Demonstration i Malmö har fått ansökan godkänd

RASISM. Demonstrationen till stöd för Black lives matter i Malmö har fått klartecken att hållas ikväll. – Vi har att förhålla oss till Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi har arrangörens förståelse för detta, men vi har möjlighet att upplösa demonstrationen, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson hos polisen till TT/OMNI.

Polisen säger att det kommer att använda sig av samtal och dialog så långt det går.

-Pettersson säger att det borde vara viktigare att värna minoriteten, den vita, västerländska befolkningen som idag bara utgör c:a 10-15 procent av världens befolkning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Demonstration i Malmö har fått ansökan godkänd

 1. Ingen utanför den icke mångkulturälskare begåvningsreserven är väl förvånad ?

 2. Nu är det carte blanche för vänstern.Förståelsen från ministrar,media och polischefer för att våldsvänstern ska få diktera villkoren är monumental.Jag hoppas att INGEN polis ställer sig på knä i kväll i Malmö.Det här är f_jävligt !!

 3. “Det är synd om människan” Mitt i en dödlig epedimin så skall dessa “orädda” individer utsätta sig själva och indirekt tusentals andra för en dödlig smitta. Om jag kunnat så skulle jag flytta från detta vansinniga land på studs.

 4. Risken att bli allvarligt sjuk, eller rent av dö, I Corona är större för mörkhyade. Det ska ha forskats fram och vara fakta.
  Blir då inte den här och liknande folksamlings-aktioner kontraproduktiva? Fler svarta dör – p.g.a. BLM-demonstrationer!

  • Kristina:
   Du har helt rätt i dina antaganden. Förvånad att inte vår kära vänsterpress informerat om,att den stor delen som nu gått hädan, tillhör våra äldre,men framför allt olika importerade arter !!
   Vidare som någon skrev,att det var få från Fjollträskets olika ghetton vid gårdagens rabalder visar,att dessa väl känner sina “Pappenheimers” !

  • Tyvärr har vi ingen Kristian den gode som kan åka till Stockholm och rensa ut som 1520.

 5. Polisen avslutar demonstrationen med pizza till alla samt att man får provrida käpphästarna på en liten bana. Ha så trevligt!
  Mitt förakt för Kling o Klang är bottenlöst

 6. Får väl se om det blir fler kvinnliga idiotpoliser som krälar i stoffet för packet.

 7. En stor del av de som demonstrerade om inte en majoritet var Svenska kvinnor från medelklassen. Vågar påstå att inte en enda av dessa kommer ifrån de s.k. utanförskaps förorterna. Dessa vänsterelement passar alltid på att demonstrera och uppföra sig illa. Men den svenska polisen, media och politikerna låter det passera utan nämnvärd reaktion. Flatheten i Sverige visar sig snart inom alla områden.

 8. Man blir ju mer och mer bedrövad för varje dag, landet går snabbare och snabbare mot avgrunden. När poliser tvingas ner på knä av en extremistisk mobb och detta sedan hyllas av ministrar och politiker har det gått alldeles åt h-e för långt. Sverige måste sättas under tvångsförvaltning av våra grannländer, annars är det bara att inväntar att ryssen kommer och befriar oss från dessa galningar som styr landet.

  • tror faktiskt herr Putin avstår numera
   när han ser eländet i Abzurdistan
   han minns väl det sovjetiska fiaskot i Afghanistan 🙄

 9. Det är nog ett led i den svenska strategin mot Corona. Hoppas detta kommer ut i internationella medier. Det finns inga ord som kan beskriver eländet. Folk kommer att dö.

  Här är anledningen: Käpphästpolisen vet att de kommer att demonstrera även vid ett nej. För att inte framstå som extra “käpphästiga” ger de tillstånd. De kan ändå inget göra för att hindra demonstrationen.

  Kanske dom kan hoppa ifatt någon som går mot röd gubbe istället. Spela lite tuff mot hederliga svenskar och gå ner på knä inför muhammed.

  Det blir bra det här!

Kommentera