En neger är en neger, en svensk är en svensk och en korean är en korean

NATIONALISM. För några år sedan skrev moderatpolitikern och den antidemokratiske islamisten Kahin Ahmed en debattartikel på Nyheter 24 med rubriken ”Du är inte välkommen i förorterna, Jimmie Åkesson” där han tyckte att det var en skandal att arrangörerna ”bjöd in ett parti med nazistiska rötter”.

Vad Kahin Ahmed har för rätt att företräda förorterna eller förbjuda svenskar att resa fritt i sitt eget land vet jag inte, men jag tvivlar på att herr Ahmed fått komma in i Sverige om jag fått bestämma.

Nåväl, som rubriken säger så är en svensk en svensk och en korean en korean. SVT berättar en historia om nationalism, i varje fall är en korean en korean oavsett var i världen de är, hur lång tid det en gått och vilken uppfostran man fått. Det är fint gjort av Sydkorea och även om Emma Edlund har koreanska rötter så betraktar jag hennes som svensk, vilket jag inte gör om Kahin Ahmed.

Med anledning av coronaviruset har Sydkorea skickat munskydd till koreaner runt om i världen – bland andra svenskar med koreansk bakgrund. En av dem är Emma Edlund från Sundsvall.
– Jag blev glatt överraskad att de hjälper oss som är adoptivkoreaner. Det visar att de bryr sig om oss, säger Emma.

Se filmen på SVT…

Från tiden när moderater var klokare än islamisten Kahin Ahmed (M) har vi nedanstående artikel med några självklara fakta. Tidigare moderatledaren Ulf Adelsohn, som i och för sig tyckte synd om de stackarna, men en neger är ju en neger. Dock, M gjorde sitt bästa att förbättra sitt rykte och skyla över tidigare partiledares uttalanden. Så 2003 valdes till ny moderatledare Fredrik Reinfeldt som kan skryta med att ha en tvättäkta neger som farfarsfarfar som dessutom sades vara kannibal och som reste runt med sin loppcirkus.

Han kritiserades givetvis men förklarade: ”Nej, jag ångrar ingenting. En neger är en neger och en svensk är en svensk. Jag står självfallet för vad jag har sagt. Jag nämner alltid saker och ting vid deras rätta namn. Och att negrerna blir arbetslösa om vi bojkottar deras varor är ett faktum.”

– Pettersson inser att åren går och tiderna förändras men några fakta ändras inte, en svensk är en svensk, en japan en japan, en zigenare en zigenare, det hjälper inte att ändra namn på saker och ting…

John Hood, Fredrik Reinfeldts anfader.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “En neger är en neger, en svensk är en svensk och en korean är en korean

  • Ja men en Neger kan bli vit, se på Reinfeldt, i hyn är han vit, men i själen befinner han sig bland Hottentotterna!
   Kan inte förstå varför han inte flyttar ner där och går klädd
   i bastkjol??

 1. Negrer bor i Afrika. Från ”Rena rama Rolf”, en svensk komediserie från 1994 som gick i TV4 med bl a Lasse Brandeby och Robert Gustavsson. Speltid 0,57

 2. Enligt sydstaternal lagar är 1/16 neger en neger.
  Har du mindre negerblod är du vit.
  .
  Så Reinfeldt är vit även om han sysslar med negeraktiviteter. Han har spelat basket i Tensta.

 3. Adelson har faktiskt en del kvalite’er, som att uttrycka sig ärligt och klart, även om jag inte alltid instämmer i hans åsikter.

 4. Har Svenska folket bjudit in denna pajas till Sverige???
  Nej så fan heller ,han har bjudit in sig själv eller
  möjligtvis av någon P K fjant, men denne representerar
  i så fall bara sig själv.?
  Vem har givit honom mandat att förbjuda någon att vistas
  på någon plats i Sverige??. J. Å har rätt att åka till vilken
  plats han vill precis som alla andra

  • Så var det nog! och om Reinfelt inte åkt tunnelbana kan vi slänga ut honom direkt!

  • Därom tvistar de lärde… 😉
   Enligt dåtida källor,gjorde han reklam som nigger
   -hövding,för sin Tält-Cirkus på Djurgården.
   Senare lär han fått skaka galler i England !!
   Alltså en fin ådra i Abzurdistans senare Statsminister
   Reinfeldt m.a.o.

Kommentera