Stäng

Fredrik Reinfeldt vidhåller att Sverige tillhör invandrarna

INVANDRING. Fredrik Reinfeldt: ”Ägs det här landet av dom som bott här i fyra generationer eller nån som hittat på nån gräns? Eller är det här ett öppet land som består av de människor som kommer hit och det är vad dom gör av Sverige och för mig är det givet att det är det senare.”

Förre statsministern, Fredrik Reinfeldt, är troligen den person som har det största ansvaret för situationen i Sverige idag, han verkar ha svårt för att se verkligheten för vad den är och medge att hans politik har varit katastrofal för landet.

I en ny bok fortsätter han argumentera för att invandring är bra för Sverige. – De som är fientligt inställda till invandring anklagar mig för att inte berätta sanningen om kostnaderna. Till dem säger jag: varför berättar ni inte sanningen om intäkterna? säger Reinfeldt.

– Jag argumenterar för att det är bra om en befolkning växer, också kopplat till migration, ur rent ekonomisk synpunkt, säger Reinfeldt till Aftonbladet.

Vidare heter det bland annat att “hur jag än vrider och vänder på det när jag går igenom de forskningsunderlag som finns råder närmast konsensus” och att invandring “stärker ekonomin och säkrar pensionssystemet på sikt”.

Reinfeldt påstår även att massinvandringen förklarar “varför vi inte har så hög medelålder som andra, varför vi har fått fler i arbete och varför vår ekonomi är starkare än många andras”.

-Pettersson undrar vad det är för fel på karl? Han hade åtta år på sig att tillsätta en konsekvensutredning och räkna på plus och minus med invandring. Men gjorde inte det utan surrade om öppna hjärtan när han menade öppna plånböcker.

Reinfeldt hade åtta år på sig att tillsätta en utredning om vilka som begår brott i Sverige men vägrade av någon anledning. Går det att härleda till Fredrik Reinfeldts förfader tro?

…och jag ber er följa reglerna för kommentarer!!!

Farfarsfarfar var ”kannibal”Del 1

Farfarsfarfar var ”kannibal”Del 2

Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det?

Negern John Hood, Fredrik Reinfeldts anfader.
Negern John Hood, Fredrik Reinfeldts anfader.

31 reaktioner på “Fredrik Reinfeldt vidhåller att Sverige tillhör invandrarna

 1. Jag undrar hur det igentligentligen är stält med karln, hans argument är att det stärker ekonomin och säkra pensionerna. För det första så är han den enda som säger det,och har han överhuvudtaget frågat vad etniska svenska tycker, att allt det som våra förfäder har byggt upp och våran kultur och stolthet över vårat ÄLSKADE SVERIGE menar han att vi ska glömma bort det för sanningen är att det bara är en illusion, och allt bara för han inte kan räkna sig som etniskt svensk. Och det kommer dröja många generationer innan hans släkt blir etniska svenska. Jag tror att allt bottnar i ren avundsjuka, så patetiskt.
  Jag själv tillhör en mycket känd karolin-släkt som har krigat och dött för Sverige ända tillbaka i början av 1600 talet. Förstår vad jag känner när någon som han säger att det inte finns några etniska svenska, och vad jag skulle vilja göra med???.Så alla svenska går inte på det jävla skitsnacket.
  Reinfeldt har höjt sig själv till skyarna,och blivit maktgalen och tror sig stå över hela svenska folket.

 2. Inse, att Sverige och övriga Europa kommer att tillhöra dem som vinner det krig vars födslovåndor vi redan upplever. – Så, I gevär!

 3. Tror Reinfeldt känner ett behov att försvara sin ståndpunkt efter all kritik. Och vem gade trott att han skulle ändra sig? Finns inte på kartan och vore politiskt självmål. Varifrån sponsras han idag förresten? Follow the money…

 4. 1 månatligt barnbidrag är en årslön i Somalia.

  Om en svensk 4 barnsfamilj skulle få samma deal av ett annat land innebär det ca 1 miljon om året …skattat och klart utan att lyfta ett finger mer än att producera mer barn (1 årslön/barn etc).
  Jag garanterar att många svenska skulle vara beredda att betala för att komma till detta paradis på samma sätt som somalierna gör.

  Klart dom kommer.

  Det finns människor som donerar/skänker pengar till organisationer som gömmer flyktingar som har fått avvisningsbeslutdet

 5. Om det vore sant. Om. Då skulle ju alla länder i hela världen sträva efter detta. Då skulle ju folk alltid vara på resande fot. Men redan på stenåldern när människan började odla jorden förstod människor poängen med att vara bofasta. Är han den enda människan som inte begriper? Är han ett unikum? Dum-unikum?

  Han har historian emot sig. Han har hela världen emot sig. Han skulle nog bättre komma till sin rätt om han hittade åtminstone en grupp på 10 pers vilka uppvisar ett lägre IQ än han gör. Det kan bli svårt, men om han invandrar till ett land med förmodat, troligt eller konstaterat lägre IQ kan han ju göra en karriär som invandrad profet och frälsa dem från ondo?

  Här har han bränt sina skepp. Skutan har sjunkit och flytvästarna är slut.

  Varför skriver han aldrig om behovet av invandring till de länder som självdränerar sig på arga unga ljugande män vilka drar rotlöst omkring som ett gäng omogna oönskade lejonhannar?

  Varför tycker han bara en massa skit? Varför gör han inte efterforskningar och tar reda på fakta som normala vetenskapligt orienterade människor? Varför sprider han fördomar om invandrare? Varför klumpar han ihop människor från olika kulturer utan urskillnad? Varför är han så okunnig och önskar bli betraktad som ett orakel? Varför har han alltid fel? Varför startar han inte städbolag i ett muslimskt orienterat land?

  Jag vill inte veta. Jag vill bara att han får hjälp att begränsa sina galna idéer till sin privata sfär?

   1. Nia
    Bland de galningarna så finns det inte en enda med sunt förnuft.
    De är så fyllda med komplex att det är sjukt, sinnessjukt !

 6. Reinfeldt med sitt eviga tjat .

  Alla som står bakom ”allas lika värde” är ett gäng idioter som ej kan se/acceptera verkligheten.

 7. Allt pekar mot att också Fredrik Reinfeldt (M) vid tidigare kontakter med MP-politiker blivit smittad och lider av ett svårt virusangrepp.

  Liksom MP-”geniet” Märta Stenevi, miljöpartistiskt kommunalråd i Malmö har även Fredrik Reinfeldt fått obotliga skador på hjärnkontoret och då särskilt i hans kalkylenheter. Nedan ser vi de tydliga symptomen, som är mycket lätta att diagnosticera.

  https://danielzstinson.files.wordpress.com/2013/10/fakevirus.gif

  https://i2.wp.com/www.picgifs.com/graphics/c/counter/graphics-counter-943479.gif

 8. Enligt denna mycket förvridna, verklighetsfrämmande och fosterlandsfientliga filosofi, vilken även kan betraktas som ett ömkligt försök till apologi, skulle det således vara fritt fram för vem som helst att ockupera en landsdel, offentlig byggnad eller ett stycke privat egendom med hänvisning till att ingen enskild person kan göra anspråk som rättmätig innehavare. Allt tillhör alla – en samhällsfientlig och anarkistiskt präglad kommunism, uttalad av den nationens fiende som kört moderaterna och dess trovärdighet i sank.
  Man kan sannerligen fråga sig vilken typ av psykofarmaka som fattas honom. Trevlig bild som bifogats 🙂
  Andreas.

 9. Fredrik Reinfeldt finns bara ett beskrivande ord LANDSFÖRRÄDARE och vid lämplig tidpunkt kommer det att beivras av den etninskt svenska befolkningen!

  Stefan Löfven blir du inte rädd när du ser på det som du och Fredrik Reinfeldt skapat?

  Jag och många med mig blir livrädda när vi släpper fram tanken på vad det här kommer innebära för våra efterkommande generationer!

  Stefan Löfven för den suveräna nationalstatens Sveriges framtid avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  1. Reinfeldt visar att han inte är svensk – oavsett hans härkomst, är han vald till statsminister, skall han ha landets bästa för ögonen.

 10. Är han omyndigförklarad eftersom ingen kontrollmyndighet utkräver ansvar för den skit han orsakat sitt land?

  Han borde själv invandra? Förslag: dra dit pepparn växer.

 11. Den största landsförrädaren som Sverige har haft genom tiderna, sen vad som brukar hända med landsförrädare är en annan sak………….

  1. Han utkämpar en hård kamp med Cronstedt om förstaplatsen. Efter dem är ett ordentligt kliv till trean. Cronstedt är i alla fall omnämnt i ett episkt diktverk vilket Reinstedt aldrig lär bli, möjligen i svordomsramsor.

   O liv! Den man, vars skuld det var, Att denna tårflod rann,
   En gång den skönsta lager skar, Som någon hjälte vann:
   Den svenska flottans största glans, Dess seger vid Svensksund, var hans.
   Tag allt vad mörker finns i grav, Och allt vad kval i liv,
   Och bilda dig ett namn därav, Och det åt honom giv;
   Det skall dock väcka mindre sorg,
   Än det, han bar på Sveaborg

Kommentera

%d bloggare gillar detta: