Linda Snecker är tyst utom vid…

BROTTSLIGHET. Linda Snecker som är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för vänsterpartiet var tyst när Wilma fick huvudet avskuret av en irakisk kurd. Linda Snecker var tyst när Tommie Lindh försöker hindra en våldtäkt och mördas av en afrikan. Linda Snecker var tyst när en eritrean mördar mor och son för att de såg svenska ut. Linda Snecker är tyst när mängder med svenska flickor gruppvåldtas av invandrargäng, men Linda gapar när Paolo Roberto betalar för sex.

-Pettersson undrar om Snecker är tokig på riktigt, jag har svårt att tänka mig att någon kan spela så galen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Linda Snecker är tyst utom vid…

 1. Jag har sagt det förut. Det är helt obegripligt att Vänsterpartiet själva, släpper fram en så här enfaldig och okunnig tjej till en riksdagsplats.

  Hon är inte en god representant för det partiet. Förmodar att många vänsterpartister vill byta ut henne.

 2. Man kan inte “utrota” prostitution helt och hållet det kommer aldrig hända.

  Fungerar nuvarande system är då frågan man står kvar med och nej det gör ju uppenbarligen inte det eftersom den “lagliga sexförsäljningen” som trots allt pågår här med utländska tjejer som får komma in i landet och sälja sex lagligt i 3 månader var det vi skulle stoppa med lagen…trafficking skulle ju bort men det har bara blivit mer av den varan och dessutom då fullt “lagligt” och med samhällets goda minne.

  Det har blivit lättare att sätta dit män och det är uppenbarligen många feminizter som är nöjda med det men hur lagen faktiskt har förbättrat för tjejerna med alla dom historier man läser är allt jämt för mig en gåta…
  Skulle nu frågan handla om empati så hade fokus legat på tjejerna och inte som nu när det bara är dom hemska torskarna man pratar om.

 3. En pk-hycklerska i allra högsta grad, dessutom en riktig muhmeddan vurmare.

 4. Linda Snecker, Veronika Palm, Annika Strandell samt Mona Sahlin tillhör de mest intelligensbefriade politikerna i Sverige

 5. Den här tjejen som Roberto varit med, verkar ju vara en riktigt professionell sexarbetare från Polen, som marknadsför sig aktivt på internet.
  Detta enligt vissa mediakanaler.
  Kanske är detta något för Snecker att följa upp, om hon är intresserad av fakta förstås.

   • Hursomhelst… så har hon mycket som är fint…
    Kan förstå Sveriges PK- batikhäxor, att de blir vansinniga…fröken har ju allt att erbjuda, medans Sveriges vänster muppar erbjuder bara sönderfall och 🤮🤮🤮…

    Paolo…det var fel, men efter sett bilder 🤩 …så…du är förlåten 🙏🏻

    Ps. Pettersson, denna lady behöver ingen marknadsföring, Hon ÄR marknadsföringen 🤪

 6. Förklaringen är NPC. Ett begrepp ursprungligen hämtat från gaming-världen. Duck-ducka gärna på det, passar kusligt väl in på vänsterblivna.

 7. Jag har aldrig förstått att bara för att Paolo R. är dum nog för att betala kontant för sex så blir det ett sjuhelsikes väsen på många. Men skulle han först ha bjudit en damen på middag med gott att dricka och sedan gått hem för lite sex hade ingen sagt ett knyst även om krognotan hade varit fyrdubbelt kostsam.
  Har hört att det snyftas över kvinnan som sålde sex till Paolo. En vara till salu som finner en köpare är det något att riva upp himmel och jord för?

 8. Dagens bevis på misstaget att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige. Vissa politiker är solklara fall för omedelbar tvångsvård.

 9. Sluta Linda, du sneckar skit om politik. Moderaterna och Forrsell, ska inte tycka till bara för att den friterade torsken hamnar i tingsrätten. På din meny står.Svammelsoppa, Lögnmarinerad Åsiktsfile och till dessert den Snoppade Italienska Glassen Roberto Unicum

 10. Så så skruvad…
  När man tror att idiotin är nådd, så kommer detta, som gör en övertygad…IDIOTIN ÄR GRÄNSLÖS !

  ”Två saker är oändliga: mänsklig dumhet och universum; och jag är inte säker på det andra.”
  //Einstein

  Detta inlägg ifrån Snecker, visar klart att Einsteins teori är verklig.

 11. En huvudlöst störd kommunist. En skam att en sån får sitta i en demokratiskt vald församling.

 12. Som vanligt skriker dom rättvisa så fort det är någon sk svensk som utför ett brott
  Men dygnet runt slår dom händer för både ögon och öron när nykomlingar utför brutala mord, våldtäkter, rån och andra fiffel och båg.
  Ja just det , de förstår inte svenska enl. en domstol så hur skall dom då veta att mord är förbjudet
  stackars svenskar som har en hel lagbok hemma i hyllan som de fick på BB och läser den dagar in och ut????
  När tusan ska dessa politiker ransaka sig själva,?
  vi kan ju inte ha olika lagar för olika folkslag :de som kan och de som inte vill anpassa sig
  UTV som de numera säger (Utveklingsstört om politiker)

 13. En vidrig kommunist är och förblir alltid en vidrig kommunist som står på de kriminella parasiternas sida !
  Som sagt 1968, ödesåret när extremvänstern tog makten.

 14. Det är ju uppenbart ställt utom all tvivel, att det är nåt allvarligt fel på henne (liksom på alla andra socialister)

Kommentera