Läcker regeringen information till obehöriga?

INRIKES. Palmegruppen har säkrat det vapen som dödade Olof Palme, enligt uppgifter till Aftonbladet– De har mordvapnet, säger den socialdemokratiske debattören Daniel Suhonen, som hänvisar till källor ”djupt inne” i partiet.

En byggde upp och en rev ned.

Enligt tidningen har regeringen informerats om det huvudsakliga innehållet i Palmegruppens slutsats. På onsdag meddelar åklagaren Krister Petersson om ett åtal väcks eller om förundersökningen läggs ned. Han har tidigare lovat att teknisk bevisning då ska presenteras.

I morgon, den 10 juni, klockan 09:30 presenterar chefsåklagare Krister Petersson sitt beslut och berättar om utredningen tillsammans med spaningsledare Hans Melander.

Statsminister Olof Palme (S) mördades i korsningen Sveavägen-Tunnelgatan på kvällen den 28 februari 1986 och sedan dess har Palmeutredningen i olika konstellationer arbetat med att försöka lösa mordet.

-Pettersson undrar om nu åklagaren har något som inte kan offentliggöras förrän 09:30 i morgon men han har informerat regeringen om i förväg. Varför har denna information läckt utanför regeringen?

Regeringskansliet verkar läcka som ett grovt såll, information läcker, de tappar bort vapen osv…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Läcker regeringen information till obehöriga?

 1. Skulle inte förvåna mig om detta är valupptakts- och corona-kommision-dämpning där det framkommer att mördaren har kopplingar till SD.

 2. Åtal kan inte väckas avliden och avseende
  Pettersson undran “om nu åklagaren har något som inte kan offentliggöras förrän 09:30 i morgon” informerat regeringen om i förväg och varför har information läckt utanför regeringen” har svar.

  Möjligen finns ett vapen men sannolikheten ät noll att det är att mordvapnet och att Regeringskansliet” läcker information som ett grovt såll”, sker bara till politiker inom dess egna boningar, inte till befolkningen.
  Mvh, Robin.

 3. visst ska mördare lagföras eller vad det nu blir om denne är avliden.
  men i detta sammanhang lär väl bara kålroten o soSSarna öka ett par pinnhål till tyvärr pga detta

 4. Sen kan jag tycka att det var en välgärning det som skedde vid korsningen Sveavägen-Tunnelgatan på kvällen den 28 februari 1986

 5. De har sitt Gestapo-nätverk inom alla myndigheter som de använder. Åsiktsförföljning, Vänsterindoktrinering, Medieinfiltrering m.m.

Kommentera