmöhus. Nu har man satt in vakter som patrullerar vid kyrkan på kvällstid. 

Västra Skrävlinge kyrka Av Jorchr, Wikipedia 

-Pettersson undrar om detta inte hade varit en förstanyhet på riksnyheter efter 1:a eller 2:a kvällen med vandalisering om det rört sig om en moské. Nu efter sju kvällar är det fortfarande bara en lokal nyhet.

Jag noterar att den fina kyrkan byggdes mellan 1862 och 1863 och ersatte en medeltida kyrka, som härstammade från 1200-talets början. Tornets nedre del är kvar från denna medeltida kyrka, liksom delar av den västra muren.

Västra Skrävlinge kyrka ligger mitt i ockuperat territorium.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Kyrka i Malmö vandaliserad sju kvällar i rad…

 1. Profeten hade nog fått Knut på knorren
  Fy vilka drägg det finns i vårt land nu..
  Tack M..V..mp ..C..L..S.

 2. Vakter överallt, verkar bli framtidsyrket i vårt kära inkluderande samhälle.
  Kanske detta regeringen menar med enkla jobb?

  1. Håller helt med dig ang. din beskrivning av hur berikade utnyttjar det Svenska välfärdssystemet. Utlandsfödd arbetskollega säger detsamma om att det är på detta vis det fungerar och du förstår inte hela bilden säger kollegan.

 3. Och Ärkebiskop Antje Jackelen och hennes gelikar ,
  tittar på andra hållet, ty vi har ju samma gud!???

 4. I den våldsbejakande högerextrema miljön har Säpo tittat på närmare på 507 personer, mestadels män, som särskilt intressanta. Det visar en ny rapport som kartlagt den svenska radikalnationalistiska miljön
  Detta kan i förlängningen bidra till en avhumanisering av vissa grupper, vilket i sin tur kan leda till våld, säger Filip Ahlin,utdrag från SVT.
  Vad här skrivs är om NMR är det då troligt att NMR ligger bakom förstörelsen i kyrkan? Knappast det är anhängare till en långt mycket farligare samling i Sverige som ligger bakom. Om dessa skrivs det inte mycket därför de har en alldeles egen överenskommelse med S om förtur eller hjälp in på platser för att bli valda i kommuner, regioner som det nu ska heta skit är skit vilket namn de än har, samt till riksdagen.
  Den dödligt farliga gruppen hur många anhängare har den 1000000 eller fler? Ställ det mot 507 vilsna svennar, vilka skulle ni säga är de farligaste?

 5. Lite lustigt att dom väntar tills kyrkan blir vandaliserad för SJUNDE gången, innan dom tillsätter vakter?

 6. Inom en snar framtid finns inga kyrkor kvar i Sverige, kommer bara att finnas Moskéer !
  Nu finns det två Islamistiska partier i Sverige som stället upp i kommande val och tveklöst kommer minst ett av dessa två partier att vara i Sveriges riksdag senast 2030…..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: