Stäng

Man till sjukhus efter grovt rån i hemmet

BROTTSLIGHET. Två personer har tvingat sig in i en lägenhet i centrala Helsinborg tillhörande en man i 60-årsåldern vid klockan 5 på måndagsmorgonen.

Löfven_ett_tryggare_Sverige

Där har tvingat till sig mannens ägodelar med våld och hot.

Mannen har förts till sjukhus med ambulans för kontroll. Polisen ska nu genomföra en teknisk undersökning av hemmet. De två personerna har ännu inte hittats.

Polisen

– Pettersson noterar att signalement helt utelämnas, det står inte ens om det är män eller kvinnor.

Jag minns den danska polisen: Vi talar om så bra som vi kan i ett försök att lösa fallen, säger Ove Dahl till Ekstra Bladet och fortsätter: Jag har många exempel från min tid när vi har fått hjälpt av allmänheten. Om vi inte ger någon information alls, får vi ingen hjälp, förklarar den danska polisen.

6 reaktioner på “Man till sjukhus efter grovt rån i hemmet

 1. SVD i dag

  Man jagas av 100 tyska poliser
  En intensiv polisinsats i skogarna i sydvästra Tyskland för tankarna till filmen ”Rambo”.

  Omkring 100 poliser, helikoptrar och spårhundar jagar en 31-årig man – som övermannade fyra poliser och stal deras tjänstevapen.

  En 31-årig hemlös man, klädd i stridsmundering och beväpnad med flera pistoler och pilbåge, jagas av omkring 100 poliser i en skog i Tyskland dit han tagit sin tillflykt.”

 2. Ja så var det en gång i Sverige med, att polisen begärde
  hjälp av deras bästa detektiv allmänheten, fast det var
  då det, idag får man bara reda på till ex. en man i 20 års åldern

  1. Tyvärr, rån i hemmet kommer att bli den nya trenden!

   Denna utvecklingen har jag varnat för länge, men dumsvensken tror ju alltid att saker skall försvinna om man bara blundar tillräckligt hårt!

 3. Man måste tolka polisens agerande som att de inte vill eller får avslöja att gärningsmännens identitet är utländsk. Det skulle ju kunna bidra till ökat stöd för (SD). Detta vill den sittande januarikoalitionen sist av allt bidra till.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: