När kommer regeringen göra något åt det rasistiska våldet mot svenskar

INSÄNDARE. Till Mikael Damberg, inrikesminister och Morgan Johansson, justitieminister

Ditt svar på en mycket enkel och rak fråga angående det rasistiska våldet mot svenskar visar med all önskvärd tydlighet vilka fega och ryggradslösa politiker vi har i den svenska regeringen.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Du vägrar att svara på frågan som är riktad från SD , det enda parti i den svenska riksdagen som företräder svenskar, och du kör återigen med dina utnötta standardsvar om att ni kommer att tillsätta fler poliser och att du som minister inte skall kommentera enskilda fall.

Du har inte blivit ombedd att kommentera enskilda fall i denna debatt så varför kommer du med detta idiotiska svar?

Du säger vidare i ditt svar att det är en viktig princip och att det för dig inte spelar någon roll vem förövaren är.

Det är alltså en viktig princip för dig att s k flyktingar som påstår sig ha flytt hit undan förföljelse fortsättningsvis skall kunna utföra rasistiska brott mot etniska svenskar, d v s dina egna landsmän, utan att du och din regering ämnar göra något för att sätta stopp för detta?

Det bekymrar dig tydligen inte ett dugg att svenskar mördas, våldtas, rånas, misshandlas, åldringar utsätts för bedrägerier just för att dom är svenskar?

Det kanske t om är så att du tycker att dessa pikanta och trevliga inslag av mångkultur enbart förgyller svenskarnas vardag och något som vi borde ha vant oss vid efter mer än trettio års omvandling av landet till det mångkulturella kaos vi numera befinner oss i tack vare dig och dina partikollegor?

Men man kanske inte kan förvänta sig mera av politiker som tillåter massmord på svenska åldringar i Coronavirusets namn?

Du bryr dig inte om att en svensk tonåring blir urinerad i munnen av en negeravkomma enbart av den orsaken att han är svensk? Du bryr dig tydligen inte heller om att svenska tonårstjejer och kvinnor bli gruppvåldtagna gång på gång av vildar komna från något MENA – land?

Det viktiga för dig är ju att hålla fast vid principen att inte kommentera vem förövarna är och varifrån dom är komna, eller hur?

Det man i denna korta sekvens kan bevittna från riksdagen så framstår du verkligen som den svekfulla politiker som sålt sitt eget folk för att själv kunna berika dig som minister med en lön på ca 140 000 kr i månaden plus alla andra förmåner.

Jag hoppas innerligt att den dagen kommer då både du och dina partikollegor kommer att få stå till svars för vad ni har förvandlat Sverige till.

Tills den dagen kommer så hoppas jag att om du nu har någon fru och barn att någon av dessa får uppleva en trevlig mångkulturell gruppvåldtäkt och att din eventuella son får öppna munnen när en neger eller någon annan mångkulturell tillgång behöver lätta på trycket.

Då först kanske du till fullo begriper vad du gjort mot ditt land och ditt eget folk.

Men jag betvivlar att du ens då inser detta utan kommer att fortsätta med ditt svammel i talarstolen och hålla fast vid dina sjuka principer.

Skulle jag kunna be dig att ändra på en bokstav i ditt efter namn. Nämligen att byta ut bokstaven a mot ett u.

Det vore mycket mer representativt för ditt vidkommande.

Sandor Herold, invandrare boende i Malmö

17 thoughts on “När kommer regeringen göra något åt det rasistiska våldet mot svenskar

 1. Aldrig är det mycket enkla svaret på den frågan!
  Vad säger och tycker SD, har partiet någon tydlig officiell uppfattning om detta ?

 2. Negerbollar till kaffet ger en delikat smak.
  Negredoviner från bolaget är inte heller fel.

  Det finns många underbara färgskalor som negredo rubedo osv.

 3. Såg ett program om slaveri och tänkte på att de grupper vi importerar ä4 dem som bedriver slaveri och att det idag finns fler slavar än de som fördes till amerikanska kontinenterna.

  Verkar konstigt att vi importerar dem som har den inställningen till andra människor.
  Funderade lite och kom fram till att jag ibland känner mig som en slav under dagens politik och invandringen. Har aldrig blivit tillfrågad om jag vill ha invandring och även om politikerna hävdar att det varit underförstått så känns det snopet.

  Det jag däremot blivit lovad är att det bara är ”flyktingar” som kommer och att de många gånger är ett enormt tillskott i det åldrande Sverige.
  Det utlovade tillskottet lyser ännu med sin frånvaro, hitintills har de flesta varit män utan asylskäl och utbildning.
  De som kommer är ofta sjuka och har stora behov, det är få av dem som klarar av att jobba inom svensk sjukvård. Det har blivit så att de har blivit en belastning inom alla välfärds sektorer. Deras tillskott som arbetskraft understiger med råge deras andel av befolkningen.

  Nu under corona har det hävdats att de drabbats hårdast, men inte ens det, finnar har 3 gånger högre sjuktal under perioden. Detta påstående har också lett till att svt:s vänsterextremistiska reportrar påstått att problemet är att Sverige informerat för dåligt. Hur var det nu med kompetensen, många av dem är analfabeter och klarar inte av en dator.

  Den riktiga beskrivningen jag känner skulle användas är – Vi kommer nu att Importera människor utan asylbehov, de är inga barn utan vuxna män, de är ofta analfabeter, de kommer aldrig eller väldigt sällan att kunna dra ihop till sin egen försörjning eller pension, de visar redan efter ankomsten att de gärna väljer en kriminell väg, respekten för andras egendom finns inte, kvinnor våldtas löpande, män utsätts för rasism, alla arbetande blir fattigare och deras kvinnor är barn och får inte tala i mäns närvaro.

  Men förutom det så kommer de snart att bli en tillgång. Det trista är att under de 45 år dessa löften getts har i princip inget gott hänt.

 4. Min mor tjänade nog aldrig över 8900 netto dem åren hon jobbade till pension. Ej heller någon bonus från företagen som anställda i storföretag kan få. För ett antal år sen gick hon bort i cancer under förnedrande omständigheter. Varför fortsätter svenskar rösta på dessa vidriga socialdemokrater. Varför importerar socialdemokrater kvinnor från somalia med 23000kr i månaden med extra allt och mer därtill som äldre svenskar aldrig upplevt?

 5. Att regeringen inte bryr sig om vem förövaren är har man ju sett, det är väl därför man i så stor utsträckning inte bryr sig om att leta reda på och lagföra förövare längre….

 6. Väl talat Sandor, som vanligt😉

  En tanke som grott det sista året är – Hur kan ett streck på kartan, som vår gräns innebära sådana skillnader i agerande?

  Norge och Finland har i stort en helt annan uppfattning om vad som är bra för samhället. När allt digitaliseras och blir tillgängligt genom ett klick så borde andra tankar och åsikter kunna strömma in i Sverige också!
  Kan det vara ett utslag av den storvulna tanken om ett humanistiskt StorSverige?

  Det tyder på det, det skaver i ”företrädarnas” själ när bilden rubbas och sätts i ett annat sammanhang. De utländska betraktarna blir ansedda som om de tillhör alternativ rörelsen. Narrativet om en illvilja och försök till påverkan blir den omedelbara reaktionen.

  Eftertanke och reflektion är inget politiker i Sverige är kända för. Inbilskheten är orubbad, hur understår de sig att utestänga OSS?
  Greta ilsknar till och visar sin rätta sida.

  Nu verkar fallet från de höga hästarna blivit för stort, ingen antydan till att dämpa fallet. Det har enkelt blivit så att när de faller då blir det dödsstöten för dem. Inget kommer att kunna rädda dem, därav det tabubelagda i att kritisera dödsdansen!

 7. Det är nog inte så många som reagerar längre på “ny skjutning i Malmö”, eller “flera bilar grillade i förorten”. Det gör nog inte regeringen heller, fast de borde i allra högsta grad, då det är dom som har ansvaret.
  Om vi tar dessa ständiga, fega, grova och grymma våldtäkter, så kan de ju benämnas som “varsamma” eller “av normalgraden” eller som “bara en vanlig våldtäkt”. Denna devalvering av allvaret där unga flickor får hela sitt liv förstört, bekommer inte ansvariga i någon större mening. Det är ju bara “buissness as usual”.
  Men fan ta den som bara vågar andas ett, visserligen förtjänat, men hårt ord mot muhammed. Då ska minsann regeringen ta krafttag mot islamofoberna och censurens saxar ska slipas.
  Detta måste ju vara något unikt. En regering som icke företräder sitt eget folk. Borde vara ett brott mot grundlagen.

 8. Vi är ett tålmodigt folk.Vi är inget gapande och skrikande folk som kräver vår rätt tyvärr.Vi har Martin Luther som sitter på våra axlar och som säger….du ska inte tro att du är något eller någon.Du ska inte framhäva dig själv.Tänk om vi kunde kasta av oss denne hämmande herre och börja kräva vår rätt. Vi skulle kunna gapa då och leva rövare.Tänk vilka naturkrafter som skulle komma loss.Vi skulle räta på ryggen och bli ett folk som släppte all inlärd mesighet och feghet och bli ett folk som inte godtog att förnedras och trampas en endaste dag till.

 9. Troligen aldrig, underdånigt krypande för medeltids Religionen
  är vidrig att skåda, trodde att vi hade en regering, men vi har
  fått en samling fröknar som trippar sött för Islams irrläror.

 10. Jaha du Sandor. Sverige är ett konstigt land. Här kan du läsa om en skolflicka som blev våldtagen av en klasskramat:

  https://thoralfsblogg.com/2020/05/28/bedrovligt-agerande-av-rektor/

  Rektorn för skolan tyckte att det var viktigast att förrövaren fick den skolundervisning han var berättigd till och fick därför gå kvar i klassen. Den våldtagna flickan fick däremot inte vara kvar i klassen utan tvingades byta klass. Rektorn hade inga tröstens ord varken till flickan eller hennes föräldrar.

  Behöver jag tillägga att förrövaren är migrant från Syrien?

 11. Det är bra drag i Sandor och Rolf. Ni får Robertopriset.
  Hade vi haft 10 000 stycken av er hade vi kunnat knäckt de politiska byfånarna på några dagar.

  Naturligtvis får också Pettersson och Fjärranösternredaktionen Robertopriset.

 12. Hemskt vad det gnälls! Varför skall regeringen göra något när väljarna vill ha det så här?

Kommentera