Lindra utsattheten för utländska sexarbetare


INSÄNDARE, till i första hand Pia Rehnquist och Heidi Avellan , förkämpar för feminismen på Sydsvenskan.

I och med Paolo Robertos hemska brott där han utsatt en kvinna för en s k oaktsam våldtäkt så har ju dom stackars utsatta och utnyttjade sexarbetarnas situation aktualiserats.

Twitter

Till Paolo Robertos försvar så måste jag ändå tillstå att han utförde den oaktsamma våldtäkten på ett hedersamt sätt eftersom han betalade för sig med 1500 kr efter akten. Det är minsann inte alla våldtäkter som slutar med att den våldtagna kvinnan, oavsett om det är frågan om en aktsam eller oaktsam våldtäkt , får betalt. Det visar bara vilken reko kille Roberto ändå är.

För att hjälpa dom stackars utsatta hårt arbetande sexsäljande kvinnorna, där tydligen en hel del kommer fån fattiga länder och förhållanden precis som Debora i det aktuella fallet , så tycker jag att sydsvenskan kunde ställa upp genom att införa annonser gratis där dessa kvinnor kan saluföra sig och sina tjänster.

Eftersom ni båda är hårt engagerade i kvinnosaksfrågor såsom kvinnors jämlikhet och diskrimineringen av kvinnor och sexuella trakasserier mot kvinnor så skulle det förvåna mig om ni inte nappade på mitt förslag.

Sydsvenskan är ju känd för sitt engagemang för t ex flyktingar och ni har ju i många reportage låtit dessa komma fram och berätta om sin situation.

Ni kunde ju även söka upp Debora och låta henne berätta varför hon valt att arbeta som sexsäljare istället för att ägna sig åt ett underbetalt jobb inom t ex städbranschen eller restaurangbranschen eller något skitigt och bullrigt jobb på en fabrik.

Det hade också varit intressant att få höra om hennes val av Sverige som arbetsplats kan bero på att hon här lugnt kan utföra sitt värv utan att riskera något i form av bestraffning om hon avslöjas. Det skulle också vara intressant att få höra hennes åsikt om att det är straffbart att köpa sex men fritt fram att sälja.

Jag funderar även på att kontakta olika TV – bolag för att lansera ännu en ide som kan underlätta för dom stackars utsatt och utnyttjade sexarbetarna.

Och då naturligtvis särskilt dom som kommer från fattiga förhållanden i fattiga länder.

Eftersom det ju är populärt med olika galor i TV där man gör insamlingar för olika behjärtansvärda ändamål så tänkte jag att man kunde lansera en gala för utländska sexarbetare här i Sverige. Där kunde dom få presentera sig och redogöra lite mer ingående vad dom har att erbjuda sina kunder.

Dom som ser galan kan skicka in valfritt belopp och även bli s k månadsgivare där olika priser i form av samvaro med en sexarbetare från valfritt land delas ut till lyckliga vinnare. Priserna kan även bestå av olika antal gratisbesök på någon populär bordell.

Givna programledare för en eventuell gala är ju landsbögen Mark Levengood med maka eller make Jonas Gardell.

Följande slogan kan användas vid lanseringen av galan , ”Du har inget att förlora, vinn en helkväll med en hora”.

Nå, vad tycks?

Sandor Herold, Malmö


17 responses to “Lindra utsattheten för utländska sexarbetare

 • Ytan

  Paolo Roberto har lurat alla. ..ni får vänta och se.

  Gilla

 • The proud swede

  Jag blir inte klok på rubriceringen ”oaktsam våldtäkt ”….hur fan ser en ”aktsam” våldtäkt ut???

  Gilla

 • Kommendanten

  Kriminaliteten och problemen i Sverige är inte så som det var förr när det gäller våldtäkter, grova brott, mord, sprängningar, islamisering etc. etc.

  Varför uppmärksammas inte detta lika mycket i pk-median.

  Men när Paolo Roberto betalar för en sexuell tjänst, ja då jävlar… Rena ramaskrin av pk-isterna.

  Inte för att jag vill skydda Paolo Roberto på något sätt men detta är bara ett jävla pk-hyckleri.

  Det finns trots allt allvarligare problem i vårt avlånga land.

  Gilla

 • oljeborr

  Man blir imponerad av den svenska polisen här gör den verkligen en insats dom är ju så undersysselsatta. Ett samhälle som ligger i topp vad gäller skilsmässor och barn som far illa. Kan inte polisen få fram med ett fall med bögar inblandade så är jämlikheten total.

  Gilla

 • Nicklas

  De har inget här att göra. Ser gärna massutvisning ihop med annat pack.

  Gilla

 • Tony

  Ja det är hjärtskärande att höra dessa två hycklande
  damer engagera sig för dom kvinnor som säljer sina
  tjänster, ni har väl aldrig hört dessa två damer gråta
  över dom hundratals kvinnor som blivit våldtagna och
  förnedrade av våra raketforskare? Ja Jisses !

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Polskan är en lyxprostituerad ,som reser runt i hela världen, har opererat och tatuerat sig för flera hundra tusen. Hon väljer det själv och hennes dagtaxa kan gå upp till 27 tusen . Hoppas att ingen inbillar sig här att hon ens öppnar dörren för 1500 kronor.
  Kommer från ett fattigt land i Östeuropa.Polen är rikare än Sverige .Nu tänker folket i stugorna att det var en romsk kvinna som slramlar med burkar utanför Konsum.
  Fast sånt händer också vet jag !
  Vad hände med alla de andra som var på jakt efter ungt kött?
  Det är väl lika bra att förbjuda försäjning av sin kropp. Där skulle staten tjäna mycket! Operation lärkan kan börjas nu!

  Gilla

 • Argus

  Eftersom koppleri är ett grövre brott än sexköp så har polisen begått tjänstefel om de underlåtit att lagföra. Dessutom bör Bringholm lagföras för falsk tillvitelse.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Det han betalade hamnade nog i hallikarnas fickor.

  Gilla

  • maar

   Vad är det för ett idiotiskt uttryck (enligt svensk lag) ”oaktsam våldtäkt” ? Våldtäkt är våldtäkt = aldrig frivillig. Att gå på en bordell eller att arbeta där är frivilligt. De flickor som ”jobbar” som prostituerade gör det för det mesta frivilligt och för pengarnas skull. Se olika eskort annonser. Säg inte att de kommer från fattiga EU-länder och inte har annat val än prostitution – det är bara skitsnack. De kommer från Polen, Rumänien och Bulgarien och vill ha pengar.

   Gillad av 1 person

 • turrim

  Du Sandor är på rätt spår. Den danska tidningskoncernen JP/Politikens Hus blir delägare i HD/Sydsvenskan. I den koncernen finns redan Ekstra Bladet som visar bordellannonser varje dag. Men det har Sydsvenskan undanhållit sina läsare. Dag för den nya chefredaktören att ta krafttag efter samgåendet över Sundet.

  https://www.newsoresund.se/danska-tidningskoncernen-jp-politikens-hus-blir-delagare-i-hd-sydsvenskan/

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Betalade för sig efteråt, skulle det vara något försvar ?
  Ett Aprilskämt.
  S.k kändisen P.R är in mina ögon nu helt rökt, han har definitivt gått över gränsen och visat sitt rätta ansikte.

  Gilla

  • peter kostin

   För att? Har du nära relation med Roberto? För du ska inte försöka slå i mig att du i din ungdom när hormonerna satte igång och djävlas i din fantasi drömt om ett fnask.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Jasså, när blev drömmar och verklighet samma sak ?
    De som av någon anledning tycker det är ok och vill köpa sex får göra det hur mycket de vill och stå för det men jag tycker det är en vidrig och förnedrande handling och står för det.
    Klart slut.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: