Black Lives Matter: ”Vi är utbildade Marxister” – Del 1


av Soeren Kern • 12 juli, 2020

 • Black Lives Matter är en Marxistisk revolutionsrörelse som syftar till att förvandla USA till en kommunistisk dystopi. BLM anger att man vill avskaffa kärnfamiljen, polisen, fängelser och kapitalismen. BLM-ledare har hotat att ”elda upp systemet” om deras krav inte tillgodoses. De utbildar dessutom miliser.

 • ”Att kapa LAPD:s budget innebär längre väntetider för nödsamtal, att poliser som ringer efter förstärkning inte får den, och att våldtäkts-, mord och misshandelutredningar inte kommer att ta tid att inleda, för att inte tala om slutföra.” – Los Angeles Police Protective League, stadens polisfack.
 • ”Vita människor är så förvirrade i USA … Om det finns en systematisk rasism idag så är det en rasism mot vita, i det avseende att vita får höra att de är ansvariga för allt ont i världen …” – Dr. Carol M. Swain, universitetsprofessor och rådgivande styrelsemedlem i Black Voices for Trump.
 • ”Vi är alla människor i Guds ögon. Sådana Black Lives Matter och Antifaorganisationer kommer inte att hjälpa oss övervinna rasism och klassism och de ”ismer” som de engagerar sig i. Det finns saker att göra i den svarta samhällsgruppen, men det viktigaste är att hjälpa folk att inse hur viktiga deras egna inställningar är …” – Dr. Carol M. Swain.

En ny undersökning av Pew Research Center fann att över två tredjedelar av amerikanerna stöttar Black Lives Matter-rörelsen. Den höga nivån av uppbackning kan få en att undra hur mycket allmänheten vet om BLM.

På ytan framställer sig BLM som en gräsrotsrörelse som engagerar sig i de ädla uppgifterna att bekämpa rasism och polisbrutalitet. En djupdykning visar dock att BLM är en marxistisk rörelse som syftar till att förvandla USA – och hela världen – till en kommunistisk dystopi.

Det här är den första i en serie med två delar, som avslöjar följande:

Läs vidare


18 responses to “Black Lives Matter: ”Vi är utbildade Marxister” – Del 1

 • NALLEN

  BLM är inte ett dugg intresserade av att bekämpa rasism eller polis brutalitet jag skulle tro att det enda som intresserar dom är att plundrar och ställa till med upplopp och kaos där man drar fram. För det är precis allt som dom visat upp hittills, om man verkligen vad ute efter det dom påstår så hade man organiserat fredliga demonstrationer med sitt budskap och tillslut krävt att få träffa politiker för att gemensamt ta fram en plan för att åtgärda det som dom protesterat mot. Då kan jag säga att dessa människor är seriösa. Men som sagt så kan jag påstår att det finns absolut inget seriöst i det uppträdande jag hittills sett och läst.

  Gilla

 • Br

  Jävla terrorsekt!!fachister, kommunister o miljö/vänster pack!!!.det är sinnessjukt det här med blm.o inte ett ord om mordet i media!?!?

  Gilla

 • Argus

  Runt marxismen och marxister existerar inget som kan misstas för bildning.

  Gilla

 • karlgunnareriksson

  Det finns en intressant bok om politiskt våld i historien. Bokens titel är : ” Natos hemliga arméer ” . Bearbetad/skriven av Daniele Genser. Finns på Karneval Förlag. Daniele är historiker , energi och fredsforskare.

  Gilla

 • karlgunnareriksson

  Om BLM och Antifada sysslar med våld , så är de inga marxister. Troligtvis betalda av det kapitalistiska systemet i det att kompromettera den demokratiska vänstern. Syftet med BLM och antifascistisk action är att störa alla demokratiska demonstrationer. Alla vänsterns demokratiska demonstrationer ska trasas sönder med typ BLM och maskerade våldsverkare typ antifascistisk action. Den demokratiska vänstern tar fullständigt avstånd från politiska våldsverkare.

  Gilla

 • gamgubben

  BLM vill transformera USA från demokrati till anarki under ledning av kommunister. Om så, då har vi på nytt ett land farligare än forna Sovjet i klass med Kina.
  Vilken underbar framtid som väntar Tellus, två kommunistblock och en helt mansdominerad religion med härskarambitioner troende på ingenting annat än sin egen vanföreställning.

  Gilla

 • Kungen

  Vem fan vill bo i ett sådant samhälle och vem ska stå för notan ??? Det är väl ingen av dom som jobbar och betalar skatt – eller hur ??
  Tänkte inte på det……..😄😄😄😄😅

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • SVENSK

  Alla andra organisationer med andra politiska åsikter och med dessa mål samt förehavanden skulle ha terroriststämplats!

  Gilla

 • ossie

  Rena kommunister och samhällsomstörtare. De här böjer fotbollsspelarna i Premier League knä för- Negrerna dessutom med knutna nävar som uppmanar till våld. Märkligt att ingen reagerar för detta.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Ni känner väl igen texten? Samma önskemål har framförts
  av vänster dårarna här i landet.

  Gillad av 1 person

  • Robert

   Jo tyvärr är det inte IQ- test för att få rösta, och det tackar MP, Kommunisterna och C för,

   Gilla

  • Fjodor

   När man stängde dårhusen på 80-talet kom MP in i riksdagen.
   Sammanträffande?

   Gilla

   • Pettersson

    Jag vet inte om det är rolig historia men den stämmer inte riktigt, mentalsjukhusen stängdes under en lång följd av år.

    Sedan hade vi psykiatrireformen 1995. Då stängdes massor med psykavdelningar, sjuka människor skulle integreras i samhället.

    Miljöpartiet bildades 1981.

    Lista på mentalsjukhusen och när de stängdes nedan.

    https://vadardepression.se/mentalsjukhus-i-sverige-lista-over-alla-svenska-mentalsjukhus/

    Gilla

   • Stenbock

    När det gäller gamla nedlagda dårhuset S:a Maria i Hbg har jag ett kusligt minne,från mina första år som försäljare.
    Skulle besöka en bestämd inköpare inne på det då helt stängda området.
    Råkade taga fel på dörr,och hamnade i en smal korridor när jag upptäckte,jag kommit fel.
    När jag vände om för att gå ut fanns inget dörrhandtag !!! Vände mig åter om för att finna en lösning. Då uppenbarade sig de första intagna i sina randiga kläder,och stirrade med stora ögon. Kanske blev dessa lika överraskade,som unge Stenbock.
    En av de gånger i livet när jag blivit verkligt skraj. Hade tur när en av personalen upptäckte mig,mitt bland de ”intagna”.
    Har trots det idag skräck kvar i mitt huvud efter c:a 60 år som förflutit !

    Gilla

 • Nisse

  Pk folket väljer som vanligt att blunda för fakta.
  De tror bara på sin egen religion, oberoende av vad som händer.
  Sanningen verkar helt ha försvunnit och man förnekar allt hemskt som sker mitt framför ögonen på dom.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Vem är förvånad !

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: