Stäng

Den hundrade apan

 INSÄNDARE. Ni vet, de tre aporna som inget ser, inget hör och inget säger. De apas efter av Löfven, Morgan Johansson och Miljöpartiet. De svansar runt däruppe i toppen och kastar sig från gren till gren för att rädda sig och undvika all markkontakt. Reder sig  bekväma viloläger av grönskan i form av Löfven, Lööf och Lövin. Tjattrande försöker de tala klarspråk, men det blir bara rena apkonster. Inför verkligheten är de helt apatiska. Det politiska apanaget är det enda viktiga. Det går illa för Sveriges folk.

Rolf Malm

Nu finns ett fenomen som tycks ha drabbat Sverige extra hårt. Det kallas ” Den hundrade apan”. På en japansk ö levde en flock apor. En dag tvättade en ung apa de potatisar som de utfodrades med i en bäck. Snart gjorde hela flocken detsamma. Efter en tid kunde man konstatera att även apor på helt andra öar plötsligt kunde samma sak utan att de haft kontakt med aporna på den första ön. En slags kosmisk inlärningsförmåga som är svår att förklara.

Men kanske en förklaring till att 80% av svenskarna är svårt drabbade och har en förmåga att okritiskt acceptera nuvarande regerings katastrofala invandringspolitik, den ruinerande klimatpolitiken och den våldsvåg som närmar sig inbördeskrig. Det kan bero på samma fenomen. Att så fenomenalt många i den svenska flocken låter saken bero och har indoktrinerats att tvätta bort allt vad patriotism, självbevarelsedrift, svensk historia, svenska värderingar och den kristna värdegrund som folkhemmet byggdes på. Vi har i högre grad än alla andra länder nått ” den hundrade apan-nivån” och rensar bort allt skräp och alla tvivel på att den humana stormakten och den nya gemensamma värdegrunden skulle kunna vara följden av ett okänt fenomen som vi kan kalla kollektiv hjärntvätt. Spritt av dagens historielösa politikerproffs och deras spritt språngande galna medlöpare inom media.

De tre aporna som inte säger något, inte ser något och inte hör något får symbolisera majoriteten av det svenska etablissemanget. 

Vi apar efter alla andra i flocken och rädslan för att bli utesluten från apgemenskapen överträffar rädslan för att bli en ockuperad innesluten bananrepublik. En apart del av världen där den silverrygg som nu är vår flockledare räds globalisternas King Kong. Vi må hålla i minnet att vi har 97 procents genmassa gemensam med apsläktet. Möjligen har just vi svenskar en större del neanderthalgener än och andra och har mindre motståndskraft när nu omvänd apartheid håller på att ta över vårt gamla fädernesland och främmande, vilda babianstammar övertar vårt habitat. Herr Nilsson har ju inte någon rik, jättestark Pippi Långstrump som kan försvara honom här på apornas planet och dess många ilskna, stridsberedda, inhumana klaner och obildade apskallar och andra djävulsapor.

Apropå detta: Gå med i folkomrosta2021.se

Rolf Malm

TACK för allt stöd till grävandet och skrivandet av min bok ”Sverige2084”.

Swish 0722- 84 7052. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com¨

Vad är det regeringen inte förstår?
Steget Efter

6 reaktioner på “Den hundrade apan

 1. Öststatsfolk är inte skapta på samma sätt, där välter de Riksdagen och ser med förundran på, när svenskarna böjer sig.
  Lögnaktiga politiker får sina hus och bilar förstörda.
  Det kan finnas en orsak till att Lukasjenko numer bär skottsäker väst och Kalasjnikov.
  Det borde Palme gjort.

 2. Jag tror vi ska utöka de tre aporna med en fjärde apa som har händerna fastknutna bakom ryggen.

 3. Tack Rolf Malm! Koncist med stor humor som lättar mina dystra tankar om folket som inte begriper sitt eget bästa utan istället blint travar på mot stupet.

  1. visst är det märkligt att att vi bara sitter å matas med lögner dag ut dag in.. Du, jag alla, även Roffe…det mentalt snöpta folket, ett folk helt utan Stake eller Go i oss Svenskar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: