Elsa Widding, Klimatkarusellen del 11 – Energipolitiken 2


KLIMAT. Elsa Widding är civilingenjör från Chalmers i Göteborg och har arbetat i energibranschen under 25 år, bland annat för tre av de fyra största energibolagen i Norden. Då hon arbetade på Näringsdepartementet blev hon känd som Sveriges bråkigaste kvinna – hon försökte nämligen stoppa Nuon-affären, statens största och sämsta affär genom tiderna. Tyvärr misslyckades Widding och det kostade svenska skattebetalare minst 50 miljarder kronor.

Elsa Widding, Klimatupplysningen

Idag arbetar Elsa i sitt eget konsultbolag Elsa Widding AB med klimatfrågan och strävar efter en klimatdebatt baserad på saklighet och vetenskap istället för alarmism och känslor. – Klimatfrågan har utvecklats till en mångmiljardindustri. De alarmistiska budskapen som framförs av media är kraftigt vilseledande mot både beslutsfattare och allmänhet. Det har gått så långt att frågan knappt tål att debatteras, skriver Elsa Widding i förordet till sin bok Klimatkarusellen – vilka frågor kan besvaras?

Elsa Widding har  var med på bloggen några gånger…

HÄR hittar du Elsas Youtube-kanal, där hon samlar alla aktuella och framtida filmklipp. Var noga med att klicka på ”Prenumerera”-knappen, så att du inte missar när det kommer något nytt :)

Nedan följer exempel på varför det är så oerhört viktigt att koordinera den skeptiska kunskapen:

Ide, manus och presentation: Elsa Widding
Introduktionsvideo och musik: Ulf Gabrielsson och Carl Johan Thore
Filmning och redigering: Ulf Gabrielsson

Elsa Widding

-Pettersson är amatör när det gäller energi-politik men tycker att Elsa Widding är lågt räknat tusen gånger mer trovärdig är nuvarande energiminister Anders Ygeman (S)…Elkonsumenterna har subventionerat vindkraften med 100 miljarder kronor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Elsa Widding, Klimatkarusellen del 11 – Energipolitiken 2

 • Billy Boy

  Elsa Widding, Klimatkarusellen.
  Avsnitt 12 Energipolitiken del 3 (Publicerades 2020-08-13. Speltid 15:47)

  Gilla

 • ruben

  Det var en fröjd att lyssna på. Kan inte begripa att både ineffektiv miljöpolitik och extrem invandringspolitik ska plåga majoriteten svenska medborgare med dyra skatter, urvattnad välfärd och uteblivna positiva effekter. Regeringen har mage att följer samma felspår i båda fallen. Det är bara är en liten utvald klick människor, som politiken verkar rikta sig till. Svårt förstå varför, som sagt var.

  Gilla

 • gamgubben

  Elsa Widding tänk om ”tjatterboxen” Maud von Arnäs, alltså från Arnäs i Ångermanland hade lyssnat på Elsa då hade vi skattebetalarna sluppit betala 89 miljarder för NUON.
  Elsa väger upp en hel drös av klimatalarmister, lyssna på henne hon är dessutom en vacker kvinna.

  Gilla

 • Tony

  Det är därför hon blir farlig för storljugarna, som istället
  matar fram sådana som inte ens skulle kunna få
  sprutt på en cykeldynamo.

  En som när vi mitt i högsommarvärmen har energibrist
  förnekar detta och påstår att vi har överkapacitet???

  Gillad av 1 person

 • Peter Sjöström

  Elsa är en vardagshjälte utöver det vanliga . Hon är mycket läs o hörvärd .
  Mvh Sjöström

  Gillad av 1 person

  • Peter de Mander

   Hon är även sevärd ur ett estetiskt perspektiv (för man får väl inte säga vacker idag utan att trampa någon på tårna?) samt behaglig att lyssna på samtidigt som klokhet rinner ur henne som ett kraftverk 😀

   Gilla

 • villervalle03

  En mycket kompetent och kunnig kvinna, som därtill modigt går emot etablerade medier och det narrativ som de företräder.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: