Greta Thunberg för Dan Park

GOTT OCH BLANDAT. Dan Park är en gatukonstnär som inte omfattas av yttrandefriheten så han har dömts till fängelse flera gånger. När andra “konstnärer” hotar med att spränga regeringen, storma slottet och våldta prinsessan Madeline är det konst. Liksom det är att låta piskan vina och dunka SD-ledaren Jimmie Åkesson gul och blå är inom den konstnärliga friheten enligt vårt rättssystem. 

I en annan tid, alltså före corona, insåg klimatoraklet Greta Thunberg det orimliga i att Dan Park slängs i fängelse för sådant andra hyllas för. Nedan en video om Gretas protest.

Vi uppfattar fenomenet Dan Park som en reaktion, på en extrem situation.
En situation så svår att den har börjat dyka upp i Sveriges grannländer. Skjutningar mot oskyldig, bombsprängningar mot danska skattemyndigheter och polis, våldtäkter och förnedringsattacker. Allt gjort av “nya svenskar” – i Danmark! Och som om det inte räcker, anklagar (tidigare) svenska politiker Danmark för att sätta freden i fara när gränskontroll införs. En kontroll som just har införts för att skydda landet från bombningar och mord. Om det finns något som kan betraktas som en krigsförklaring, är det just att bomba ett annat lands polisstation.
Därför åkte vi till Sverige för att informera svenska folket om situationen med Dan Park. Det sägs att det första offeret för kriget är sanningen. Och om det finns något Dan Park gör så är det att säga saker som de är.
-Pettersson vet inte var Dan Park befinner sig just nu, senast jag hörde något skulle han krypa in i fängelse 4 månader för hets mot folkgrupp på Mariefreds anstalten, men…
Nedan något av Dan Parks konst, detta misshandlas Dan för av vänsterextremister och kastas i fängelse av svenskt rättsväsende. Det är ynkligt…
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Greta Thunberg för Dan Park

 1. Ja det blev som många anat att när Stasi folket fick bestämma kommer allt att haverera, vilket syns på många områden, det är bara
  att konstatera att 68 vänstern och deras avkommor är dom mest misslyckade individerna under hela 1900 talet, och som kommer att ge följdverkningar långt in på 2000 talet!

  Tror dom själva anade det, eftersom dom var så noga med
  att hemligstämpla alla som varit med och klappat Östtyskland
  på axeln för deras tro på detta sjuka system!

 2. Åklagare, Domstolar och Polisledning ingår alla i Diktaturens Kriminella Kreatur!
  Som behandlar importkriminella rashatare som “Herrefolk” och trampar på fattiga skötsamma med “fel” Svenska rastillhörighet, religion eller partibok!
  En slags mentalsjuk kriminell cancer som står för ren ondska!
  Tänk att främmande makts ambition att via hot, våld och bidragsfusk i megaformat dominera o ta över Sverige skulle bli det Svenska våldsmonopolets ledstjärna….
  Inte konstigt att de är rädda för skötsamma människor!

 3. Man kunde aldrig ens i sin vildaste och sjukaste fantasi föreställa sig att Sverige skulle bli en diktatur där konstnärer förföljs, det är så vidrigt att det inte finns ORD!!
  Jag önskar psykopaterna och deras lögner ända in i HELVETET!

 4. Vårt rättssystem… 🙂 Den var kul. Kan vi inte bara kalla det vårt system?

  • Ja, “likhet inför lagen”, det är enbart en floskel.

   Den saknar minsta förankring i verkligheten och måste för Dan Park te sig som ett ondskefullt hångrin!

   • Det sitter nog mest feta genuskäringar i vårt system. De klarar nog inte av att gå 100 m.

Kommentera