S vill begränsa spelandet för alla spelbolag utom socialdemokraternas

SPELVERKSAMHET. Sveriges socialförsäkringsminister, socialdemokraten och den illegale invandraren Ardalan Shekarabi meddelar att regeringen inom kort inför restriktioner av spelandet i Sverige. 

Det märkliga är att socialdemokraternas spelmaffia undantas från nya skatter, licenser och regleringar av spelbranschen. För några år sedan kritiserades socialdemokraterna av lotteriinspektionen för att ha överträtt sitt tillstånd, men inget mer hände.

I över 60 år har lotteriförsäljning varit en viktig inkomstkälla för det Socialdemokratiska partiet och ungdomsförbundet, trots att de under tiden slagits för att staten ska ha monopol på spel!

Tidigare genomfördes en reklamkampanj för de tre lotterierna – Kombilotteriet, Drömreselotteriet och Motorlotteriet. Men varken i tidningsannonser eller adresserade reklamutskick framgick det att lotteriernas överskott går till Socialdemokratiska Arbetarpartiet (SAP) och Socialdemokratiska ungdomsförbundet (SSU). Och det handlar om mycket pengar – förra året var överskottet på 61 miljoner kronor.

– Pettersson minns när bedragaren för bedragarna, civilminister Ardalan Shekarabi i april 2015 bjöd in alla partier utom Sverigedemokraterna till samtal om hur utländska spelbolag ska få etablera sig i Sverige.

Nåväl, civilminister Ardalan Shekarabi kanske vet vad rent spel är efter allt fuskande han ägnat sig åt. Läs HÄR. 

S-minister kritiserar Zlatan men borde vara tyst…

Ardalan Shekarabi är en inte helt ärlig människa som har varit med på bloggen några gånger…

I februari 2006 skrev jag en insändare och för en vecka sedan

S = korruption och hyckleri

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “S vill begränsa spelandet för alla spelbolag utom socialdemokraternas

  1. Ofta försöker de sälja sina Lottabonnemang med någon lockvara. Även handlat i bulk till kraftigt reducerat pris drar detta ändå med sig en kostnad för sociokraterna.

    Om många och dessutom ofta beställer och sen direkt säger upp bara för att komma åt lockvaran borde det faktiskt kännas lite.

    Görs detta sen i tillräckligt stor omfattning kommer de troligen tvingas sluta med lockvaror. Utan lockvaror torde det vara svårt att få nya abonnenter i den omfattning de idag har.

    Att gå med och direkt ur igen med bibehållen lockvara + lotter kostar 69kr. Just nu finns inget jättekul men ska du ändå handla på Biltema i närtid kan det vara idé då du just nu blir lockad med en 200kr-check på just Biltema. (Motorlotteriet).

    Men för allt i världen, glöm inte att direkt säga upp innan nya lotter kommer. Då kan du samtidigt passa på att nämna att du absolut inte vill att de sparar uppgifterna om dig i marknadsföringssyfte. Samtidigt har du ju så klart använt ett fakeat telenummer då du vet att de älskar att ringa fd kunder och anser sig ha den rätten oavsett om du sagt nej till marknadsföring eller inte.

    Kom igen nu, låt sossarna delfinansiera ditt nästa Biltema-inköp.

    Kom igen nu så ser vi till att sänka vinsten för sosseriet!

    Kör vi detta stående varje månad eller ska vi nöja oss att köra per kvartal? 😉

  2. Hoppas innerligt att dom som är så blåsta mellan öronen och lägger pengar på sozzelotterier gott kan hamna i ekonomisk ruin, spela så mkt Ni orkar, ta sms lån, gör precis allt så det går riktigt åt h-vete.

  3. Likväl fortsätter de blinda och döva att lägga sin röst,för dessa röda bastarder och lurendrejare !
    I dag ett typexempel på deras politik,är den arbetslöshet om dryga 10 % som förväntas.
    För alla oss vakna kommer ju detta inte som någon överraskning,så länge de importerar outbildade lathundar,från hela världen !
    Malmö som föregångsort med c:a 40 % allsköns raser,som vi övriga skatteslavar i landet få föda med 16 miljoner dagligen !

  4. I en av rubrikerna står det att ”Ardalan Shekarabi är en
    inte helt ärlig Människa” Nej så klart, han är ju Arab. Hos
    många av dem är det en merit att luras!

    • Ardalan är inte arab, han är perser och att kalla en perser för arab är en grov förolämpning enligt perserna.

      Han är född i Storbritannien och uppvuxen i Iran och illegal invandrare.

  5. Nerkletad sosse med icke rent mjöl i påsen. Rätt person att tala om vad som är rätt och riktigt i Sverige. Det är väl snart bara sådana de har i partiet

KommenteraAvbryt svar