Ikea-mördaren Abraham Ukbagabir isolerad

INVANDRARVÅLD. I augusti 2015 mördade eritreanen Abraham Ukbagabir två svenskar, mor och son , på Ikea i Västerås. Han dömdes till livstids fängelse – och hans tid i fängelse har varit svår. Vid flera tillfällen efter de nationellt och internationellt synnerligen uppmärksammade morden har han hotats och misshandlats på de olika anstalter där han varit placerad.

Under förra veckan hittade personalen en tandborste, som vässats för att kunna användas som vapen, på den avdelning på Hallfängelset där Ukbagabir placerats, uppger tidningen Expressen .

Man misstänkte att det improviserade vapnet skulle användas mot Ukbagabir, så han placerades i avskildhet – det innebar att han inte släpptes ut från sitt bostadsrum – under några dagar.

Ukbagabir har tidigare flyttats från anstalt till anstalt sedan han misshandlats och/eller hotats av medfångar.

-Pettersson tycker att herr Ukbagabir borde få avtjäna sitt livstidsstraff på hemmaplan i Eritrea, givetvis av humanitära skäl. Abraham som är kristen kan inte ha det lätt i ett svenskt fängelse…

Ni minns väl att eritreanen mördade de två svenskarna för att de såg svenska ut efter att han nekats uppehållstillstånd i Sverige, och att han hade uppehållstillstånd i Italien.

Om Ukbagabir på bloggen

15 thoughts on “Ikea-mördaren Abraham Ukbagabir isolerad

 1. Det allvarligaste i den här historien är att våran statsminister inte ens kunde säga ett enda ord om ärendet. Och alla vet varför, just det bara för att dom var svenska, föreställ om det varit tvärtom och en svensk hade mördat mor och son på samma sätt och svarat att han gjorde det för han ville döda två negrer. Jag tror att inte ens den med största fantasin skulle kunna föreställa sig det senariet som skulle spelas upp. Jag undrar om han verkligen är så in i norden korkad att han tror att inte vanliga svenska medborgare inte notera ett sådant avskyvärt beteende och att vi ändå inget fattar av vad som pågår. Jag menar bara en liten tid innan detta hände så var det som hände i Trollhättan i princip med på varje nyhets sändning i hela Sverige och det skrevs om det i veckor efteråt, nästan som att det var otröstligt, och medlemmar i regeringen var på plats vid begravningen av offren och politiker talade på bästa sändningstid i tv och uttryckte sin avskyr över det inträffade. Men Men inte ett endaste litet ord om exakt samma händelser på IKEA inte ens ett enda litet ord. VARFÖR????VARFÖR????
  Jag menar tänk efter själva om det varit ni själva som varit offren, ni kan ju fatta vilket värde ni har här i Sverige och av den så kallade regeringen som vanstyr landet.
  “JO ABSOLUT INGENTING ALLS, ERAT VÄRDE ÄR LIKA MED NOLL OCH DET ÄR ETT FAKTUM”

 2. Det var ju en jäkla otur att de hittade vapnet innan det hann användas – det hade ju sparat mycket pengar!

 3. Löfvén kommer att erbjuda ‘pojken’ amnesti, blev inspirerad av rumänska regeringen som är också socialdemokrater. Och ingen kommer att protestera, svenskarna är civiliserade, laglydiga medborgare …

 4. Å, mina ögon tåras vid blotta tanken på vad denna missförstådda kulturberikare tvingas utstå för sitt spontana strul på IKEA! Att de stygga, okänsliga medinternerna inte visar större sympatier, kan endast förklaras med den galopperande högerpopulismen. Kanske borde vi ordna med en ljusmanifestation för att markera vårt stöd till denne fängslade svensk? Feminazistkalkonerna har säkert stött Abraham med uppiggande kärleksbrev och erbjudande om amorösa förbindelser vid frigivningen, men nog skulle väl även vi kunna visa vår kärlek till denne otursdrabbade flykting undan krigets fasor? (Vänta, jag måste snyta mig. Snyft!)

  Slut på den makabra satiren. Deportera eller dekapitera fanskapet!
  Andreas 🙁

 5. Löven åkte till Trollhättan för det fruktansvärda dådet men när det gällde Ikea morden såg man inte röken av honom vilket svin till så kallade sosse, det finns ta mig fan inga sossar längre samma skit som övriga partier de vill bara roffa åt sig feta pensioner de asen de är lika allihop ska aldrig rösta mer på alla dessa skojare

 6. Hur många oskyldiga ska behöva dö i Sverige för att man inte kan se till att stänga gränsen så dessa idioter inte kommer hit.
  Vem vill bli mördad av en åpa?

  Fröken Löfven!
  Om du inte förmår göra något annat bra under din katastrofala tid vid makten, så lyssna dock på Folkets röst och avgå! Nu!
  sådana j¤vla oduglingar.

 7. Förmodligen blir han snart släppt och får ett välavlönat arbete som sakkunnig till regeringen.

  • Stamgäst i TV soffan som det inkl. tillhörande snyft historien.
   Hur tufft han hade det i Italien.

Kommentera