Glöm aldrig muslimernas slaveri och rasism som pågår än idag

RASISM & SLAVERI. Daniel Riazat, född 1991 i Teheran i Iran, är riksdagsledamot för Vänsterpartiet. Han invaldes i Sveriges riksdag 2014 och är utbildningspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Herr Riazat verkar inte, trots att han är utbildningsansvarig, förstå att utan araber och afrikaner som levererade slavar så hade inte slavhandeln över Atlanten fungerat.

-Pettersson tror inte Daniel Riazat är muslim men han kommer från ett land som lidit under islam i mer än 1000 år så han borde tänka sig för lite…

Om Daniel Riazat på bloggen…

 • 400 år sedan slavhandeln över Atlanten startade, men glömt inte det som var mångdubbelt värre…

SLAVHANDEL. I slutet på augusti 1619, för 400 år sedan anlände två skepp till Jamestown, Virginia, den första europeiska bosättningen i nuvarande USA. Ombord fanns män och kvinnor från Angola, som i dag räknas som de första afrikanska slavarna i USA. De följdes av 10-12 miljoner till och vi vet alla att slavhandeln över Atlanten var oerhört grym och skapar problem än idag. 

Kvinnlig slav brännmärks inför transporten. New York Library

400-års minnet kommer att uppmärksammas här hemma, i USA och på andra håll. Den atlantiska slavhandeln påminns vi om regelbundet, den lärs ut i skolan och det görs filmer och TV-serier.

 • Den muslimska slavhandeln som pågått i 1400 år och var mångdubbelt värre är det dock nästan tyst om. 

Det är okej att skuldbelägga vita, trots att fler vita var slavar i Nordafrika än svarta var slavar i Amerika

ISLAM. Mohamed Omar är född i Uppsala och är son till en svensk kvinna och en iransk man. Omar har varit med på bloggen en hel del, LÄS HÄR

Mohamed Omar har skrivit en intressant krönika på Samnytt som avslutas med detta:

“…I vänsterns värld verkar det bara vara vita som kan utkrävas kollektiv skuld för sina fäders missgärningar. Moskén i Spanien, som kräver ursäkter i stället för att visa tacksamhet för att man får utöva sin religion i frihet och trygghet i en demokrati, vill helst att vi ska glömma bort hur muslimer tog européer som slavar. Faktum är att fler vita var slavar i Nordafrika än svarta var slavar i Amerika. Ändå är det bomullsplantager i Amerika alla tänker på när de hör ordet slavar.

Det finns en sak som gör oss européer speciella, och det är inte kolonialism och rasism, för det finns hos alla, utan vetenskapen, som har gjort livet bättre för alla människor på planeten. Ingen civilisation har bidraget så mycket till vetenskapens framsteg.

När Napoleon landsteg i Egypten 1798 fann han en värld som var kvar i medeltiden. Utbildningen, för dem som fick någon, bestod mest i att rabbla Koranen, kvinnorna var instängda i harem och människor såldes och köptes öppet på slavmarknader. Napoleon hade med sig en armé av vetenskapsmän. Egyptierna, och många andra folk, hade knappt känt till sin egen historia om det inte varit för de så förtalade vita männen.”

Mohamed Omar

-Pettersson vill påminna om att när fransmännen invaderade Nordafrika var det delvis för att Européerna hade ledsnat på 1000 år av härjningar från Nordafrika.

Muslimerna förklarade krig emot USA redan 1783. Anledningen till att man redan 1783 bedrev ett Jihad emot USA, var att USA vägrade betala de utpressningspengar, som det Ottomanska riket krävde, för att låta amerikanska fartyg vara ifred på Medelhavet.

Man krävde pengar/lösen av alla nationer som hade fartyg i Medelhavet. Betalade man inte, plundrade man fartygen, och mördade dess besättning. Även svenska fartyg kapades och några tusen svenskar hamnade som slavar i Nordafrika.

Väst slavhandel var grym och pågick i 350 år men är ingenting mot muslimernas som pågått i 1400 år och ända in i våra dagar. Kolonialismen var utsugning, men bättre än arabernas imperialism och bättre än vad många av länderna har det som självständiga.

Präst förhandlar om friköpandet av europeiska slavar

Jag mejlade till SVT för en hel del år sedan med förslag om att göra en TV-serie eller dokumentärfilmer om muslimernas härjningar i Europa och de svenskar som blev slavar i Nordafrika men fick inte ens ett nonsenssvar. Det finns annars uppslag, men muslimer verkar fridlysta. Ett program om den oföränderliga koranen vore också intressant, där står guds ord och de går inte att ändra på: ”När ni möter dem som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem” (sura 47:4)

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Glöm aldrig muslimernas slaveri och rasism som pågår än idag

 1. Akta er, det finns en IS i varje muslim när det gäller, sa en av mina vuxenelever, kristen från Syrien. Nu är jag rädd även här, trodde jag skulle få känna mig trygg, sa hon.

 2. Bra redovisning. Det som man kan tillägga är att då det gäller slavtransporter över Atlanten av negrer och slavägare i USA så var också Judar betydande, enligt vissa uppgifter starkt överrepresenterade, särskilt som redare och sjökaptener etc.

 3. Använd inte mina skattepengar till att ge galningen Daniel Riazat lön. Han borde läsa lite om vansinnessekten islam. Där har han mycket att göra för att göra islam laglig och jämlik. Kommer han från Iran måste han var blind och utvecklingsstörd för att inte se eländet. Varför kom han förresten till Sverige?

 4. De NYA slavarna .. olyckligt ovetande .. är dagens infödda västerlänningar

 5. Kommunister och muslimer!
  Vad är skillnaden?

  Båda lever i en fantasivärld!
  Båda stödjer sig på hjärntvätt!
  Båda saknar kontakt med verkligheten!

 6. Dick Harrisson, vänsternisse, skrev i en av sina böcker om detta.
  Utan andra stammar skulle det inte funnits så många slavar, de fångade in och sålde till slavhandlarna. Men de behöll även vissa för egen räkning.

  Detsamma med ”indianerna” i Usa, att som vänstern grovt generalisera och göra alla till lika hjälplösa är deras specialitet. Men vissa är untouchables när det gäller skuld och ansvar.
  Det finns delar av Afrika som klarar sig åtskilligt bättre än de sämsta delarna, samma sak i Sverige. Olika lynne och intresse finns i olika delar av landet.

  Men det primära i Sverige och i stora delar av västvärlden är att allt utmynnar i en strävan att förbättra samhället.
  Det V inte förklarar är hur vi skulle kunna sona något som vi inte ens varit delaktiga i. Med den logiken skulle Riazat arkebuseras för sin medverkan till kommunistiskt massmord.

  Blodstörtning 2 på gång, hur i he…ete kan dessa ”människor” få företräda någon. Det betyder väl i så fall att det finns väljare som är ännu dummare, något jag trodde var en omöjlighet!

 7. Utbildningsansvarig hos kommunisterna. Utbildad i Karl Marx lära men knappast i nåt annat.

Kommentera