Allmänheten varnas: Sadistisk våldtäktsman på fri fot

BROTTSLIGHET. Under helgen utfärdades en varning via sociala medier om att en sadistisk våldtäktsman går omkring som en fri man på Malmös gator, eller för den delen i princip var som helst i Sverige, efter att hans tidigare tio år långa fängelsestraff reducerades då han hävdat att han var under 18 år när han begick sina bestialiska dåd.

Facebook

Svenskt rättsväsende har åter misslyckats att skydda landets flickor och kvinnor från en hänsynslös och brutal sexualsadist då man tagit hänsyn till att det skulle bli besvärligt för förövaren, och utvisningen är det inte heller säkert att man kommer kunna verkställa. Jag publicerar idag Jonatan Alfvéns Facebookinlägg där våldtäkten beskrivs detaljerat, detta för att det ska sjunka in vilka monster som svenska jurister låter få ha sin frihet i Sverige. Kvinnofriden har nog aldrig varit så långt borta som den är nu, 2020. Läs och förfasa dig över vad som pågår. Kom sedan ihåg att det finns de som kallar sig humanister och feminister som står på dessa våldtäktsmäns sida. Du som efterlyser källa till detta hårresande fall, den är hovrätten över Skåne och Blekinge, B 413-20.

Damir Al-Ali och hans bror Mohammad lurade med sig en kvinna ner till en källare i Malmö. Med kniv och pistol tvingade man av hennes kläder och började spruta kallt vatten på henne med en vattenslang. Sedan började de två bröderna förgripa sig på henne. Tortyren var brutal. Vid sidan av våldtäkterna band de fast henne och band för hennes mun. Damir slog henne med knuten näve i revbenet och en stund efter första övergreppet kände sig Mohammad upphetsad igen. Trots att kvinna vädjade och förklarade hur ont hon hade, utförde mannen ytterligare en våldtäkt.

De tvingade kvar henne under natten och dagen efter fortsatte bröderna att våldta henne. De bjöd även dit ytterligare fem killar som alla förgrep sig på henne. I hela 17 timmar pågick det totala händelseförloppet innan polisen stormade in och befriade kvinnan.

Den yngre brodern Damir dömdes för ytterligare en grov våldtäkt. Han hade gjort inbrott i en lägenhet med en annan man. De hade väckt kvinnan, börjat slå henne och tagit strypgrepp på henne. Sedan turades de två männen om att våldta den hjälplösa kvinnan.

Damir Al-Ali dömdes för bland annat två fall av grov våldtäkt, människorov, stöld och försök till utpressning. Rättväsendet ansåg att straffvärdet var 10 års fängelse men när alla rabatter var utdelade återstod det bara 4 år och 6 månader + utvisning till Syrien.

Våldtäktsmannen var dock inte nöjd med domen och att han skulle tvingas lämna Sverige. Han visste att han kunde få kraftigt sänkt straff om han kan övertyga rättsväsendet om att han var under 18 år när brotten begåtts. Han hävdade därför att de tidigare angett fel ålder på honom. Mannens pappa lyckades bland annat ta fram en familjebok från Syrien och ett syriskt pass som skulle bekräfta att han var under 18 år. Detta har nu resulterat i en förkastlig helomvändning i hovrätten.

Damir Al-Ali som i 17 timmar var med och våldtog en kvinna får sänkt straff. Rättväsendet kan inte bedöma hans ålder och väljer att tro på hans historia. Straffet sänkts därför till 2 år och 6 månaders fängelse. Men hovrätten menar också att utvisningen resulterar i ”men” för våldtäktsmannen så man ger honom 3 månaders avdrag för eventuella trauman. Han får även ett avdrag på ytterligare 3 månader då han suttit frihetsberövad så länge. 10 års straffvärde hade plötsligt förvandlats till 2 års fängelse i den svenska rättsrötan. Utvisningen kan man heller inte garantera, det ska Migrationsverket ta ställning till i framtiden.

Läs vidare på Katerina Magasin…

-Pettersson menar att detta är otroligt, även för att vara från syltryggarna, jag säger som jag brukar, det är synd att Anders Gustaf Dalman slutat arbeta…

Anders Gustaf Dalman, skarprättare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

17 thoughts on “Allmänheten varnas: Sadistisk våldtäktsman på fri fot

 1. Han bor nu säkert i Nybro.. Här finns många skrymslen, vindar, källare, teaterlokaler,
  Cupor , kyrkor, samfund, projekt.
  I NYBRO finns det alltid plats för fler kriminella.
  Vill han ha pirr i mer än själen, av spänning,
  med klänning? Han kan ju det där med repetition..Lätt att öva med publik.
  Rollistan är ökänd och unik.

 2. Varför skall jag bryr mig om kvinnor som ger sig i lag med dessa livsformer? Hur säger ni i Sverige” Den som ge sig in i leken få tåla leken”
  Man se hela tiden unga flickor hänger ut med dem så de få skyller sig själva

 3. Frågan är om det är svenskt rättsväsende som har misslyckats?

  Dom flesta kvinnor i Sverige vill ju ha det så här!

 4. När jag var ung var ett av våra nöjen att spöa upp de grabbar som slog kvinnor. Är det inte så idag? Kanske dags att återinföra det nöjet. Dessa grabbar hade fått så mycket stryk att de inte kunde gå på en vecka, om det hade varit för 45 år sedan.

  • Idag är det populärt att våldta i grupp och misshandla yngre och avsluta med att pissa i munnen.

 5. Vilka är det som försvarar dessa våldsmän från muslimska länder?
  Unga Svenska kvinnor.
  Vilka är det som väljer dessa våldsmän framför skötsamma Svenska män?
  Dom får det dom vill ha .
  Det är den bistra verkligheten.
  Varför ska dom som vurmar för massinvandring komma undan?
  Den största skillnaden kvinnor män i Svensk politik är just invandringen.

 6. Svenska myndigheter och domstolar, nja. Det är bättre de gör det de är bäst på. Hoppar käpphäst och plockat jordgubbar.

 7. Man ska inte förringa de enskilda domstolsmedlemmarnas personliga ansvar.
  Offentliggör deras namn, adress och del i förräderiet emot mänskligheten. Sen kan omgivningen visa sitt förakt emot dem på lämpligt sätt.

 8. Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Jag ställer mig frågan om och om igen. Vad är det som har gått fel i vårat land? Varför tillåter myndigheter och folket att det är straff fritt att mörda och våldta?

 9. Helt jävla absurt
  vadå ” men”
  vad har tjejen som torterats och blivit våldtagen för men, resten av livet är förstört
  hennes bästa år!!
  Det här är ju en våldtäkt på svenska folket
  hur mycket skall vi ta
  vad är det frågan om, domarna skiter ju blankt i offren??

 10. fantastiskt
  tack för att de valde Sverige säger Ruinfeldt
  fick de övriga inget ”straff” alls ?

  i övrigt så vill ju dryga 80 % av landets röstberättigade ha det så här

 11. Tänker på hur offren känner sig, när domstolarna reducerar och förminskar hänsynslösa brott till något skitbrott.
  Offren blir kränkta än en gång men nu av de myndigheter som ska skydda oss.

 12. Men med en offentliggjord bild kan
  ”Grannsamverkan mor våld” göra underverk.

  Efter ”en lämplig behandling”, jämförbar med
  alla våldtäkterna han utfört, kan han få ett minne
  att ta med sig resten av livet.

  Vid ett lämpligt ”källarmöte” kan ha få denna
  ”undervisning”!

Kommentera