Åkesson bröt skolplikten, men…

MEDIA. Sverige har inte vid något tillfälle låtit stänga grundskolor med rädsla för smittspridning.  Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson och Louise Erixon, kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg tog ändå beslutet att hålla sonen Nils, 6, hemma och bröt därmed mot skolplikten, rapporterar Expressen

När Malena Ernman och Svante Thunberg lät dottern Greta Thunberg, 16, SKOLKA från skolan varje fredag i flera månader för att demonstrera hördes inget kritik eller tal om skolplikt, tvärtom då hördes hurraropen! Greta hyllades bland annat av statsminister Stefan Löfven.

Steget Efter

-Pettersson säger att det är skillnad på vem som gör vad…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Åkesson bröt skolplikten, men…

 1. I morse sade Sabuni på tv nyheter att skolplikten gäller även i Corona tider. Över 70 % av de frånvarande elever är utlänningar.
  Litet förvånad ändå att hon avslöjade sanningen.
  Jimmie lämnar inte sin son i förskolan på grund av att sonen har astma, och det är ansvarsfullt.

 2. Trump eller Åkesson.Trump eller Åkesson.Dag ut och dag in får vi läsa om dessa herrar som inte tycks göra något rätt enligt vår ” opartiska media ”.Det finns stora likheter med hjärntvättsmetodiken från dom kommunistiska diktaturernas propagandamaskineri.

 3. Allas lika värde demonstreras tydligast med att 80+ inte är berättigade till respirator, men skatten är lika, inga undantag.

  • Betalat skatt hela livet men har inte rätt till sjukvård på gamla dar!!

   Var tog mitt gamla trygga Sverige vägen??

 4. När inte regeringen tar ansvar får föräldrarna göra det.
  Det är många tusen i Sverige som har gjort samma.

Kommentera