1963 trodde BBC att Sverige var framtiden, men det blev annorlunda

HISTORIA. -Pettersson säger att ett halvt sekel senare är vi på god väg mot att bli en del av Mellanöstern och ett multikulturellt inferno, tack vare naiva politiker och journalister. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “1963 trodde BBC att Sverige var framtiden, men det blev annorlunda

  1. Det mest skrämmande är,att när man inte tror,det kan inte bli än värre sjunker vi ytterligare ner i dyn !!
    Vi som upplevt gamla hederliga Sverige efter kriget,har hamnat i en helvetes krets,i nya islampräglade Abzurdien.
    Hur en befolkning som tidigare bestod av duktiga driftiga personer,kunnat bli till fullständiga idioter,får någon av Socialisternas tusen utredningar söka finna ut. Att enbart skylla på dålig skola,kan inte vara grundorsaken.
    Kanske hade min kära avlidna hustru rätt,när hon sade ”Ni vet inte vad krig o. hunger innebär,för ni har aldrig upplevt det”

  2. Men sedan så kom Olof Palme och skulle frälsa världen med svensk socialism. Han skänkte miljarder till diktatorer och massmördare med marxistlenistiska ideal. Gick det inte att frälsa dom på plats så fick man väl ta dom till Sverige.
    Efter honom kom män med storhetsvansinne som Bengt Westerberg, mutkolven och bedraren Fredrik Reinfeldt och jubelåsnan Stefan Lövfen.

  3. Jag har liksom Pettersson kommit upp i ålder, dock inte lika aktningsvärd, och kan konstatera att det inte bara var skillnad på socialdemokraterna då och nu. Och inte bara socialdemokraterna utan de flesta partier. Det enda partiet som särskiljer sig är SD som, tycker jag, har plockat upp de mesta av det samförstånd som rådde före 1968 – 1969. Sedan kom kulturmarxismen med 68-vänstern och Palme & Co.

    Men inte heller SD är fria från fläckar. Jag tror tillexempel på europeiskt samarbete men under andra former än EU. Det verkar de ha släppt. Jag tycker också att de som kommit hit efter oss har skyldighet att anpassa sig till samhället i stort. Här verkar SD ha ensvaghet för de så kallade minoriteterna.

    Svenska folket har varit fredsskadade och jag hoppas att COVID-19-krisen väcker det sovande folket och kalibrerar kompasserna.

  4. Frihet är det bästa ting som sökas kan all världen kring. Trodde svenskarna var självklart. Dags för nya tider med dessa klankulturer som importerats.

KommenteraAvbryt svar