Amir Mekky gripen i Dubai


BROTTSLIGHET. I Europa har Amir Mekky undvikit arrestering i flera år, men efter en noggrant planerad polisinsats i Dubai lyckades Interpol äntligen gripa den efterlyste gangstern i onsdags, den 3 juni.

Amir Mekky

Amir Mekky har ett registrerat CPR (danskt personnummer), men är extremt välkänd i Malmös undre värld. Han är efterlyst för mord, narkotikahandel och penningtvätt.

Mekky har tillhört det ”svenska” gänget Los Suecos eller ”svenskarna” som är misstänkta för att ha legat bakom flera kidnappningar och skjutningar i Spanien.

Mekky är också kopplad till en av världens mest beryktade internationella brottslingar Radwan Al Taghi, ledaren för banden Angels of Death som arresterades i Dubai i december 2019 och överlämnats till Nederländerna, skriver The National.

Amir Mekky är skriven i Næstved på Själland och har under långa perioder bott i Danmark. Han var eventuellt inblandad i morden på två ”svenskar” i Köpenhamn.

En skjuten ”svensk” är ingen trevlig syn.

”svensk” grips i Danmark

-Pettersson säger att ju fler ”svenskar” som grips desto bättre…

Jag tror och hoppas att herr Mekky får ruttna i ett spanskt fängelse, för Mekky är varken dansk eller svensk utan arab…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Amir Mekky gripen i Dubai

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: