Minnesstund utan tillstånd av NMR – värre än mord och grov våldtäkt av invandrare

MEDIA OCH INVANDRING. Landshövding Berit Högman reagerar kraftfullt mot Nordiska Motståndsrörelsens aktion igår i Härnsösand. Trots att NMR saknade tillstånd för manifestationen genomfördes den – på trappan till landshövdingens residens. Det gör henne rejält upprörd, rapporterar SVT

-Pettersson tycker det hade varit bättre om landshövding och socialdemokraten Berit Högman varit upprört över anledningen till att Nordiska motståndsrörelsen var på plats, varken Berit Högman (S) eller SVT nämner att NMR var på plats för att hedra Tommie Lindh som mördades av Abubaker Awad Mohamed, medborgare i Sudan. Abubaker är mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel.

Det borde Berit Högman (S) vara upprörd över och SVT berätta…Tommie Lindh blev ett offer för det mångkulturella samhället…

 • TIDIGARE 2020-05-12. Sudanes misstänkt för mord och våldtäkt i Härnösand

BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Stina Sjöqvist har begärt en 22-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för mord, grov våldtäkt, våldtäkt, grovt olaga hot och grov misshandel. Det efter tragedin i Härnösand i helgen då en man i 20-årsåldern misshandlades så svårt att han avled, skriver SVT

Åklagaren är fortsatt förtegen om händelseförloppet och upprinnelsen till det hela. Men: – Vi tycker oss ha en god bild av vad som hänt, säger Sjökvist.

Stina Sjöqvist säger till SVT Västernorrland att mannen nu till skillnad från tidigare alltså är misstänkt för två våldtäkter – en grov och en av ”normalgraden” – under söndagsmorgonen då även mordet begicks.

I sin häktningsframställan till Ångermanlands tingsrätt åberopar Stina Sjöqvist dels risken för att den misstänkte på fri fot undanröjer bevis eller på annat sätt försvårar sakens utredning, dels risken för att den misstänkte ”fortsätter sin brottsliga verksamhet” om han inte häktas.

Dessutom innebär de misstänkta brotten minst två års fängelsestraff vilket är ett häktningsskäl i sig. Åklagaren yrkar också på restriktioner i häktet för 22-åringen.

Mannen är tidigare dömd för brott vid två tillfällen, bland annat för sexuellt ofredande mot en minderårig flicka. Han har förekommit i andra utredningar om brott.

Häktningsförhandlingen hålls 13 maj kl. 13:00 i Ångermanlands Tingsrätt Mål nr B 1105-20

-Pettersson noterar att varken SVT eller åklagaren nämner att den misstänkte är medborgare i Sudan och lystrar till namnet Abubaker Awad Mohamed…

Screenshot_20200513-033011_Instagram
Abubaker Awad Mohamed

Den mördade, Tommie Lindh, blev ett offer för det mångkulturella samhället, när han försökte stoppa en våldtäkt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

24 thoughts on “Minnesstund utan tillstånd av NMR – värre än mord och grov våldtäkt av invandrare

 1. När skall politikerna ta itu med allt elände de ställt till med.
  Skjutningar, våldtäkter, bedrägerier och bomber.
  Ta inte hit fler brottslingar förrän ni ordnat upp de som redan finns här.
  Vill ni att vi skall ha det så här?

 2. Ja, det är skillnad på äkta svenskar och de på sikt så lönsamma raketforskarna enligt landsförrädarna !

 3. Dom som är ansvariga för Tommie Lindh’s död är dom ca. 82% fullständiga idioterna som röstade i senaste valet. Ni har blod på era händer och det hjälper inte hur mycket ni än tvättar dom nu i Corona tider, blodet kommer alltid att vara kvar. Händelsen är ju också ett solklart bevis på misstaget att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige, majoriteten av dom styrande är klara bevis på omedelbar tvångsvård.

   • Valmyndighetens fifflande påverkade bara SD’s siffror mest och att AFS inte kom in i riksdagen. Sittande regering efter valet är resultatet av 82%:arnas totala sinnesförvirring och sjuka verklighetsuppfattning. Dom är ansvariga för Tommie Lindh’s död och alla andra mördade, våldtagna och misshandlade etniska svenskar.

 4. allt skall förvrängas och förfalskas till ogenkänlighet.
  moral är bara till för proffs tyckare som Berit Högman,
  hela samhället faller i sär och vissa personer behöver man inte ägna en endaste tanke.
  inte ens när man mördas !
  inte ens när man mördas för att man har modet att försöka hindra en misshandel & våldtäkt!!!
  Nej det är dags att dessa goda politiker börjar använda huvudet till det är avsett till
  tänka efter, tänka till,
  istället för att låta ett land fördärvas i någon politisk förakt mot folket.
  Det är inte folket som har röstat för det här fördärvet, utan det är ni politiker som låtsas ni är gudar och tror att ni inte är sårbara för er egen idiotiska invandrings politik

 5. Landshövding Berit Högman (S) är upprörd och talar om ”alla människors lika värde”. Vad hade mordoffret Tommie Lindh för värde ? Han försökte förhindra en våldtäkt, och blev mördad vid försök att hjälpa någon i nöd. Var han inte värd att hedras enligt ” alla människors lika värde” ?
  Men landshövding Berit Högman har kanske samma fina sosse- värdegrund som dessa två f.d. S-landshövdingar, som båda fick sparken pga oegentligheter. 2016 avskedades landshövding Stefan Carlsson efter att ha avslöjats med att köpa vin, sprit, telefonsex och privata hotellnätter för skattebetalarnas pengar. 2019 avskedades landshövding Thomas Carlzon efter att, bland annat, ha betalat svarta löner till serveringspersonal på sina privata fester i residenset.

 6. Jag blev upprörd över så få deltagare. Att inte svensken masar sig till torget för att visa sin avsky. Men det är som vanligt, de fega vågar inte! Svenska flaggan i handen och ut!
  Undrar hur det stackars offret mår. Det bekymrar mig.

 7. Vad vet landshövdingen om våldtäkt av ”normalgraden”? Har hon frågat offret?

 8. Själv tycker jag hon är en skam för Svenska arbetarna!
  Hur kan man vara så ond som kvinna
  om hon nu är det?
  Själv kallar jag sådana indiver för ..
  Gudlösa med med onskan i blodet.

 9. Trappan till ett hem och ett offentligt torg är 2 olika saker Pettersson.Sedan har du rätt i att damen borde bli upprörd på rätt saker.

 10. 👍 👍 👍 👍 👍

  Bra, Pettersson!

  Rätt inställning, enligt min mening.

  • Landshövdingskan i v-norrland ska vara glad att det är en ”stor LANDHÖJNING” i denna del av Svea Rike !!
   Risken för ”översvämning” är alltså minimal, men ”kritikstormen” för denna ”värdegrundsvurmande” hövding blir nog stor ………

 11. Jag förutsätter att minnestunden gick lugnt tillväga som så är brukligt.Valet av platsen för detta var däremot olyckligt.Mitt hem är min borg och det måste man respektera.En minnesstund får aldrig bli spektakulär då det är offret som ska stå i fokus och inte dom medverkande i sina egna syften.

 12. Ett offer för det mångkulturella samhället som så många
  andra med, men mord o våldtäkter utförda av sådana av
  damerna omhuldade individer reagerar dom inte på,men
  när någon hedrar en avliden person, offer för dårar som
  inte borde få satt sin fot i landet, då spelar dessa upphöjda
  damer indignerade över att någon hedrar ett offer för
  det mångkulturella skitsamhället

  Sen är väl inte Landshövding trappan hennes privata
  egendom, så hon ska bara hålla tyst, precis som hon
  gör om offren!

  Vem sa att det skulle bli bättre med damer på ledande poster?

 13. Landshövdingstjänsten är till för avdankade politiker som inte vill gå i pension och inte duger till nåt annat. Hon är vänstervriden och det gör att hon inte kan uppfatta verkligheten så som den är. Hon skyddar hellre kriminella invandrare

 14. Man kan må illa för mindre…När dessutom det Socialistiska drägget står på mördarens sida blir inte det hela bättre !!
  I detta fall ett honnör för NMR !!

 15. Paolo Roberto verkar nu lära sig läxan alla kriminella redan kan till 100%, var tyst. Han har köpt sex, vilket är förbjudet i Sverige.
  Hans stora fel i detta sammanhang var att han, när han blev påkommen, lade ut den fetaste ”pudel” som skådats på FB. Det skulle han inte gjort för nu granskas det han skrev och kan leda till ett brott som kan ge fängelse i upp till fyra år.

  Jag säger inte, erkänn aldrig, men var tyst, var sak har sin tid. Roberto är en dumskalle, eller så är han så ärlig(sic) att detta blir starten på en ny meetoo-inkvistation. Hade han gjort detta i Danmark skulle det inte ens varit ett brott, men där verkar de ha koll på denna business som i Sverige är olaglig.

  Lag är lag och lag skall följas, men den skall vara lika för alla.

  Själv tycker jag (och har alltid tyckt att denna spagge-torsk) fått för mycket uppmärksamhet genom åren.

 16. Landshövdingar är parasiter. Det är låtsasarbete som enkom är till för att partikoryfeer ska kunna berika sig ännu mer på skattebetalarnas bekostnad.

 17. Av prioriteringarna kan man utläsa en del.
  Klart att det inte är behagligt att ha NMR demonstrerade utanför sin bostad men jämfört med mord och våldtäkt är det en bagatell så länge de inte tar till våldsamheter.
  Man kan undra om det nu hade varit Afa som hade demonstrerat för att NMR hade tagit någon ur Expo av daga i något demonstrationsupplopp hur SVT då hade rapporterat.
  Berit Högman aldrig hört talas om, vad har hon gjort som har förlänat henne en landshövdingspost?

Kommentera