”Svensk” brutalt mördad av ”svenskar” i Spanien

BROTTSLIGHET. En svensk man har dödats i Mijas, nära Malaga på den spanska solkusten, uppger spanska medier. Tre svenskar har gripits för misstänkt mord, mordförsök och olaga frihetsberövande. Ytterligare en svensk person är skadad och har förts till sjukhus.


– Vi känner till uppgifterna och arbetar just med att få fram mer information. I nuläget har vi inte någon mer information, säger Carolin Törnqvist vid UD:s presstjänst.

Enligt La Opinión de Málaga ska mordet ha skett i fredags. Polis anlände till ett hus då grannar hade hört av sig om bråk.

I huset hittades två fastbundna, torterade och skadade män, varav en dog på plats.
På lördagsmorgonen greps tre män i åldrarna 20 och 30 som enligt El Mundo hade avblåst sin planerade resa till Sverige och var på väg mot Marocko. 

Händelsen har sitt ursprung i narkotikahandel.

-Pettersson tror inte en sekund på svenska medier som säger att de är svenskar. Jag tycker det luktar araber lång väg, men det är en personlig spekulation…

Stöd bloggen…

13 thoughts on “”Svensk” brutalt mördad av ”svenskar” i Spanien

 1. I Stenbocks ungdomsår lades vikten bland oss yngre,att söka förebilder bland hedervärda personer,och länder som redan då låg hästlängder före Sverige,i sin utveckling. M.a.o. en dröm om bättre tider.
  I dagens Absurdien söker PK-organen förebilder bland de efterblivna landområden,samt inom den kriminella islamska miljön.
  M.a.o. raka motsatsen har skett,under knappa 100 år !!
  Om nu detta drägg finner det som en utmärkelse,att bli nämnd ”svensk”
  ,står för mig skrivet i stjärnorna ?

 2. 4 kap Utlänningslagen = de känner fruktan för att återvända till Spanien = asyl i Marocko…. nej dårarna skrev bara svenska Utlänningslagen

 3. Det var väldigt tjatande om att det var svenskar. Är det inte vad man kallar fejk news? Om de tre häktade hade ändrat sin resa till Marocko, så kan man tro att de är marockaner. Man ger för ofta en falsk bild till allmänheten, därför kan man aldrig veta hur läget är. Jag förstår fortfarande inte varför. Trump har nog rätt om det är samma symtom i USA.

 4. Så, nu har ni svenner börjat rymma til Marokko?? Från Spanien? Dom är nog lika svenska som min hund är en katt. Märkligt at folk bliver svenska bara dom setter en fot på svensk jord. Jag har varit mycket i Sverige, men jag är fortfarande norsk. Inte blivit svenne ennu. Til och med varit i Tyskland, men är fortfarande norsk. Om jag var från afrika, då hadde jag varit svensk/tysk nu.

 5. Bara denna artikel säger mig en sak, hur fan kan man köpa
  en tidning som Expressen som medvetet skyddar brottslingar
  bara för att dom är av utländsk härstamning genom att ljuga och
  påstå att dom är Svenskar? Expressen är ingen tidning utan
  en ynkedom.

 6. Enligt svenska journalister är alla människor på jorden svenskar.
  Får några år sedan skrev journalister att dom som var på väg till Sverige (migranter) är svenskar. Alltså dom hade inte ens satt sin fot i Sverige men ändå var dom svenskar.

 7. Sådana ”nyheter” får oss att AVSKY journalisterna, dessa mördare är INTE SVENSKAR! De är Marockaner med svenskt medborgarskap (ett medborkarskap som vi formligen ”kastar över dem” så fort de satt sin fot på svensk mark), DET ÄR VAD SOM SKULLE STÅTT I NYHETEN!

  • SVT nämner bl.a.
   ”Enligt La Opinion De Malaga greps männen i staden San Roque nära Gibraltar tidigt under lördagsmorgonen, medan de satt i en taxi på väg mot hamnstaden Algecerias i södra Spanien.

   De tre männen hade då ställt in sin planerade resa till Sverige och var på väg mot Marocko när de greps.
   Polisen har kunnat koppla brottet till narkotikahandel, skriver tidningen.”

   Tror det att de försökte med att dra hem.
   När det var kortare resväg hemåt

Kommentera