Svenska mördargängens skräckvälde på solkusten

MEDIA. Colombianska narcos, italiensk maffia, östeuropeisk trafficking. Under spanska solkustens klarblå himmel är de grova organiserade brottssyndikaten från världens alla hörn ständigt närvarande. Ett svenskt gäng – Los Suecos – har kallats våldsammast av dem alla, skriver Expressen idag

Expressen hänvisar till brittiska The Sun, som den 2 juni publicerade en kartläggning av de kriminella nätverk av olika nationaliteter som verkar på de spanska solkusten.

De kriminella som Expressen kallar svenskar kallar dock The Sun för en beryktad brottsgrupp med namnet – Los Suecos – av nordafrikansk härkomst från Sverige.

En riktig beskrivning av Expressen borde vara – Los Suecos, att arabiskt mördargäng från Malmö.

De har namn som Ahmad Abdul Karim, Karim Abdul Karim, Fakhry Mekky, Amir Mekky, Rami El Mohamad, Preparim Vejseli, Daniel Owusu Nilsson, Al-Sherif Gomah, osv. det kan finnas en och annan svensk i gängen men de är inte många. Flera av dem sitter inlåsta  och några har blivit mördade men nya kommer till med liknande namn.

Nyligen skrev vi om Amir Mekky som greps i Dubai sedan han undkommit den spanska polisen. Amir får nog räkna med en rejäl vistelse i spansk fängelse som inte har svensk standard, fast Amir är skriven i Danmark och räknas kanske som dansk. Vad vet jag.

Amir Mekky

-Pettersson vill dock klargöra att gängen är inte svenska vad Expressen och andra än skriver, de är oftast araber och somalier. De är sällan religiösa, ibland är de födda i Sverige men ofta är de uppfostrade i en muslimsk kultur.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

19 thoughts on “Svenska mördargängens skräckvälde på solkusten

 1. Ledaren för ”svenskligan” i häkte i Málaga

  Publicerad 2020-09-02 09:00
  COSTA DEL SOL Förenade Arabemiraten har utlämnat ledaren för de svenska torpederna, som anklagas för flera mord och attentat på Costa del Sol.
  ”Ligan ligger bakom flera uppgörelser i den kriminella världen och utmärkte sig dels för sina våldsamma metoder, dels för att vara den första att ägna sig åt narkoterrorism på Costa del Sol. De tillskrivs mordbranden på Heavens Beach i Estepona, mordet på David Ávila, känd som El Maradona, två sprängattentat i Benahavís och San Pedro Alcántara samt avrättningen av en rivaliserande narkotikaledare från Ceuta, känd som El Zocato, utanför dennes bostad i Estepona.

  https://www.sydkusten.es/sk/168/a/29673/ledaren-for-svenskligan-i-hakte-i-malaga/

 2. Och säkert får de litet fickpengar från Sverige varje månad insatta på konton ,så att de kan köpa bränsle för sina lyxbilar och yachter i Spanien.

 3. Araber födda i Malmö, så svenskar är det i den bemärkelsen. Spansk polis har sagt att de har aldrig förr bemött sådan råhet som det här svenska gänget har importerat till Spanien.
  Skriver man Los suecos på sökrutan kan man få flera artiklar om gänget .De rånmördade en finsk man som låg och väntade på morgonbuss till flygplatsen. hans flyg skulle gå tidigt så han hade satt sig för att vänta på en buss på Solkusten ….

  • Mariatorget är numera en laglig leveransplats för knark. Polishuset ligger inom 150 meters närhet, men de ser ingenting.

 4. Sverige har nu så stor industri av kriminalitet att de kriminella individerna etablerar sin verksamhet även på bekvämare semesterorter. Regeringen har knappast någon koll på att deras svenska bidragsdrivna samhällsbygge växer sig starkt utanför Sveriges gränser på egen brottslighet.

  • Förr var malm, trä, kullager, etc. stora exportframgångar. Nu är det tyvärr kompletterat med mördar-ligor.

 5. Sveriges nuvarande regim välkomnar och låter landet vara en fristad för IS-terrorister så det ligger väl nära till hands att låta sådana som ”Los Suecos” också få en fristad här.

 6. Är de äkta etniska svenskar eller tillhör de bara PK-tomtarnas låtsassvenskar ?

 7. Varför kallar man sig svensk när man inte är svensk ? Varför beskriver dyng-blaskorna dessa skithögar som svenska när dom inte är det ?
  De hatar Sverige, svenskarna, vårt språk, vår kultur, vår religion, vårt levnadssätt – men älskar våra Bidrag. De vill inte arbeta, de vill inte anpassa sig. För syftet är ett helt annat. När tiden är mogen kommer övertagandet att bli mycket våldsamt. Dagens plågor kommer vid en jämförelse att te sig som en söndagsskole-lektion.

  • Inte om dem blir ”kränkta” lr ”diskreminerade”; då är dem vadsomhelst utom ”svenskar”. Herrejäklar vad våra ”objektiva” media drar på om deras etniska ursprung, nationalitet, och religiös åskådning. För då kan dem tjäna pengar på dom narrativen sörru!

 8. Man förstår varför Danmark drar sig för att öppna gränsen till Sverige. Det är inte bara pga. Wuhan viruset.

  • Troligen är det så; grov kriminalitet verkar ha blivit en svensk export gren med tyngd.

 9. Journalister och tidningar står väl
  under regeringens styre?

  Regeringen är väl tvingade att följa
  kontraktet, som socialdemokraterna
  har med muslimerna sedan 1999?

  Kontraktet säger att muslimerna ska
  få ”positioner ” i alla viktiga styrelser i
  Sverige, inklusive Regeringen!

  D.v.s. Sverige ÅR SÅLT till muslimerna!
  Försök förstå vad det betyder för dig!
  Gör du något åt det?
  Tänk på att medborgargarden är förbjudet!

 10. Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Sekten har stridsledningscentraler
  i vårt Fosterland!
  Sektens ”lagbok ” säger att vi
  är deras fiender!

  Vill vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Kan vi ha sekten i Vårt Fosterland?
  Gör vi något åt det?

 11. Vilken reklam för 7-klöverns Sverige. Vi kan inte hålla skiten ifrån oss utan vi delar ut svenskt medborgarskap till värsta drägget. Tack politiker, ni har ingen aning om någonting.

 12. Som vanligt ”svenskar” dessa bedrövliga hat o lögnblaskor som allt för många tror på.

Kommentera