Stäng

Miljöpartiet: använd EU-budgeten för att sätta press på Polen

EU. Vi kan inte låta vår demokrati, och EU:s grundvalar om jämlikhet och rättsstatens principer, urholkas av nationalistiska populister. Villkora EU:s pengar till länder som uppfyller våra gemensamma demokratiska principer, skriver Alice Bah Kuhnke, EU-parlamentariker (MP), i ETC.se

-Pettersson noterar att Alice Bah Kuhnke inte gillar demokrati. Polackerna har valt sitt parlament och sin president i olika val och det gillar inte Sveriges extremister. Kuhnke tycker att de är så jobbiga i en del länder som inte tycker som Miljöpartiet och SVT, och då är det rätt att använda EU-pengar till utpressning, Men jag tror de utpressar fel land…

Inte en svensk krona borde gå till EU, en organisation som inte accepterar allmänna val.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

21 reaktioner på “Miljöpartiet: använd EU-budgeten för att sätta press på Polen

 1. Snacka om demokrati !

  Miljöpartiet med deras hycklande knäböjande allierade knähundar, ska straffa de som inte tycker som dom.

  Tycker ni inte som vi, så ska ni inte få pengar.
  FY FAN för dessa hycklande äckliga varelser 😡😡😡

  Vad de säger är: Tycker ni inte som vi att, det är bra att våldtäkter, rån, mord, pedofili, misshandel, bränder, bidrag ökar….så ska ni inte få några pengar.
  Utan vad ni vill ha är ju: Trygghet, ansvar, harmoni och rättvisa….och tycker ni så, då är ni, rasister och nazister.

  Detta är totalt SINNESSJUKT !!!

  Fråga er miljöfjantar och Socialmuppar, Varför Polen som var det land som var stenhårt utsatta av främmande makter under kriget, varför de nu inte vill ha tillbaka denna s.k. religösa terror, som ni själva tydligen vill ha !?

  POLEN 🇵🇱 ni är toppenbra, och gör allt för erat land, och vill naturligtvis stoppa den växande muslimska erövringen av er, och övriga världen.
  Ni har allt som Sverige inte har FÖRSTÅND !

  POLEN 👍👍👍👍👍

 2. Alice, om inte vita män från väst varit och styrt upp i Afrika, hade dina släktingar bott i hyddor och hoppat omkring i träden tillsammans med aporna fortfarande.
  Nu när Polen lärt sig att de inte ska göra som Sverige, och förlora sitt land. Bråka inte med dem, låt dom göra som dom vill.

 3. Ja hon har inte ens så mycket förstånd så att hon begriper
  hur korkad hon är !
  Stora ord, vare sig hon Sverige eller hela EU tvingar Polen
  att göra något dom inte vill, då går dom hellre ur EU.(Pexit)

  Hon och övriga Miljötalibaner kunde ju ägna sin tid till att
  förmå dom dysfunktionella att inte bränna ner alla skolor,
  för dom är på god väg, men detta skiter MP i, precis som
  dom gör 1 tiotusen tals bilbränder, då är det inte tal om miljön!

 4. Hon visar mer och mer exempel på att hon befordrats över sin kompetensnivå efter avstampet i Disneyklubben.

 5. Alice Bah Kuhnke personifierar den typiske politikern. Som saknar både respekt och värdigheten, för alla människors rätt till demokrati.

  En mycket enfaldig kvinna. Hon befinner sig med andra ord i rätt parti.

 6. Har många gånger undrat vad EU:s demokratiska principer består i. Alice Bah Kuhnke tycker bra demokrati är att norpa skattepengar och välfärd från urbefolkningen för att villkorslöst hjälpa flyktingar och deras släkt att bidragsvägen bosätta sig och leva i flyktinglandet långt upp i Norden. Svenskar i Sverige har oftast lånat sig fram till sin försörjning innan de utbildat sig och fått ett yrke. Jag tycker Sverige ska folkomrösta i frågan.

 7. Ringde Stadshuset gällande dispens/friparkeringar, som olika sjukhus i Stockholm har beviljat.
  En massa kopierade tillstånd inom olika områden skapar färre p platser för de boende, samtidigt som garagen står tomma.
  Frågade hur de tillåter detta av en i Dispensgruppen. P vakter kan inte böta bilarna, fast de vet att tillstånden är kopierade.
  Den ansvariga säger att de finns upp till 30 likadana papper och de är tilldelade till 30 olika personer och ser likadana ut.
  Jag svarade att dem som har dessa tillstånd är gamla utlänningar och knappast arbetar inom vården.
  Naiviteten från er känner inga gränser och jag skall följa upp detta med att matcha reg, numren med sjukhusets tillstånd för personal. Varför har inte ni stämplat dessa ?
  En nonchalant svar fick jag. Jag sade att ni jagar bilister, men vissa grupper får gå fria och göra precis vad som helst.
  Fortsättningen följer….

 8. ja jösses fru Bak Bunke förnekar sig inte
  men såg ngn ny mätning igår soSSarna hade backat men miljötalibanerna hade ÖKAT hur är det överhuvudtaget möjligt att de gått från 3,9 någonting till 5,1
  nu är ju en mätning bara en mätning men man blir ju lätt förvånad

 9. Polen vill pensionera de kvarvarande domarna från kommunisttiden. Det tål inte EU med hänvisning till att rättsstaten hotas! Och aldrig kommer sanningen fram i svensk Stasi-media. Det är fullständigt groteskt. Domare från kommunistdiktaturen lämpliga att företräda rättsstaten.

  En stalinistisk militärdomare vid namn Stefan Mlichnik som var om att döma polska patrioter till döden lever sedan 1969 gott i Sverige, Polen har förgäves försökt få honom utlämnad för brott mot mänskligheten.

 10. Hämsk individ .
  Är individen Svensk…
  Själv tror jag inte det!
  Hur blir man så ond?
  ponnsan
  AfS

 11. MP , en 4 % parti sätter press på EU eller bättre sagt medlemsländerna. Alice Bah briljerar . Ut med MP från alla offentliga handlingar ! De är kriminella.

 12. I finsk media skriver det att nu är det ödesmöte i EU! Finlands del av betalningen är 13 miljarder Euro i lån och bidrag för 4 miljarder.
  Landet som har 5,518 miljoner invånare . Hur skall det gå till. IS. fi

  Enligt Löfven ökar den svenska avgiften till EU med knappt tio miljarder kronor i det som nu ligger på bordet. Det motsvarar en ökning på 23 procent räknat i kronor. Då är den föreslagna rabatten på drygt 8 miljarder per år avräknad.
  Pengarna i fonden ska EU-kommissionen låna upp och EU-länderna gemensamt betala av under lång tid. Enligt Stefan Löfven motsvarar Sveriges del av upplåningen 190 miljarder kronor. (Aftonbladet)

  Det här är riktigt skrämmande!

  Hej och goodbye frihet. Fattig Sverige och Finland är en realitet nu !
  Tillbaka i ruta ett .

  1. Det sista man skall göra är att gå i borgen för något.

   Det är just det som Sverige och Finland gör nu.
   Att ställa upp som borgenär leder ofta till ekonomisk misär.

 13. EU vill ha ytterligare 10miljarder/år av
  Sverige. Sverige viker troligtvis ner sig.
  Tänk om de 10mijarderna kunde stanna
  i Sverige ! 5 till sjukvården och 5 till fattigpensionärerna. Arma land.

 14. Nu tror jag inte att Polen står och faller med EU-bidragen. Halve EU:s Budget är jordbruksstöd och där kan knappast kommissionen göra något då det dels inte är Polen som får stödet utan bönder i Polen och dels för att ett sådant ingripande skulle underminera legitimiteten och krav på avskaffande skulle komma som ett e-brev på Internet.

  När det gäller det övriga bidraget så verkar det mest vara till för att förverkliga Bryssels agenda. Inget bidrag – inget införande, och Polen är i bättre position än övriga medlemsländer.

  Avskaffa EU-parlamentet då det ändå inte är ett parlament då det saknar mandat att initiera lagstiftning. Halvera antalet EU-anställda och halvera lönen för de som blir kvar så kanske, möjligen, det blir ordning.

 15. Dra undan mattan för EU.
  Inga pengar till den organisationen
  Hoppas dom dör ut i förnekelsens Corona.

 16. Varför används då inte samma strategi, för att anpassa nysvenskarna till vår kultur? Villkora bidrag och sociala förmåner.
  Ibland uppmuntras vi till mångkultur och annars ska alla tvingas till kommunistisk identitetspolitik.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: