Har Abdulahi, Muhammad, Ismael och Agi hål i huvudet när de delar vattenpipa med varandra?

INVANDRING. Medan Köpenhamns partystråk och krogar är övergivna med upphängda skyltar i dörrarna där det står stängt, är det fullt med ånga på många av de vattenpips-kaféerna som har dykt upp under de senaste åren. I tätt packade rum sitter grupper med olika etniska bakgrunder tätt och inhalerade djärvt söt shisharök, ofta från samma munstycken, skriver Ekstra-Bladet.

– Det är Allah som bestämmer, sa en taxichaufför som tog en paus på Rotana Café på Yttre Nørrebro.

– Vad kan vi göra? Det är hans vilja, svarade han, när Ekstra Bladet frågade honom om några bekymmer genom att till exempel dela vattenpipor med två bekanta i hörnet av baren där människor med somalisk bakgrund bodde.

Han ville inte dyka upp med namn och porträttfoto i tidningen, men några meter bort satt Abdulahi Ahmed Ismael, som ville tala.

Han hade just delat sin vattenpipa med en kvinna och en manlig gäst. – För att jag inte är så rädd. Jag är lite optimistisk, skrattade han och förnekade att gudar kunde stå emot koronaepidemin som har fört Danmark till ett slags nödläge.

Läs vidare på Ekstra-Bladet…

-Pettersson vet inte om grabbarna i rubriken har hål i huvudet, men de är namngivna i artikeln och de delar samtliga vattenpipa med andra utan att byta munstycke. Niels Høiby, professor i klinisk mikrobiologi på Rigshospitalet tycker i varje fall att de har hål i huvudet – Om bara en person på ett sådant vattenpipa är infekterat kan alla andra smittas. De kan sedan spridas offentligt. Det går inte alls, inte alls.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

14 thoughts on “Har Abdulahi, Muhammad, Ismael och Agi hål i huvudet när de delar vattenpipa med varandra?

  1. Men för Muslimer gäller väl inte ländernas lagar, bara Allahs,
    dom Muslimer som inte kan ,vill rätta sig efter landet där dom
    befinner sig, i deras lagar borde få en enkelbiljett hem!

  2. Att de ens visste om Corona är ju delvis positivt, sen bryr sig dessa människor endast om sin politiska tillhörighet med inslag av religion. De är vandrande Coronabomber, då tvätta händer och hygien inte står högt på listan.

  3. Vi ska kanske hjälpa dessa stackare att
    få en INTENSIV HEMLÄNGTAN ?

    De behövs inte hos oss i alla fall!

    ”Grannsamverkan mot våld”
    diskreta källarmöten?

    => de har ju motsvarande ”möten”
    i moskéerna !

  4. Nej, intelligens är kanske inte det som drivit dessa
    invasionssoldater att invadera Vårt Fosterland?

    Notera obalansen i kvinnor/ män, unga/äldre!
    ”17 år och utan papper – bara iPhone av senast modell!

    = Det finns en gemensam nämnare!

    -”Öppna ERA hjärtan!” (- men det gäller inte mig, Reinfeldt!”)

    -Socialdemokraterna har kontrakt med muslimerna om att
    muslimerna ska få vara med i Sveriges Regering!!

    – Vår ”säkerhetspolis”, SÄPO, tillåter detta LANDSFÖRRÄDERI !

    Ser du en koppling?
    Kan islam vara en gemensam nämnare?

    Vår regering var väl på besök och knäböjde för islamkungarna
    i SaudiArabien?
    – Är detta resultatet av besöket?

    Jag är RÄDD !
    Känner du dig trygg?

  5. Jag kan meddela från säker källa att människor som kommer till våra demokratiska länder från diktaturer, inte litar på information från regeringar. Dom lyssnar på sina gamla släktingar, typ slickar på staket till moske för Allah ordnar allt. Vi här i Europa kommer aldrig att få någon styr på de inavlade muslimerna. Det enda vi kan göra om vi vill leva ett problemfritt liv, är att skicka tillbaka dom till Mellanöstern och Nordafrika.

  6. Ser fram mot ett stort mått av självsanering i dessa kretsar. Tyvärr hinner dom väl smitta ett antal oskyldiga undertiden.

KommenteraAvbryt svar