Stäng

”Svenskar” har flytt från al-Hol-lägret i Syrien

TERRORISM: En grupp med ”svenska” kvinnor och barn uppges ha flytt från lägret al-Hol, där misstänkta IS-anhängare hålls fångna. Enligt Shiyar Ali, representant i Sverige för det kurdiska självstyret i norra Syrien, rör det sig om två kvinnor och fyra barn som tagit sig in i Turkiet, rapporterar Dagens Nyheter.

”Svenskarna” ska ha lämnat lägret i början av förra veckan, enligt Shiyar Ali.

– De har tagit sig till turkkontrollerade områdena och sedan har de på något sätt lyckats ta sig in i Turkiet. Det är den information som jag har, säger han till DN.

-Pettersson säger att om kvinnorna har suttit i al-Hol lägret så är det inte svenskar utan tillhör IS-kalifatet och bör dömas enligt de regler som gäller där, men jag är rädd för att de kommer att lyckas ta sig till en svensk ambassad, få hjälp till Sverige och sedan hyllas som hjältar i SVT, Aftonbladet och Expressen…

Al-Hol lägret i Syrien. Bild från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “”Svenskar” har flytt från al-Hol-lägret i Syrien

 1. Tänkte jag kräva knäböjning av alla som får lön av mig!
  Det är en jävla massa idioter, vissa i uniform, vissa i slöja.

  Nuförtiden får jag bara läsa om polisen, några insatser syns aldrig.
  Men det är klart, när man måste vara lallare för att bli polis, då kan det inte bli bra. Har frågat flera av dem varför de är så slappa, känslig punkt det där! Kanske ska skicka in den kvinnliga polisen ensam i rinkeby på kvällen, då får hon känna på lite riktig tacksamhet.

  Kanske var det hon fikade efter?

  1. Antagligen är den dumma blondinen, stövelslickerskan, avskydd av de flesta inom sin kår.

 2. Rymde! Sannolikt med stöd av UD, som anlitat ”ombud” för att inte skylta direkt med sitt terrorstöd. Säkert finns redan en plan klar och dess finansiering när de anmäler sig på ambassaden i Istanbul, så att rymlingarna kan smygas in i Sverige. Väl här kommer de att välkomnas S/MP,L,C med olika belöningar för att de deltagit i terror.

 3. Barnen, som enligt IS egna videos tränats i att skära av hals, snart i DINA barn och barnbarns klass!
  Eftersom barnen troligen är traumatiserade är det inte osannolikt att nån av dem flippar ur och skär halsen av något barn eller läraren!

  Vem vill ha mördar-tränade barn i sina egna barns klass? Vill DU det? – Det frågar jag alla som vill ha hem IS-barnen!

  (Hittills har diskussionen dött där.Pk-interna är sådana hycklare! Det är alltid ”nån annans barn” som ska ta konsekvenserna av deras ”godhet”.)

 4. Blev det inget kalifat.
  Vill de inte bränna fler människor levande?
  Har de tappat tron på sin ideologi?
  Då får Svetsaren ta fram regeringsplanet.

 5. Flytt!

  Den är bara en stor konspiration där väst blundar för galna muslimers fanatism! De vill belöna sina egna trots att de är massmördare. De får behålla sina barn, blivande akilovs, och bedöms tydligen ha rätt inställning mänskligt sett.

  Låt dem ruttna bort eller ge dem till Assad, han vet vad man ska göra med patrasket!

 6. Vi svenskar som tänker vill INTE heller ha dem på vår svenska mark. De har gjort nog med djävulskap.

 7. Oj,oj, skynda hämta hem dem. Sedan rymlig bostad, rejäla bidrag , semesterresa
  ”hem”.etc. Inte konstigt att övriga Europa
  skakar på huvudet.

 8. Det är ju egentligen därför Danmark inte vill öppna gränsen till Sverige. Danmark vill inte att alla dessa ”svenskar” fritt skall kunna välla in och stjäla, förstöra och skada.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: