En man skottskadad i Järfälla

BROTTSLIGHET. SOS fick under morgonen in larm om en att en person hittats med skottskador i Viksjö i Järfälla kommun, nordväst om Stockholm. Polisen är på plats och platsen är avspärrad.

Stefan Löfven. Foto: Anders Löwdin

Den skadade mannen är förd till sjukhus och skadeläget är i nuläget oklart. Enligt polisen är patruller på plats för att prata med personer som rört sig i området och for att söka efter gärningsmannen. Tidigare i maj hittades en kropp i en brinnande bil i Viksjö och en man anhölls misstänkt för mord.

Polisen 

-Pettersson säger att det är tisdag morgon i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “En man skottskadad i Järfälla

  1. Trots corona i Sverige så fortsätter tydligen livet för våra mångkulturella invånare som vanligt. Enda skillnaden är att det skrivs mindre om det, Och så var det tydligen en gripen i en sexrazzia som tydligen är mycket viktigare än alla mord och rån som sker varje dag.

  2. Detta är inte för de PK trogna något att orda om. De är fullt upptagna av Paolos inköp. De anser att köpa är fel, men att sälja är helt OK.
    Snatas retoidi!

  3. Finns det någon uträkning på hur många dagars vård på ett äldreboende det går på en normalskjutning?

  4. Nya spännande Sverige,liten tisdags skjutning piggar upp poliserna och helikopter piloter.Mona Salin tyckte att vi har så tråkiga traditioner .Dom här skjutningarna är roligare traditioner ?Öppna era hjärtan svenskar? VAKNA SVERIGE DET RÄCKER NU .UT MED ODUGLINGEN SVETSARN.

Kommentera