Somaliern Ahmed Mahamoud döms för våldtäkt och grov misshandel av nioårig flicka

BROTTSLIGHET. En 39-årig man döms till elva års fängelse för för att ha våldtagit en nioårig flicka i Norrköpings kommun i april i år, rapporterar SVT Öst.

Ahmed Mahamoud Foto: Polisen

Brottet bedöms som grov våldtäkt mot barn. Mannens döms även för synnerligen grov misshandel, människorov och övergrepp i rättssak.

Enligt domen så drog mannen in flickan i ett buskage där hotade henne med kniv, band hennes händer och våldtog henne. Han hotade även flickan med att han skulle döda hennes familj.

Somaliern förnekar brott. Han ska stanna kvar i häktet tills domen vinner laga kraft.

Ahmed Mahamoud dömdes för grovt sexuellt övergrepp mot barn till ett år och nio månaders fängelse så sent som i juni 2018 men gick ändå löst.

-Pettersson noterar att SVT och Aftonbladet inte nämner somalierns ursprung, själv undrar jag varför det inte står något om utvisning, han har visserligen svenskt medborgarskap men S och M har lovat att ändra lagen så medborgarskap ska gå att dra in, men inget händer.

11 år och utsläppt efter knappt 8 med den vanliga rabatten är alldeles för lindrigt. Ahmed Mahamoud borde vara ett fall för skarprättare Anders Gustaf Dalman.

 • TIDIGARE 2020-06-25. Somaliern Ahmed Mahamoud åtalas för barnvåldtäkt och mordförsök på nioårig flicka igen…

BROTTSLIGHET. Somaliern Ahmed Mahamoud, skriven Norrköping åtalas för grov våldtäkt mot barn och mordförsök på en nioårig flicka, rapporterar Sveriges Radio och SVT.

Mahamoud misstänks för att i april ha dragit in flickan i en skogsdunge och våldtagit henne. Somaliern misstänks också för att ha bundit flickans händer, hållit en kniv mot hennes hals och misshandlat henne, rapporterar SVT.

Mannen har tidigare dömts för grovt sexuellt övergrepp mot barn. Det var bara tillfälligheter att flickan överlevde.

– Pettersson noterar att varken SR eller SVT så mycket som andas om var ”Norrköpingsbon” hör hemma och de som låtit denna man vara lös borde dömas som med ansvariga…

 • TIDIGARE 2020-04-17. Somaliern Ahmed Mahamoud misstänkt för sexualbrott mot 9-årig flicka i Norrköping, tidigare dömd för våldtäkt av 12-åring men gick ändå lös

BROTTSLIGHET. I onsdags den 15 april utsattes en flicka under 15 år för ett sexualbrott i Norrköpings kommun. Polisen kunde snabbt lokalisera och gripa en man i 40-årsåldern. Åklagaren anhöll mannen samma dag och har rubricerat gärningen som grov våldtäkt mot barn.

Åklagaren kommer under förmiddagen den 17 april att begära mannen häktad vid Norrköpings tingsrätt. Tid för häktningsförhandling är ännu inte bestämd.

Förundersökningen leds av kammaråklagare Karin Evlinger. Målnummer i tingsrätten: B 1231-20.

-Pettersson hänger ut Ahmed Mahamoud trots att han inte är häktad och bara misstänkt ännu så länge men herr Mahamoud verkar riktigt vidrig…

Den 25 juni 2018 dömde Ahmed Mahamoud för grovt grovt sexuellt övergrepp mot barn till fängelse i 1 år 9 månader.

Då hade Ahmed satt en kniv mot en 12-årig flickas hals och förgripit sig på henne. Efter obligatorisk straffrabatt och 14 månader i fängelse blev Mahamoud i höstas villkorligt frigiven. Nu har somaliern gripits igen, misstänkt och begärd häktad för grov våldtäkt av en 9-årig flicka.

Ahmed Mahamoud blev svensk medborgare 2014 och kunde han inte utvisas efter sitt förra brott. Han kommer ursprungligen från Somalia och folkbokfördes i Sverige år 2005.

Med rejäla straff utan rabatt hade en 9-årig flicka sluppit bli grovt våldtagen, och utan invandring hade en 12-årig och en 9-årig flicka sluppit bli utsatta för sexualbrott. Sedan kan man undra hur många brott afrikanen inte åkt fast för.

Det är synd att skarprättare Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Somaliern Ahmed Mahamoud döms för våldtäkt och grov misshandel av nioårig flicka

 1. en 9 Åring!!!!!
  vad är nästa?
  en 7 åring!!
  eller 3 åring??
  det är skit samma om du våldför dig på den svenska befolkningen gammal som ung
  Vi har blivit förkastade och utstötta av sveriges regering, för de bryr sig inte ett skit i sin iver att vara PK rätta i EU och världen.
  men det finns en ände för allt,
  snart kommer payback, vi tål inte vad som helst!
  punkt slut!!

 2. Bara en av väldigt många kriminella våldtäktsparasiter i Sverige som kommit fel men som enligt svetsarlärlingen Steffe blir lönsam på sikt för landet !

 3. Kollade Ahmed Mahamouds facebook. Grovt olämpligt och hade det varit en svensk hade facebook stängt bilderna ,en med en snopp och två på annat sätt sexuella.

 4. Vilken tur att han kan rösta i valet 2022 ifrån fängelset

  Allt annat hade varit galenskap

 5. ”Man har dömts till livstid för hustrumord”, står det kort och lakoniskt på text-TV…
  Hur har de kunnat glömma att den skyldige är/var en S-Politiker ??
  Eller gör den statliga socalistiska TV-n skillnad efter partifärg ?
  Sossen som lär vara i 40-årsåldern och av annan ras,sköt ihjäl sin fru med ett jaktgevär,när hon låg i skön sömn.
  Händelsen skedde i Sollefteå.
  (med reservation för att Pettersson tidigare skrivit om fallet)

 6. I Danmark går det utmärkt att upphäva medborgarskap.Detta torde inte vara omöjligt i Sverige heller om bara viljan finns.En lagändring kan ju ske snabbt i vissa fall.I andra fall slår man dövörat till.Jag skulle vilja ställa en öppen fråga till våra politiker : vem tjänar på att vi ska husera dessa avskum inom vårt lands gränser ? Kan Danmark lösa detta problem så är jag övertygad om att även vi kan det.Hur många galningar springer inte lösa p.g.a.denna flathet som vår regering uppvisar.Hur många ska få sina liv förstörda innan tummen åker ur där bak ?

  • Det går inte enligt grundlagen, det står i regeringsformen: ”Ingen svensk medborgare som är eller har varit bosatt i riket får fråntas sitt medborgarskap. Det får dock föreskrivas att barn under arton år i fråga om sitt medborgarskap ska följa föräldrarna eller en av dem. Lag (2010:1408).” Detta kräver mao. en grundlags ändring med två riksdags beslut och ett riksdagsval emellan. Det kommer ta evigheter innan vi ser en Lag om återkallelse av medborgarskap. Det är därför extremt viktigt att svenska folket börjar skärpa till sig i nästa val. Med Sossesmörja i 4 till år, kan en återkallelse lag börja gälla tidigast efter valet 2030!!!!!!

 7. Fördelen med dödsstraff är att nyadelsmannen inte får lön i fängelset, och förtur i bostadskön i Sundbyberg:

  • Alltid dessa ”halvlögner” från medverkande politiker, troligen Sozzar som försöker ”lära'” dessa nysvenskar hur mååånga rättigheter de har, t.e.x. tolkar, advokater och socialen´s stöd !!!
   Gäller det ALLA ?
   Får ”s.k. svenskar” gratis ADVOKATER till deras hjälp ???
   Nej & åter NEJ vi medborgare i SVERIGE får BETALA för all rättslig hjälp !!
   Tänk på det !!
   Ska man utnyttja rättshjälp när man inte är SVENSKMEDBORGARE ?

 8. Möjligheten att återkalla utdelat medborgarskap försvann ur Regeringsformen 1967 av oklara grunder. Jag tvivlar dock inte att en enig riksdag stod bakom det.

  Med andra ord krävs först ett riksdagsbeslut att ändra grundlagen. Sedan krävs ett mellanliggande val. Efter det kan ändringen ske på två satt. Antingen genom en beslutande folkomröstning samtidigt som riksdagsval, vilket ännu aldrig skett. Eller genom ett till riksdagsbeslut att ändra grundlagen. Den andra möjligheten såg jag gärna att den togs bort.

  • Detta ska vara ett klart indicestiment för oppisitionen !
   LÄS HÄR och kommentera gärna !!!
   KRÄV FOLKOMRÖSTNING ! Gällande krav om Medborgarskap !
   TA ETT RIKSDAGSBESLUT ! Gällande att avsluta givet Medborgarskap !
   SEDAN KRAV PÅ ÄNDRING AV GRUNDLAGEN gällande medborgarskap !!
   Detta är ett tips till alla inom Oppositionen som vill VINNA nästa VAL!

 9. I Sverige görs hatreportage om svenska män som misshandlar kvinnor.
  I Sverige välkomnar och omhuldar vi utländska män som våldtar och misshandlar kvinnor och småflickor.
  Som vanligt handlar det om ”vem”, inte om ”vad”.

  Värdegrunden! Ack, den Värdegrunden!

 10. Det är ett brott mot barn och kvinnor att låta ett sånt missfoster gå fri, han skulle genast efter domslut tas in för förvaring. Naturligtvis skall han endera kastreras eller utvisas, helst båda åtgärderna.

 11. Hur kan en sådan missfoster få svensk medborgarskap?Vad sägger svetsarn, det är hans fel att dessa sjuka dårar finns i landet .Avgå så fort så möjligt !

 12. Hyr fängelser i ex. Vitryssland och liknande
  länder, kostar Inga 4-6 tusen/ dag. Gissningsvis 300/dag. Sådana här typer
  ska vara inlåsta, punkt. Arma land.

Kommentera