Demonstration i Malmö har fått ansökan godkänd


RASISM. Demonstrationen till stöd för Black lives matter i Malmö har fått klartecken att hållas ikväll. – Vi har att förhålla oss till Folkhälsomyndighetens riktlinjer och vi har arrangörens förståelse för detta, men vi har möjlighet att upplösa demonstrationen, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson hos polisen till TT/OMNI.

Polisen säger att det kommer att använda sig av samtal och dialog så långt det går.

-Pettersson säger att det borde vara viktigare att värna minoriteten, den vita, västerländska befolkningen som idag bara utgör c:a 10-15 procent av världens befolkning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Demonstration i Malmö har fått ansökan godkänd

 • Kenth Andersson

  Ingen utanför den icke mångkulturälskare begåvningsreserven är väl förvånad ?

  Gilla

 • Frenzy Jazz

  Vita människor ser snyggast ut, det kommer man inte ifrån. Vi är dessutom världens mest civiliserade med Japan som god 2:a. Jag skäms inte över att säga ”White lives matter even more n-word”. Funderar på att söka tillstånd för att skandera detta i öronen på aporna.

  Ingen skall säga vad jag ska tycka i mitt eget land, i min egen stad bland mitt eget folk. Far åt helvete!

  Gilla

 • Maya

  Nu är det carte blanche för vänstern.Förståelsen från ministrar,media och polischefer för att våldsvänstern ska få diktera villkoren är monumental.Jag hoppas att INGEN polis ställer sig på knä i kväll i Malmö.Det här är f_jävligt !!

  Gilla

 • Snart fattigpensinär

  ”Det är synd om människan” Mitt i en dödlig epedimin så skall dessa ”orädda” individer utsätta sig själva och indirekt tusentals andra för en dödlig smitta. Om jag kunnat så skulle jag flytta från detta vansinniga land på studs.

  Gilla

 • Kristina

  Risken att bli allvarligt sjuk, eller rent av dö, I Corona är större för mörkhyade. Det ska ha forskats fram och vara fakta.
  Blir då inte den här och liknande folksamlings-aktioner kontraproduktiva? Fler svarta dör – p.g.a. BLM-demonstrationer!

  Gilla

  • Stenbock

   Kristina:
   Du har helt rätt i dina antaganden. Förvånad att inte vår kära vänsterpress informerat om,att den stor delen som nu gått hädan, tillhör våra äldre,men framför allt olika importerade arter !!
   Vidare som någon skrev,att det var få från Fjollträskets olika ghetton vid gårdagens rabalder visar,att dessa väl känner sina ”Pappenheimers” !

   Gilla

  • G Nordström

   Ja man kan bara hoppas, Kristina

   Gilla

 • SVENSK

  Hysteriska Negrer vill ta över Stockholm!

  BLM borde utvisas omedelbart från landet medan tider är!

  Gilla

 • ståfräs

  Polisen avslutar demonstrationen med pizza till alla samt att man får provrida käpphästarna på en liten bana. Ha så trevligt!
  Mitt förakt för Kling o Klang är bottenlöst

  Gilla

 • Wally Walrus

  Får väl se om det blir fler kvinnliga idiotpoliser som krälar i stoffet för packet.

  Gilla

 • HB

  Ska dom mörda, våldta och sälja droger?

  Gilla

 • bengarne

  En stor del av de som demonstrerade om inte en majoritet var Svenska kvinnor från medelklassen. Vågar påstå att inte en enda av dessa kommer ifrån de s.k. utanförskaps förorterna. Dessa vänsterelement passar alltid på att demonstrera och uppföra sig illa. Men den svenska polisen, media och politikerna låter det passera utan nämnvärd reaktion. Flatheten i Sverige visar sig snart inom alla områden.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Man blir ju mer och mer bedrövad för varje dag, landet går snabbare och snabbare mot avgrunden. När poliser tvingas ner på knä av en extremistisk mobb och detta sedan hyllas av ministrar och politiker har det gått alldeles åt h-e för långt. Sverige måste sättas under tvångsförvaltning av våra grannländer, annars är det bara att inväntar att ryssen kommer och befriar oss från dessa galningar som styr landet.

  Gilla

  • runar

   tror faktiskt herr Putin avstår numera
   när han ser eländet i Abzurdistan
   han minns väl det sovjetiska fiaskot i Afghanistan 🙄

   Gilla

 • Genusinspektionen

  Det är nog ett led i den svenska strategin mot Corona. Hoppas detta kommer ut i internationella medier. Det finns inga ord som kan beskriver eländet. Folk kommer att dö.

  Här är anledningen: Käpphästpolisen vet att de kommer att demonstrera även vid ett nej. För att inte framstå som extra ”käpphästiga” ger de tillstånd. De kan ändå inget göra för att hindra demonstrationen.

  Kanske dom kan hoppa ifatt någon som går mot röd gubbe istället. Spela lite tuff mot hederliga svenskar och gå ner på knä inför muhammed.

  Det blir bra det här!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: