Vem äger den gamla bussen?

Från Thoralf Alfssons blogg

Den här bussen mötte jag i Färjestaden i fredags. Jag hade varit och fotograferat de nedbrunna garagelängorna. Branden misstänks vara anlagd.

Vi som är födda på 50-talet eller tidigare kommer ihåg dessa dieselstinkande bussar som man ofta fick både huvudvärk och blev bilsjuk av, under färd på krokiga grusvägar på landsbygden.

Vem äger då och kör denna gamla buss? Jo, miljöpartisten Max Troendléoch och han var också chaufför i fredags. Han är inte vilken miljöpartist som helst. Han sitter nämligen i Miljöpartiets partistyrelse och är gruppledare för Miljöpartiet i Kalmar. Att en miljöpartist kör omkring i en utsläppsstinkande gammal buss från 1964 är väl värre än att Isabella Lövins man kör en modern pick-up i sitt jobb.

Thoralf Alfsson

– Pettersson säger att miljöpartister verkar tro att dubbelmoral betyder dubbelt så bra, de verkar leva efter principen ”Du ska göra som jag säger och inte som jag gör”

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Vem äger den gamla bussen?

 1. Det är bara andra, man kräver nollutsläpp av.
  Just så hycklande är våra kära Klimataktivister, som Lövin representerar så fint.
  Isabella tillhör dessutom den rika överklassen, som lever av våra skattepengar.

 2. Bättre än en elbil i alla fall, med miljövidriga batterier och tveksamma källor för elens ursprung. Men en mupp borde väl egentligen åka muppe.

  • Dessa ”sååå” trogna miljökämparna + Fröken Thunberg med familj bör SNARAST flytta till de länder som ”SLÄPPER” så mkt. CO2 genom KOLKRAFTVERK !¨
   Då kan DE GÖRA STORVERK för miljön !!!!!

 3. Vad MP säger skall göras gäller inte dem själva de tillhör ju det skikt som tog över efter adeln i vårt samhälle. Sant är också att det stora flertalet av adeln var bättre utbildade än den hoprafsade skara som utger sig vara miljöpartister med eller utan MP-loggan.

Kommentera