Stäng

Låt inte SD sätta agendan

Miljöpartiets migrationspolitiska talesperson, Annika Hirvonen Falk, är upprörd över att Moderaterna låter SD sätta agendan för svensk migrationspolitik.

Miljöpartiet väljer medmänsklighet och humanism”, skriver hon på Altinget.

Hirvonen Falk beklagar att Moderaterna skakat av sig Reinfeldts ”öppna hjärtan” och närmat sig SD:s migrationspolitik. Enligt henne står nu ”valet mellan humanism och stängda hjärtan”, vilket visar att Mp inte bekymrar sig över alla de problem som skapats och som inte sällan drabbar de som kommit till Sverige mest. En human migrationspolitik måste bygga på verklighet och inte känslor. Det går inte en dag utan att vi matas med problem som följt i migrationens fotspår. En migrationspolitik som inte minst Miljöpartiet står bakom.

Att Mp inte vill lyfta skjutningar, sprängningar, våldtäkter, hög arbetslöshet, bostadsbrist, trångboddhet, segregation, droghandel, rån och annan brottslighet i samma artikel som deras försvar av en human migrationspolitik förstår jag. Verkligheten skulle skjuta deras argument i sank.

Hela artikeln är full av motsägelser och givetvis kan inte en miljöpartist diskutera migrationspolitik utan en nätt liten lögn.

”Sverigedemokraterna skyller som vanligt samhällsproblemen på flyktingarna”

Nej, där tror jag du har fel Annika Hirvonen Falk. Det är inte flyktingarna man skyller på, utan flyktingpolitiken. Den humanism som Mp vill bygga på får bara stöd av 8 procent av svenska befolkningen enligt Novus undersökning som publicerades 5:e juli. Glöm heller inte rösterna från invandrare som vill stoppa flyktingmottagandet helt för att lösa de problem som redan finns.

Låt nu Mp sakta förtvina så att de försvinner från rubrikerna och inte minst från riksdagen.

Altinget

16 reaktioner på “Låt inte SD sätta agendan

 1. ”Miljöpartiet väljer medmänsklighet och humanism”
  För vem/vilka…

  För alla utom svenskar/Sverige och den blågula fanan.

 2. Nej det ska givetvis sättas av ett 3,5 % parti.?
  Sparka ut dårarna från riksdagen, det är en skam för landet
  att ett parti, där många borde sitta inlåsta får diktera Landets
  framtid med en sinnesslö invandrings politik!

 3. Annika Hirvonen Falk är en god företrädare för enfalden.

  Sin egen och sitt partis.

  Miljöpartiet är i mångt och mycket, en belastning för svensk demokrati och mångfaldens yttrandefrihet.

 4. MP väljer landsförräderi och inget annat !
  Norge hade sin Quisling på 40-talet.
  Sverige har 2020 MP och de 6 övriga partierna i 7 klövern.

 5. MP är exempel på hur man plundrar urbefolkningen/skattebetalarna på skatter och välfärd. Det är varken medmänskligt eller humant. MP måste lära sig se orsak och verkan. Sverige är ingen anonym bankomat! Behandla vuxna flyktingar, som vuxna med det ansvar och krav det innebär att vara vuxen.

 6. Det är lätt att vara frikostig på andras bekostnad, särskilt när man själv är privilegierad. Rebecca Weidmo Uvell tidigare i år (Januari 2020).om bland annat Annika Hirvonen Falk. ”Miljöpartiet och spiken i kistan”, citat ur texten: ” Märkligt nog har varken Bolund eller Hirvonen Falk bosatt sig i ett segregerat område när de nu väl hade chansen. Bolund bor i Älvsjö och Hirvonen Falk i Lilla Ursvik i Sundbyberg. Vita medelklassområden, trygga och fina. Inga raketer mot poliser, skjutningar och balkongflickor där inte. Utan välansade häckar och nymålade villor och radhus, lummiga gator och barn som cyklar och spelar bandy på gatan framför huset. I Lilla Ursvik röstar man blått, är högutbildad och tjänar mer än medelklassen. De tjänar 30 % mer än genomsnittet i Sverige där. Men just Hirvonen Falk tjänar ju över 60 000 kronor per månad som riksdagsledamot så hon tjänar betydligt mer än snittet”.
  https://uvell.se/2020/01/17/miljopartiet-och-spiken-i-kistan/

 7. Suck, alla dessa små fjollor som vill ha sina fem minuter i rampluset. Om dom ändå hade någonting vettigt att häva ur sig någon gång?

 8. Det är ju detta många som vill komma hit speciellt från mellanöstern utnyttjar nyttiga PK-idioter som denna talesperson från MP. De har henne som verktyg när de drar fram rasistkortet. Egentligen skulle hon gråta av dåligt samvete om hon verkligen skulle börja rota i hur många som egentligen har flyktingskäl som kommer hit. De personer som verkligen har skäl förtvinar och går under antingen i flyktingläger eller i vedervärdiga slumområden.

 9. Låt inte Mp sätta agendan , det borde gälla alla och envar . Mvh Sjöström

 10. Medmänsklighet humanism mot allt och alla utom oss svenskar. Vi ska bara arbeta och betala och hålla käften när hela vårt land raseras.

 11. Det ska komma från ett litet extremt skitparti på 3-4 % som har fått bestämma alldeles för mycket alldeles för länge.
  Jag tycker vi höjer spärren till tio % och blir av med ALLA SMÅ SKITPARTIER NUUU

  1. Ja tänk vilken våt dröm, att bli av med landsförrädare som L,C,MP och V. Även KD åker men det får man ta för den goda saken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: