Bomb vid villa i Malmö i natt

BROTTSLIGHET. Ett misstänkt föremål ska ha detonerat i en villa i Malmö. Ett stort område har spärrats av. Flera personer har ringt och larmat om en kraftig explosion i villaområdet Västra Kattarp i Rosengård i Malmö.

Initialt fick räddningstjänsten uppgifter om att det kunde röra sig om en gasläcka. Men räddningstjänstens yttre befäl säger att man kunnat avfärda det. Istället ska det vara något misstänkt föremål som har detonerat.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Bomb vid villa i Malmö i natt

  1. Några, som firade regeringens vårbudget på 5,2 miljarder till ensamkommande kanske? Viktigt att nyanlända kommer i jobb säger finansministern. Ska det kosta 5,2 miljarder undrar många. Reformpengar på 2,6 miljarder sägs gå till sjukvård äldrevård, polis och tull. Nedprioriterade till halva värdet är i huvudsak svenskar, som betalar hela kalaset. Svårt begripa att regeringen har några röster.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/7lgLb3/magdalena-andersson-fem-miljarder-till-kommuners-flyktingkostnader

  2. Denna typ av brott, beror oftast på bråk mellan olika kriminella klaner/grupper. De slåss för dominans och makt.
    De skrattar åt vårt rättssystem och gör som de själva vill.

Kommentera