Stäng

Släpp fångarna loss…

ISLAM. I Sverige försvaras bärandet av hijab, till och med på småflickor av etablissemanget. Till Europa kommer kvinnor och flickor med hopp om mänskliga rättigheter, för många blir det ett värre förtryck än hemma. 

Jeander

Varför är det så svårt i Sverige, ett land vida känt för sin framstegsvänliga inställning inom jämställdhet och kvinnors sexuella frigörelse, att tydligt ta avstånd från islams förtryck av kvinnor, homosexuella, judar, kristna och oliktänkande?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Ex-muslim på Twitter

-Pettersson tycker vi ska stödja ex-muslimerna i stället för att konservativa mullor och deras ideologi…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “Släpp fångarna loss…

 1. Tack till ”gamgubben” för dina observationer – då behöver jag inte känna mig ensam i mitt tyckande!!

  1. Jan-Eric! Vi är långt ifrån ensamma, det finns ett stort antal som oss, men de flesta vill ju inte för sitt liv erkänna högt och tydligt vad de innerst inne tänker.
   Förhoppningsvis är det ännu flera av oss vid nästa val.

 2. De som tycker att det är religionsfrihet att bära ”hijab, burka eller niqab” rekommenderar jag att flytta till ett muslimskt land. Då om inte förr inser ni kanske vilket himmelrike ni kommer ifrån. Vill ni som kvinna vara en mans tillhörighet eller att bara ha ett ”halvt värde” – än en gång – flytta dit! Jag har arbetat i två muslimsk länder, så jag har sett ”skiten” på nära håll! Vår tokiga feministiska regering har ju visat att vår syn på kvinnoförakt är helt ok? Och detta vid ett officiellt besök! Har vi inte hört från våra ”vänsterefterblivna” politiker att vi ska inte kritisera islam. Vilket hyckleri? När man har sett att kvinnor flyttar ”hijaben” längre och längre bak för att visa mer av sin kvinnliga fägring, bara för att stoppas av den religiösa polisen. Om det nu är så frivilligt att bära dessa ”täckelser” – varför tog kvinnor på sig sina ”hucklen” då vi närmade oss deras muslimska hemland? Än en gång – tycker ni att det är ok. med dessa ”täckelser” – flytta dit!!

 3. Varje gång jag mellanlandade i Jiddah kom kvinnor ombord med slöja eller burkha, så fort det var möjligt efter start ilade de till toaletten och kom ut som vilken västerländsk kvinna som helst.
  Att de här nu klär sig som förr här i Sverige är för att de fått order att göra så. Vi ska nämligen uppfatta detta som en naturlig del av vår vardag bara för att de lättare ska ta hela handen då de fått en del av ett finger.
  Glöm inte att de snart är i majoritet och gamla ordspråk gäller än, det är lättare att dämma i bäcken än i ån.

 4. En kvinnlig f.d. minister samt en manlig minister skulle alltså, om den svenska anpassningen till islam kommit något längre, straffas med 100(?) piskrapp vardera och inte, som nu, gullas med i tabloiderna.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: