Stäng

Islamismen i Sverige, en ideologi med rötter i nazismen som idag lierat sig med kommunismen

ISLAM. Svenska kyrkan, som styrs av socialdemokrater, integreras mer och mer i Muslimska brödraskapets struktur för legitimering, finansiering och opinionsbildning. Islamismen i Sverige är en ideologi med rötter i nazismen och som idag lierat sig med kommunismen. 

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

Styrelsen för Storbritanniens största muslimska välgörenhetsorganisation, Islamic Relief Worldwide, kommer att avgå med omedelbar verkan efter att The Times avslöjande om att en tidigare ledande befattningshavare, som visat antisemitiska övertygelser ersatts av en person som betecknat terrorister som ”hjältar” och beskrev Israel som den sionistiska fienden.

Bland de styrelsemedlemmar som nu avgår från Islamic Relief Worldwide är den svenske ordföranden Lamia Elamri för Islamic Relief Sverige, som enligt dess stadgar är en svensk oberoende del av Islamic Relief Worldwide som i sin tur har sitt säte i Storbritannien.

Lamia Elamri är utöver ordförande för Islamic Relief Sverige även verksamhetschef för Studieförbundet Ibn Rushd. Även Omar Mustafa, tidigare förbundschef för studieförbundet samt tidigare styrelseordförande för Islamiska Förbunudet i Sverige satt så sent som 2019 i Islamic Relief Sveriges styrelse. Tidigare hade Mustafa den formella titeln vice ordförande.

Detta är ett bra exempel på hur Muslimska brödraskapets hålls ihop på nationell och internationell nivå genom en kombination av stadgar och personunioner. Islamic Relief Sverige grundades på initiativ av Islamiska Förbundet i Sverige, IFiS som även grundat Brödraskapets europeiska paraplyorganisation Federation of Islamic Organizations in Europe, FIOE.

Skulle Ibn Rushd upplösas tillfaller tillgångar och överskptt IFiS. Upplöses IFiS tillfaller på motsvarande sätt tillgångar och överskott FIOE vilket Ledarsidorna tidigare kunnat beskriva efter analys av IFiS, Ibn Rushd och Islamic Relief Sveriges stadgar.

Konstruktionen med personunioner är heller inte ny. När studieförbundet Ibn Rushd och IFiS överförde hälften av ägandet i kursgården Granhedsgården AB var Omar Mustafa förbundschef för Ibn Rushd, ordförande för IFiS, VD för Granhedsgården AB samt styrelseledamot i Islamic Relief samtidigt.

Läs mer på Ledarsidorna.se…

-Pettersson säger att islamisterna i Sverige får runt 250 miljoner per år i bidrag av skattebetalarna…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 reaktioner på “Islamismen i Sverige, en ideologi med rötter i nazismen som idag lierat sig med kommunismen

 1. Det går så här när vi inte ställer krav på de som själv valt att flytta hit.
  Kravlöshet ses som vekhet och kraven på oss kommer öka i allt snabbare takt. Kraven kommer bli allt mer absurda och strida mot allt svenskar står för i grunden.
  Vad som kommer hända på slutet, inser den som kan tänka själv.

 2. Varfor gor vi sa har mot varat lilla land vad har svenskarna gjort for fel att bli behandlade sa har????

 3. ”Islamismen i Sverige, en ideologi med rötter i nazismen…”

  Många fel i det påståendet. Islam har inget med socialism att göra. När sharia börjar råda de första som hängs är socialisterna eftersom de får bara två val: konvertera eller dö. Judar och kristna får ett tredje alternativ.

  Jag har sett att Westerholm försöker göra gällande att Muslimska Brödraskapet skulle vara influerade av nationalsocialism och inte koranen. Men det blir lite svårt att sälja in den idén eftersom MB följer koranen och haditherna i allt de gör. MB grundades 1928 i Egypten i ett försök att ena muslimerna kring en ny kraft när kalifatet/ Osmanska riket hade kollapsat. Tanken är att skapa ett nytt kalifat.

  Att socialisterna i Tredje riket ville alliera sig med muslimerna är inte så konstigt. De var en stor grupp mitt i fiendens territorium och båda hatar de judar och kristna. Självklart försökte Hitler skapa sig en allians med MB under kriget genom att utmåla sig som islams beskyddare.
  Detta är inte mer konstigt än att KKK i USA faktiskt gjorde gemensam sak med muslimer där efter att de läst koranen och insåg att båda grupperna har samma syn på judar.

  Socialister har alltid försökt alliera sig med muslimer i kampen mot väst och kristendomen. De gjorde det under kriget, de gjorde det efter kriget. Det senaste stora samarbetet mellan socialister och muslimer skedde i Iran 1979 när de drog igång upproret mot kungen och avsatte honom. Men där socialisterna trodde att de skulle få styra politiskt medan muslimerna skötte religionen så fick de tji. Khomeini, som var en god muslim, visste att i kalifatet styr imamen och han var den främste imamen. Alltså hängde de alla socialister som hjälpt dem från närmsta byggkran.

  Men eftersom socialister är, per definition, idioter så fortsätter de än idag att söka alliera sig med muslimerna eftersom de har så många gemensamma fiender; judar, kristna, demokrater, etc.
  Detta i tron om att denna gång blir resultatet annorlunda om de skulle få makten – då kommer muslimerna att låta socialisterna styra och de sköter religionen.

  1. Hitler lierade sig också nära med islam, vilket är väl dokumenterat. Han lyckades nästan få igång ett arabiskt uppror i Mellersta Östern, men det slogs ned genom omdirigering (bl a ) av Australiska trupper på väg till Egyptiska fronten. Inget konstigt då även ”nazismen” är en kommunistisk variant. Oavsett koranen, haditherna o s v, så omvandlades islams militanta grenar i slutet av 1800-talet resp början av 1900-talet, så att dess METODER för islamisering och maktövertagande blev KOMMUNISTISK. Därmed är islam numera en av kommunismens varianter.
   Detta innebär inte att andra kommunistiska varianter accepteras, bara den ”kommunism” som styrs av mullorna. Ungefär som att nazism inte accepterades av stalinism och tvärtom. Alltså hade islam inga problem med att slakta de kommunistceller i Iran, som var drivande i att organisera ”revolutionen” där. Överallt där islam tar makten, slaktas kommunister – men de samarbetar och tar gärna finansiering dessförinnan.

   Så S, MP, F!, C, L, V kan säkert räkna ut vad som händer om vi får ett islamskt maktövertagande i Sverige. Först stora utrensningar i statlig administration resp myndigheter, sedan även kommunalt. Därefter ”försvinner” individer efter tidiga morgonräder enligt modell Sovjet/Nazism.

   Tro inget annat!

   1. ”Oavsett koranen, haditherna o s v, så omvandlades islams militanta grenar i slutet av 1800-talet resp början av 1900-talet, så att dess METODER för islamisering och maktövertagande blev KOMMUNISTISK.”

    Intressant påstående. Vad baserar du detta på?
    För tittar vi på islams erövring av områden sedan 600-talet fram tills idag är tillvägagångssättet exakt detsamma oavsett.

    Jihad fungerar i tre steg.
    Steg 1: När muslimer är hopplöst underlägsna i ett samhälle ska de leva i fred med de otrogna och predika tolerans. Detta är vad som kallas Mecka-perioden i Muhammeds liv.
    Steg 2: När muslimerna är tillräckligt starka och har tillräckligt med tillgångar för att hävda sig mot de otrogna ska de börja föra vad som kallas defensiv jihad. Det är då de börjar aggressivt attackera alla som är emot dem och kallar det att de försvarar sig mot dessa personer eller grupper. Detta är vad vi ser i Sverige idag.
    Steg 3:När muslimerna är i majoritet börjar den offensiva jihad. Då ska muslimerna attackera och slå ner alla otrogna i området tills de erkänner sig besegrade eller konverterar. Detta är t.ex. vad Islamiska Staten höll på med i Syrien och Irak eller vad Erdogan gör i Turkiet idag och hur Iran och Saudiarabien styrs. Notera att muslimerna inte ska attackera någon för att de förtrycker dem utan på grund av vad de tror.

    Detta är vad muslimer gjort i 1400 år och det fastställdes av Muhammed och har efterlevts därefter av alla muslimer. Det är bara att titta på historien så ser du detta oavsett vilken period du väljer. Osmanska riket försökte bedriva jihad mot det kristna Europa i närmare 600 år. De kom så långt som till Wien.

    Att sedan socialisterna slog mynt på muslimernas hat mot judar och kristna är förståeligt och det är därför som denna politiska inriktning vunnit mest mark i den arabiska världen när inte imamerna tagit makten. Panarabismen som härskade efter kriget var baserad på socialismen – Egypten, Syrien, Irak, etc, alla dessa länder togs över av socialistiska partier och blev en-partistater precis som Sovjet och resten av de kommunistiska skithålen.
    Men att påstå att socialismen skulle gjort muslimerna mer våldsamma än de varit tidigare är både obildat och rent önsketänkande.
    Kanske vissa muslimska grupper blev bättre organiserade på grund av kontakter med socialistiska grupper men inte mer än så.

 4. Om det tycker tydligen den största delen av svensk befolkning är:”Oh så spännande undrar hur det skulle kännas…”
  Men varför? ”Männen är ju sååå snygga och bestämda inga velepottor, utan rakt på rödbetan, även om det inte var skönt just då så blir det bättre så småningom.”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: