Ett diskriminerande gym


Är du sugen att börja träna på gym? Vänd dig då inte till Starkare Crossfit i Mölnlycke, för där gör man skillnad på människor.

Samnytt tar upp ett fall med en man som fick jobb som instruktör på gymmet, ett jobb som rann honom ur näven när ägarinnan fick reda på att han inte tycker som hon.

Ägarinnan säger i ett samtal med Samnytt att hon inte gillar när anställda går ut med politiska åsikter utanför arbetet (observera utanför arbetet), något som hon själv gör utan att skämmas. Nu kan man ana att mannens politiska sympatier låg honom i fatet, inte politiska åsikter generellt. Mannen har nämligen uttryckt sympatier för Sverigedemokraterna i sociala medier. Ett parti som ägarinnan bevisligen ogillar och därav ogillar hon också att mannen i fråga arbetar på hennes gym. Ett tips är att hennes politiska hemvist ligger någonstans till vänster, men det kanske är förutfattade meningar.

Nu vill jag inte göra reklam för någon som missförstått en av demokratins grundpelare, men det här formuläret finns på gymmets webbsida. Vore det inte höjden av humor om 30 personer från SD:s olika förbund anmälde sig till detta och ägarinnan fick kännedom om deras politiska hemvist först efter att de tränat gratis i tre veckor.

 


15 responses to “Ett diskriminerande gym

 • den fete

  alla gym fungerar på samma sätt det gäller att lura på dom ett årskort och gömma pengarna .. det är ju så attndet är jobbigt att gå på gymmet men har man betalt då käner man sig tvungen att gå trots att det är svetigt ..
  om msn gör som ovan tre veckor frit ja då komer dom kanske 2 och en halv vecka. ja sen står dom där maed hyra dragmaskiner dom skal amorteras
  hur slutar det tro

  Gilla

 • Tony

  en vänster subba som kör med åsiktsförtryck
  ska bara väljas bort,.,

  Gilla

 • Ett diskriminerande gym – Suzie Weathers

  […] Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Hur man diskrimineras för att man tycker om sitt land m.

  Gilla

 • den fete

  det var idiotena i Göteborg . gör inget dom hräver din egen grop och kommer inte att komma ur den
  det är ju så att detta gym måste ha ett antal kunder för att betala hyran . öppna ett eget gym för att driva ett måste man ha en kunskapsbas och den är inte politisk

  Gilla

 • valentin

  Gratis är gott

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Så fungerar det i en diktatur där en mångkulturälskande vänsterextremism styr !

  Gilla

 • Eddy S Karlsson

  Kollade just på Aktuellt. Man börjar prata om svenska kyrkan och corona. Men Svenska Kyrkan finns inte längre, den är ju den Islamiska Kyrkan. Och sen sitter ”satan själv” eller rättare sagt antikrist själv i form av tysken Antje Jackelén, vår s.k. ärkebiskop, i SVT och ges utrymme i lögn media. Kan bara sluta på ett sätt. Det kommer att gå riktigt dåligt för Sverige

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Vad betyder värdegrund egentligen, det är ett påhitt av dom som inte kan någonting. Det har ingenting att göra med verkligheten eller yrkeskunskap, det är mer något för sådana som lever på andra. Att någon vet hur man ska göra något och har kunskapen, det förbises av något som heter värdegrund.

  Om värdegrund / genus och allt annat skit ska ses som en merit, då är nog landet helt fel ute. Då tar det inte många år innan vi är ett förlorat land, vart tar kunskapen vägen om inte utomlands. Vad har vi då kvar i landet, valboskap och genustänkande med värdegrund och noll kunskap ?

  Gillad av 1 person

 • ormet

  Har du ingen käpphäst?

  Gilla

 • Kungen

  Jag hoppas att dom går i konkurs……..
  Det är dom verkligen värda. Expomedlemmar får väl träna gratis där

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Bojkotta PK skiten !!

  Gillad av 1 person

 • Skatt på påse

  Jaha, det var en hona igen 🙂 Hahaha. Vilken fjant. PK-gymmet…vem vill gå till ett sådant.

  Gillad av 2 personer

  • Thomas

   Den som vill träna gratis i tre veckor och sedan skriva att han aldrig skulle betala ett öre till en firma som diskriminerar folk efter politiska åsikter eller fritidsaktiviteter

   Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: