Det dödliga våldet är Sveriges andra pandemi

INRIKES. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson säger i sitt sommartal att ”Sverige måste byta kurs”. – Sverige har allvarliga problem. En del beror på corona men andra har vi ältat i många år utan att komma framåt, säger Kristersson som exemplifierade med integration och den grova brottsligheten.

Bild från Politikfakta

– Det dödliga våldet är som Sveriges andra pandemi, säger Kristersson som anser att ”Sverige måste tänka om”.

“Gängen är som Sveriges inhemska terrorister och därför måste de mötas med demokratin”
Sveriges Television

“Vilhelm Moberg sade att S bara har två idéer: att ta makten och att behålla den. Aldrig förr har det varit lika tydligt som nu”

Ulf Kristersson: “Regeringen pekar varken ut en begriplig färdriktning, eller lägger förslag för att lösa de konkreta problemen”

-Pettersson undrar varför Kristersson kallar mördarna “inhemska terrorister” när minst 90 procent av dem har utländsk bakgrund…

Är Ulf Kristersson lämplig som statsminister?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Det dödliga våldet är Sveriges andra pandemi

 1. alla politiker i detta korkade land är säkerligen köpta av muslimerna o islamisterna

  dom bara öser på med bygga moskee skapa nya partier m.m

  sverige är förlorat inget kan ändra det

  bara hänga med muslimska vågen o kanske konvertera sig

  fördelar man måste ju tänka på sin fick

  korkade svenskar

 2. Kristersson synes falskheten personifierad och till etthundra procent stulit
  Åkesson SD i snart 20 år idéer och förslag men det är igen idé att Kristersson ens försöker tänka om, för det går inte svenskarna på en gång till!”

  Juristers motto är: Förkasta aldrig information oavsett störande åsikter den har som säger något utan registrera och kontrollera det som sagts”, som avseende publicerat om Kristersson är kontrollerad fastställd riksrysare som svenska folket inkluderande M väljare bör ta del av så att inte samma misstag upprepas i nästa val

  Ta objektivt del av artiklar till dess Rubriker.
  * Hur många lik i lasten och skelett i garderoben kan en statsminister ha?
  Att Sveriges ministrar genom åren, oavsett politisk färg, har visat en och annan mänsklig svaghet i form av ett skelett i garderoben, har för mig bara utgjort ett plus. Något som visat att de haft mänskliga drag. Men kan en som aspirerar på att bli statsminister, som Ulf Kristersson, ha hur många skelett i garderoben och lik i lasten som helst?

  * Ännu fler lik i lasten för Kristersson
  I morgon tar riksdagens ledamöter ställning till om Ulf Kristersson ska bli Sveriges statsminister. Låt oss för en stund lämna det partipolitiska spelet som är milt uttryckt tröttande – och istället fråga oss om Ulf Kristersson kan vara den statsman som representerar Sverige oavsett vilka partier han kan tänkas få med sig?

  * Kristerssons arv: ”Ideologiskt drivet – jätteförluster / Svd
  Säger tiden som kommunalråd i Strängnäs något om M-ledaren Ulf Kristersson som statsminister? Hans gamla kollegor vittnar om en otålig ideolog med hett temperament och stora ambitioner. Siffrorna visar på underskott, nedskärningar och affärer som fortfarande kostar kommunen pengar.

  * Har Ulf Kristersson blivit sosse?
  Människor med socialliberala, socialdemokratiska, socialistiska och ekologistiska värderingar har brukat hävda ett par grundläggande saker som den yttersta högern alltid har fnyst åt. Så här i Corona-tider är det tätare mellan nysningarna än fnysningarna.

  * Kristerssons ursäkt kräver en ursäkt!
  Jag läser Ulf Kristerssons debattartikel på Aftonbladet som publicerades i tisdags kväll och kommer att tänka på den medeltida mystikern Henrik Suso som vid ett tillfälle lär ha suttit i flera dygn i sin egen avföring för att hylla Gud.
  Kristerssons nya Gud är alldeles uppenbart den Sverigedemokratiska invandringspolitiken och självhatet är stort.
  mvh och ha en trevlig kväll / kv juristen.

 3. ” Dom måste mötas av Demokratin”? Gjorde dom inte det från början? Men tacket blev en misshandel eller i bästa fall knivhugg utan dödlig utgång? medborgarskap har delats ut som godis dom allt för generösa bidragen har kommit varje månad, utdrygade med knarkförsäljning och
  annan jävelskap så att många av dem kan flyta omkring i flådiga Mercor,BMW; Audi av finaste modell, för ungefär en miljon st?

  Och så säger Kristensson att dom ska mötas av ännu mera demokrati?

  Ulf Kristersson, dom skiter högaktningsfullt i vår så kallade demokrati,, dom vill bara leva det liv dom levt innan, plus att vi ska stå för deras
  grundförsörjning, dom struntar totalt i dom lagar som vi får leva efter, dom bara asgarvar åt ert demokratitjafs, dom vet att dom straff som delas ut är en belöning till fortsatt brottslighet, inga krav ställs, sanslösa straff delas ut,

  Vi har den mest handlingsförlamade regeringen i hela världen, och av
  oppositionen hörs det bara då och då något pip, du borde ju domdera varje dag, men du vet ju om att du själv varit med och byggt upp detta helvete som Sverige upplever idag!

 4. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
  gamgubben skriver:

  Det är märkligt att det är så svårt att få fram duktiga välutbildade kandidater till partiledningarna i Sverige. Just nu är det väl bara två partiledare som skulle kunna bli statsminister och leda en regering, Ebba Busch och Jimmy Åkesson.
  Om vi olyckligtvis skulle få Ulf K, så blir han bara en ny lille steffe. Kan det möjligen bero på deras ringa höjd över havet att de båda har så mycket egen tro på sig själva eller är det osund luft i höjd med deras luftintag.

  Nej Sverige behöver nu en med lite djävlar anamma och ett gäng hårt arbetande och kunniga personer vare sig de är kvinnor eller män, börjar den nya ledaren med jämlikhetstankar så blir det som nu, varken hackat eller malet.

 5. Kan man lita på Moderaterna?
  Glöm inte att den förre Moderatledaren och Landsförrädaren Reinfeldt som 2014 med svansen mellan benen lämnade den politiska scenen och för mindre än ett år sedan fick stå i talarstolen på Moderatstämman och predika sitt unkna budskap inför en applåderande stämmokör!
  Glöm heller inte att det var denna person som genom sitt hat mot SD såg till att alliera sig med Miljömupparna och öppnade portarna på vid gavel för en invandring som vi svenskar får betala dyrt för nu och i en lång tid framöver.
  Glöm inte när han stod och vädjade till oss andra att öppna våra hjärtan !
  Glöm heller inte att han tackade dessa invällare med orden “Tack för att ni valde Sverige” !
  Alltså, vem är skyldig till den situation som dagens Moderatledare kallar
  “Den andra pandemin” ?
  Dessutom, vad gjorde Kristersson när han satt i Alliansregeringen för att stoppa Landsförrädaren Reinfeldt och hans armkrok med MP ?
  Är det kanske eftertankens kranka blekhet Herr Kristersson ?

 6. Skrämmande läsning! Det där bör alla i varje skola och arbetsplats få lära sig. Det handlar trots allt om våra ungdomarnas framtid.

  ”Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år. Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statsregeringar”.

  ” Annie Lööf lyckades tydligen. Hon lyckades slå sönder Alliansen som befann sig i ett farligt läge. Den riskerade nämligen att bli beroende av Sverigedemokraterna som ju klassas som nationalistisk och Lööf har de gångna åren fått klart för sig att nationalism är det farligaste som finns. Det fick hon bland annat lära sig på Bilderbergmötet förra året på samma sätt som Fredrik Reinfeldt fått lära sig det några år tidigare, med känt resultat.”

  https://newsvoice.se/2018/11/annie-loof-bilderberggruppen/

  • De hade nog räknat med annorlunda val resultat. Där 4klövern hade fått egen majoritet. Då var det nog tänkt att lilla Annie skulle få statsminister posten. Antagligen hade hon blivit lovad det den gången hon var där. Hon blev väldigt arrogant bakefter och satte upp en fasad som världsledare.

 7. Alla politiker försöker inbilla oss att demokratin fortfarande existerar trots alla bevisen på motsatsen. Jacob Nordangård har t o m doktorerat på en avhandling som i detalj avslöjar vilka som iscensatt övergivandet av demokratin och som själva i princip övertagit makten över nationalstaterna. Googla och finn ut mer om detta så kan se hur verkligheten bakom illusionen ser ut.

 8. Stöpt i samma form som Reinfeldt och Johan Norberg.
  De har öppet medgett att en fri invandring både är bra och nödvändig.
  De vill underminera välfärden och skapa ett låglönesamhälle, allt enligt deras nyliberala ideologi.

  Det har hitintills varit ett stort elände som kostat oss både pengar och trygghet. Det politiska etablissemanget är och förblir styrt av sina egna agendor, det går inte att lita på dem.

  Vi tror på att politikerna vill samma sak som oss, men inget kunde vara mer fel. De lever i en helt annan värld/dimension där pengar och brottslighet inte är något större problem. Det visar sig när många av dem inte vill gå tillbaka till det liv de levde när deras politiska uppdrag upphör.

  Ta bara Ohly, han vill inte jobba inom SJ igen, han har vant sig vid den lyxiga tillvaron som uppdraget medförde. Det rimmar illa med hans övertygelse om den samhällsbärande arbetaren. Politiken är och förblir en språngbräda in i ett bättre liv, framför allt eftersom många av dem inte har gjort annat än karriär inom politiken och facket.

  De är obsoleta på arbetsmarknaden, så de väntar på att de forna kollegorna ska förbarma sig och ge dem ett statligt uppdrag. Det rimmar illa med den verklighet som vanliga dödliga lever i, vi tvingas flytta för att ta ett vikariat. Ersättning långt under vad som är skäligt.

  Det behövs en reformering av den statliga och kommunala makten, tjänstemän ska inte vara subjektiva, de ska verka för medborgarnas bästa.
  Politikernas mandatperioder bör begränsas och de behöver återvända ut i verkligheten med jämna mellanrum!

  • Politikernas fantastiskt höga löner och förmåner har skapat det klientel som nu sitter och bestämmer över oss.
   Vi vanliga medborgare lever inte längre på samma planet som våra furstligt betalda politiker. Deras förslag och beslut grundar sig helt på deras egen ekonomi. När beslut tages om höjda skatter och indragna förmåner, så tycker de med all säkerhet att det handlar om småpengar, eftersom förändringarna inte märks ekonomiskt för dem själva, så ägnas inte en tanke om hur betungande det blir för den vanlige medborgaren.
   Det är helt klart att förutom den oerhört grava inkompetens de besitter så har vansinnigt höga lönerna och förmånerna gjort allting värre.
   Vi behöver nya mindre giriga, mer demokratiska politiker lägre avlönade och en konstitutions domstol.

 9. Regeringens totala misslyckande och undfallenhet att agera måste vara själ för att utlysa nyval? kan väl inte finnas en Människa som vill uppleva detta samhälle som axelererar i Våld för varje dag Och morgan bara står och tuggar INGET händer och våldet tilltar för varje dag

KommenteraAvbryt svar