Skottlossning mot bostad i Sundbyberg


BROTTSLIGHET. Flera skott avlossades i natt mot en lägenhet i ett flerfamiljshus i Rissne i Sundbyberg utanför Stockholm under onsdagsnatten, skriver polisen, som larmades till platsen strax innan midnatt.

– Det var boende i området som hört flera smällar. Vi kommer dit och kan bekräfta att en bostad blivit beskjuten. Ingen är skadad, säger John Östling vid Stockholmspolisen.

Polisen har varit på plats med flera enheter under natten, men har ingen gripen i dagsläget.

Om Rissne på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Skottlossning mot bostad i Sundbyberg

 • gamgubben

  ”Ingen kom till skada” då tycker Polisen tydligen att det är inget att bry sig om. Varje avlossat skott i tätbebyggt område är oerhört allvarligt, det ska bara inte hända.
  När vi bara viker undan och höjer toleranströskeln så kan det inte sägas annat än att vi har gått de kriminella till mötes.
  När ska myndigheterna slå näven i bordet och på ren svenska säga ifrån: ”nu djävlar anamma tolererar inte, vi det svenska folket, mer skit från buset.”
  Kan de inte sluta tjafsa om vad som sker på alla andra platser på jorden och ta tag i våra inhemska problem, så ska de bara lämna in sina avsked och låta några andra ta över!

  Gilla

 • Maja 2

  Sundbyberg, Rinkeby, Tensta,Vällingby…. Överallt bor de invandrare i majoritet. En turk sade att vi har snart ringat hela Stockholm och sen……Ja-a undrar vad som skall ske ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: