Stäng

Black Lives Matter: ”Vi är utbildade Marxister” – Del 1

av Soeren Kern • 12 juli, 2020

 • Black Lives Matter är en Marxistisk revolutionsrörelse som syftar till att förvandla USA till en kommunistisk dystopi. BLM anger att man vill avskaffa kärnfamiljen, polisen, fängelser och kapitalismen. BLM-ledare har hotat att ”elda upp systemet” om deras krav inte tillgodoses. De utbildar dessutom miliser.

 • ”Att kapa LAPD:s budget innebär längre väntetider för nödsamtal, att poliser som ringer efter förstärkning inte får den, och att våldtäkts-, mord och misshandelutredningar inte kommer att ta tid att inleda, för att inte tala om slutföra.” – Los Angeles Police Protective League, stadens polisfack.
 • ”Vita människor är så förvirrade i USA … Om det finns en systematisk rasism idag så är det en rasism mot vita, i det avseende att vita får höra att de är ansvariga för allt ont i världen …” – Dr. Carol M. Swain, universitetsprofessor och rådgivande styrelsemedlem i Black Voices for Trump.
 • ”Vi är alla människor i Guds ögon. Sådana Black Lives Matter och Antifaorganisationer kommer inte att hjälpa oss övervinna rasism och klassism och de ”ismer” som de engagerar sig i. Det finns saker att göra i den svarta samhällsgruppen, men det viktigaste är att hjälpa folk att inse hur viktiga deras egna inställningar är …” – Dr. Carol M. Swain.

En ny undersökning av Pew Research Center fann att över två tredjedelar av amerikanerna stöttar Black Lives Matter-rörelsen. Den höga nivån av uppbackning kan få en att undra hur mycket allmänheten vet om BLM.

På ytan framställer sig BLM som en gräsrotsrörelse som engagerar sig i de ädla uppgifterna att bekämpa rasism och polisbrutalitet. En djupdykning visar dock att BLM är en marxistisk rörelse som syftar till att förvandla USA – och hela världen – till en kommunistisk dystopi.

Det här är den första i en serie med två delar, som avslöjar följande:

Läs vidare

18 reaktioner på “Black Lives Matter: ”Vi är utbildade Marxister” – Del 1

 1. BLM är inte ett dugg intresserade av att bekämpa rasism eller polis brutalitet jag skulle tro att det enda som intresserar dom är att plundrar och ställa till med upplopp och kaos där man drar fram. För det är precis allt som dom visat upp hittills, om man verkligen vad ute efter det dom påstår så hade man organiserat fredliga demonstrationer med sitt budskap och tillslut krävt att få träffa politiker för att gemensamt ta fram en plan för att åtgärda det som dom protesterat mot. Då kan jag säga att dessa människor är seriösa. Men som sagt så kan jag påstår att det finns absolut inget seriöst i det uppträdande jag hittills sett och läst.

 2. Jävla terrorsekt!!fachister, kommunister o miljö/vänster pack!!!.det är sinnessjukt det här med blm.o inte ett ord om mordet i media!?!?

 3. Det finns en intressant bok om politiskt våld i historien. Bokens titel är : ” Natos hemliga arméer ” . Bearbetad/skriven av Daniele Genser. Finns på Karneval Förlag. Daniele är historiker , energi och fredsforskare.

 4. Om BLM och Antifada sysslar med våld , så är de inga marxister. Troligtvis betalda av det kapitalistiska systemet i det att kompromettera den demokratiska vänstern. Syftet med BLM och antifascistisk action är att störa alla demokratiska demonstrationer. Alla vänsterns demokratiska demonstrationer ska trasas sönder med typ BLM och maskerade våldsverkare typ antifascistisk action. Den demokratiska vänstern tar fullständigt avstånd från politiska våldsverkare.

 5. BLM vill transformera USA från demokrati till anarki under ledning av kommunister. Om så, då har vi på nytt ett land farligare än forna Sovjet i klass med Kina.
  Vilken underbar framtid som väntar Tellus, två kommunistblock och en helt mansdominerad religion med härskarambitioner troende på ingenting annat än sin egen vanföreställning.

 6. Vem fan vill bo i ett sådant samhälle och vem ska stå för notan ??? Det är väl ingen av dom som jobbar och betalar skatt – eller hur ??
  Tänkte inte på det……..😄😄😄😄😅

 7. Alla andra organisationer med andra politiska åsikter och med dessa mål samt förehavanden skulle ha terroriststämplats!

 8. Rena kommunister och samhällsomstörtare. De här böjer fotbollsspelarna i Premier League knä för- Negrerna dessutom med knutna nävar som uppmanar till våld. Märkligt att ingen reagerar för detta.

 9. Ni känner väl igen texten? Samma önskemål har framförts
  av vänster dårarna här i landet.

  1. Jo tyvärr är det inte IQ- test för att få rösta, och det tackar MP, Kommunisterna och C för,

   1. När det gäller gamla nedlagda dårhuset S:a Maria i Hbg har jag ett kusligt minne,från mina första år som försäljare.
    Skulle besöka en bestämd inköpare inne på det då helt stängda området.
    Råkade taga fel på dörr,och hamnade i en smal korridor när jag upptäckte,jag kommit fel.
    När jag vände om för att gå ut fanns inget dörrhandtag !!! Vände mig åter om för att finna en lösning. Då uppenbarade sig de första intagna i sina randiga kläder,och stirrade med stora ögon. Kanske blev dessa lika överraskade,som unge Stenbock.
    En av de gånger i livet när jag blivit verkligt skraj. Hade tur när en av personalen upptäckte mig,mitt bland de ”intagna”.
    Har trots det idag skräck kvar i mitt huvud efter c:a 60 år som förflutit !

 10. Pk folket väljer som vanligt att blunda för fakta.
  De tror bara på sin egen religion, oberoende av vad som händer.
  Sanningen verkar helt ha försvunnit och man förnekar allt hemskt som sker mitt framför ögonen på dom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: