Stäng

Be Sverige om ursäkt

Våldet i Sverige eskalerar. Våldet i Sverige kryper ned i åldrarna. Våldet i Sverige drabbar allt yngre och allt äldre. Våldet i Sverige drabbar nu helt oskyldiga medborgare runt om i landet. Våldet i Sverige är nu rubriker i utländska medier.

Något har gått fel i vårt land, jä*ligt fel. Den som påstår något annat ljuger. I torsdagens Opinion Live framkom intressanta åsikter när f.d. gängkriminella fick ta till orda.

”Sverige behöver deras ursäkt”

Så sa den f.d. gängmedlemmen Mourtada Yousef i direktsändningen och riktade orden mot Sveriges politiker. Samtidigt var han kritisk mot Sverigedemokraterna som Yousef menar utstrålar hat och inte kärlek och befäster därmed sin okunnighet. SD är nämligen det enda av riksdagspartierna som inte bär något ansvar för den uppkomna situationen. En ganska vanligt förekommande felaktighet i.o.f.s.

Det var inte det enda intressanta som den f.d. gängkriminelle Yousef sa. Så här uttryckte han sig om läget i Sverige.

Var har vi hört detta förut, förutom från Sverigedemokrater i riksdag och kommuner? Jo, i en intervju från Aftonbladet 2004. Där sa den också invandrade Suat Cicek så här om tillståndet i landet.

”Jag tror att vi måste stoppa invandringen totalt, till hela Sverige, under en viss tid, se till att hitta jobb åt alla som redan är här och ge dem möjlighet att bygga upp ett drägligt liv”

Varför har ingen lyssnat på verklighetens folk? Istället för att lyssna på de som dagligen upplever verkligheten, så har politiker, journalister och artister valt att kalla verklighetens folk för rasister. Av den anledningen valde man att ignorera Suat Cicek 2004, precis som man kommer att ignorera Mourtada Yousef 2019.

Personligen tror jag det är försent att åtgärda alla problem och att de problem vi ser idag kommer att förvärras. Är det någon gång i livet jag önskar att jag har fel, så är det just i detta ögonblick.

Aftonbladet

Opinion Live

26 reaktioner på “Be Sverige om ursäkt

 1. Jag tror också det är för sent. Speciellt med tanke på att viljan inte finns. Hade viljan funnits hade gränsen varit stängd och utvisningar av åtminstone kriminella skulle vara ett faktum.
  De flesta kriminella invandrare är andra generationens. Tänk er då hur det kommer se ut när dagens invandrare har fått barn och dessa andra generationens invandrare börjar etablera sig.

 2. Vill att Belinda Olsson får sparken som programledare, hon tror tydligen en programledare ideligen skall avbryta och ha ensamrätt till ”miken” istället för att leda debatten.

  1. Debatt ? Mer propaganda för den humanitära stormakten kanaliserad av våra skattepengar via statliga Public service som försöker dölja de naiva politikernas misstag
   Om ett antal år har situationen förvärrats och Belinda eller någon annan står där med ett mycket större problem.

   1. Denna Belinda är så verklighetsfrånvarande, och agerar i denna rätta PK-andan, att tänk inte, låt munnen prata utan att passera hjärnan, skulle du börja tänka, så är det nazister och rasister som försöker styra din hjärna.

    Övrigt:
    Hör ni i bakgrunden, när vänstergökarna låter sig styras och skrattar i flock som ett gäng hysteriska hönor utan eget tänkande.
    Så lättledda, så förutsägbara….som de kallas av globalisterna: NYTTIGA IDIOTER !

    ARNE, DU ÄR TOPPEN ☀️☀️☀️☀️☀️

 3. Varför låter inte vår Regering samma princip styra knarkköp som för sexköp, tillhandahållarna går fria men köparna straffas?.
  Det är en oerhört dumdristig princip fullt i klass med vår nuvarande regering och borde därför tillämpas med det snaraste!

  1. Indirekt är det redan så iom låg uppklarningsprocent och löjligt låga straff. Hamnar man mot all förmodan i fängelse är där ett ypperligt tillfälle att knyta nya kontakter och lära sig ett och annat av mer erfarna.

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  En invandrare som har fått ta del av den svenska civilisationen, gratis skolgång social verksamhet m m (men som misslyckats) han vill stoppa framtida invandring.
  Är inte det höjden av egoism ?

 5. Genom att åka buss till och från jobbet har jag under flera år kunnat studera Sd:s absolut bästa valarbetare!
  Och det långt utanför storstadsområdena.

 6. Idiot. ”Sverige behöver stoppa invandringen” och ”SD står för hat”. Att killen inte fattar att han är hjärntvättad att tro just det.

  1. När Ann Heberlein talade vändes kameran bort fortare än man blinka bara för att hon sade om deras kriminella bakgrund. Aj aj förbjudet. Att hon inte skäms, Belinda Olsson. Hon är så partisk så det är trist att se .Ändå vill man ju se vad som diskuteras.

  2. Va fan vet stopskottet?
   Lämna Sverige nu….
   Ska han bli ny kändis…vad håller ni på med..
   Ut ut ut

   1. På Liberalernas debatt i dag sade en att migranter får upphållstillstånd med ett telefonsamtal.
    Så desperata är sossarna inför valet 2022.

 7. Att städa upp och få rätsida på landet Sverige igen är en uppgift som verkligen kräver sina män och kvinnor. Om det överhuvudtaget är möjligt.

  1. För många kvinnor på ansvariga poster är Humanister o Liberaler o det är exakt det som kriminella inte behöver utan en hård han hårdare än deras egen näve.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: