Amir Mekky gripen i Dubai

BROTTSLIGHET. I Europa har Amir Mekky undvikit arrestering i flera år, men efter en noggrant planerad polisinsats i Dubai lyckades Interpol äntligen gripa den efterlyste gangstern i onsdags, den 3 juni.

Amir Mekky

Amir Mekky har ett registrerat CPR (danskt personnummer), men är extremt välkänd i Malmös undre värld. Han är efterlyst för mord, narkotikahandel och penningtvätt.

Mekky har tillhört det “svenska” gänget Los Suecos eller “svenskarna” som är misstänkta för att ha legat bakom flera kidnappningar och skjutningar i Spanien.

Mekky är också kopplad till en av världens mest beryktade internationella brottslingar Radwan Al Taghi, ledaren för banden Angels of Death som arresterades i Dubai i december 2019 och överlämnats till Nederländerna, skriver The National.

Amir Mekky är skriven i Næstved på Själland och har under långa perioder bott i Danmark. Han var eventuellt inblandad i morden på två “svenskar” i Köpenhamn.

En skjuten “svensk” är ingen trevlig syn.
“svensk” grips i Danmark

-Pettersson säger att ju fler “svenskar” som grips desto bättre…

Jag tror och hoppas att herr Mekky får ruttna i ett spanskt fängelse, för Mekky är varken dansk eller svensk utan arab…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Amir Mekky gripen i Dubai

 1. Vissa människor och utländska brottslingar utnyttjar lagarna i Europa, den svenska lagen och polisen är väldigt snälla mot sådana människor, Skyll er själva för att ni inte väljar rätta personer in i Sverige som de gör i USA och Kanada

 2. Om det överhuvudtaget nämns i slaskpressen så är
  trynet maskerat, därför heja alternativ media som visar
  upp verkligheten !

 3. Varför inte nöja sig med dansk gripen i Dubai? Måste man gå längre? Vilken nytta har folk av att veta hans namn och se bilden?

  • Nytta ???? Det är extremt viktigt att veta vilka folkgrupper, kulturer, individer som är vårt samhälles (västvärldens) fiender och som endast vill sabotera och förstöra det de inte har kapacitet att uppnå själva och framförallt leva med.

   1
   1
  • Eventuellt ansvarig utgivare på Expo.? Hög lön och fridlyst. Hemlig adress och direktnr till Säpo om någon Rasistisk svensk är dum mot honom i lokaltrafiken…

 4. Jag hoppas verkligen att han utlämnas till Danmark, och rättegången hålls där, samt att även hans brott i Sverige avhandlas där. Det är fullt möjligt om man nyttjar sig av de internationella terrorbrottsparagraferna. I Danmark åker han på lagens strängaste straff samt åker in efter avtjänat straff på förvaring. Ett superbra sätt att hålla allmänfarlig idioter inlåsta, ja ända fram tills dom dör om så behövs. För att tyvärr, lämnas han till Sverige så är han ute om nåt år.

 5. Jag tycker svenskarna som är “misstänkta” för grova brott, har så väldigt osvenska namn.

 6. Han förstånd måste vara i IQ-minustal,när han av alla länder,väljer Dubai !!
  Där om någonstans,skulle inte Stenbock vilja råka i konflikt med lagen…
  Hellre då i nu aktuella US och hos deras Cops…

Kommentera