21-årig man begärd häktad för knivmord i Huskvarna

BROTTSLIGHET. En man har begärts häktad på sannolika skäl misstänkt för mord i Huskvarna den 20 augusti. – Offret hade skärskador eller sårskador på överkroppen, sa Thomas Agnevik hos polisen i Jönköping då.

Offret fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Han avled på sjukhuset senare under kvällen.

Knappt en timme efter mordet kunde polisen gripa en misstänkt man, 21 år, född 990811, vilket innebär att han med nio dagar tillgodo har fyllt 21 år och därmed inte får någon ungdomsrabatt. Mannen är sedan tidigare känd av polisen.

-Pettersson ser att offer och gärningsman har helsvenska namn, men det finns svenska dårar också…

 • TIDIGARE 2020-08-21. Ung man knivmördad i Huskvarna

BROTTSLIGHET. En 17-årig pojke har dött på sjukhus efter att ha knivhuggits i Huskvarna. Polisen har gripit en ung man misstänkt för mord, alternativt dråp.

Steget Efter

Polisen kan inte säga exakt vad som har hänt eller vad som ligger bakom, mer än att det har skett någon typ av misshandel.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “21-årig man begärd häktad för knivmord i Huskvarna

 1. Vi kan vi också här uppe i Norrland

  01:11 Försök till mord, Sundsvall
  Polisen beordras till Alnön, Sundsvall, med anledning av att en man ska ha skadat en annan man med ett tillhygge. Den skadade mannen förs med ambulans till sjukvård.

  Polisen kan gripa den misstänkta gärningsmannen, en man i 50-årsåldern.

  Uppdatering 10:50:
  Brottet skedde utomhus på en plats på Alnön.
  Måsläganden, en man i 30-årsåldern, vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter att ha blivit skadad med ett skarpeggat föremål.

 2. Oavsett etnicitet är det nästan obegripligt hur många våldtäktsmän, rånare och mördare, som verkar gå lösa i samhället, trots att fängelserna är fullsatta. Bidragsinvandringen måste stoppas och alla utländska brottslingar måste utvisas för att brottsligheten och följdkostnaderna för alla brott ska minska. Svenska brottslingar får Sverige ändå dras med. Om valet av trygghet, säkerhet och rättsskydd står mellan kriminella och skötsamma medborgare ska samhället i alla tre fallen naturligtvis prioritera skötsamma medborgare. Det är en naturlig självklarhet. Kanske Sverige kan börja utvecklas till en strålande och framgångsrik civilisation igen. Men förmodligen behöver vi vända på många politiska stenar innan dess.

 3. “Pettersson ser att offer och gärningsman har helsvenska namn, men det finns svenska dårar också.”

  Just därför finns inget behov att importera fler.

  • Argus:
   Svenska namn är inte längre något bevis för oss inhemska….
   I en av mina döttrars närhet bor en Jimmy Johansson.Denne är lika svart som mörkaste natten !!
   Kan vara så att dessa afrikanska kannibaler känner viss stolthet,att byta ut sina Dodo och Bobo,mot mer svenskklingande ? 😉

Kommentera Avbryt svar