Muslimer städar upp efter nyårsfirandet, men…

MEDIA. Det är elfte året i rad som Ahmadiyya muslimska ungdomsförbundet städade upp efter nyårsfirare på utvalda platser i Göteborg, Luleå, Stockholm och Malmö, rapporterar Aftonbladet. Det är också en tradition runt om i världen. Ahmadiyya-muslimer räknas inte som riktiga muslimer, och förföljs och är förbjudna på många håll i den muslimska världen. 

Muslimer, inte ungdomar städar. Ungdomar, inte muslimer, skjuter raketer och kastar sten. Varför nämns religionen bara i det ena fallet?  Foto Privat.

-Pettersson tycker givetvis det är bra att Ahmadiyya-muslimerna är ute och städar och förra året var jag lite imponerat av SVT som hade ett reportageteam på plats klockan sex på morgonen just där muslimerna städade.

Det märkliga är dock att svenskar som inte är muslimer städar tiotusentals platser över hela vårt land men om dem görs inga reportage om.

Det hade varit intressant om media också gjort ett reportage med närbilder på de individer som sköt raketer mot hus och balkonger, inne i butiker och på spårvagnar, mot polis, blåljuspersonal, andra personer och djur?

Det är ungdomar som skjuter raketer och härjar, men muslimer som städar. Vad är skillnaden?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Muslimer städar upp efter nyårsfirandet, men…

  1. Skillnaden är väl att de som städar är praktiserande muslimer och medlemmar i en församling medan vi inte vet något om de raketskjutande ungdomarna religiositet.

  2. I Stockholm går tre hucklegummor och städar…..om dom inte sitter och vilar sig så går det med knappt styfart,
    Kl 11 ungefär så dyker dom upp ur T-banan i Rinkeby, då går det lite fortare…..på väg hem kanske?
    Tre hucklen som lullar omkring kontra en svensk från Samhall, Svensken städar dock!

  3. I den globalistiskt styrda reklamen framställs Svarta och Araber som potenta, starka, glada och som parbildande med Vita kvinnor samt vänliga mm, Vita Män framställs som virriga, dumma, tafatta, pjåskiga och odugliga. Och så är det ju inte i verkligheten! Det är ren påverkanspropaganda.”

    För att förstärka propagandan ytterligare har den kommunistiska SVT börjat visa gamla filmer ,där svensken är en tokig sexgalen figur. Ju äldre desto bättre. Stolliga kläder, tokiga buskisar, Åberg mm.
    Nu gillar jag Åbergs tokerier men alla förstår inte vad det går ut på.

    Jag är så trött på all tv . Hur intressant är det att se när de väljer brudkläder, bantar med pizza fullt i munnen, för att inte tala om läkaren som tar bort div. hudåkommor.Direkt otrevligt.
    Vi är fullständigt omyndigförklarade, araber har egna kanaler .
    Finsk tv som visar ofta fina teaterpjäser mm intressanta program har SVT förbjudit att översätta till svenska.

  4. SVT är väl imponerade av att muslimer t o m städar?
    Känns som ett fabriserat rapportage. Någon ringer till tv och bjuder in. Se så duktiga vi är…..
    Vem bjuder in SVT, för att visa hur svennar städar upp efter bilbränder och annan skadegörelse. Upplägget är helt annat. Vi bara förväntas serva nyadeln

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Det är nomenklaturans strategi, nämn inte företeelser med deras rätta namn eftersom de tror att alla väljare är dumma nog att inte inse vad de gör.
    Tack vare detta så förlorar maktpartiet S väljare, men inser inte att de har gjort fel utan ger skulden till SD. Eftersom de inte kan finna annat än SD har fel värdegrund, dock utan att inse sin egen obefintliga, fortsätter de outtröttligt mot sin egen undergång.

  6. Du har så rätt , Pettersson. Vi gör aldrig nog för att det skall uppmärksammas av media.
    På soptippen ser man aldrig en annan länning, bara vi vita som bär och konkar och sorterar.
    De som jobbar där är dock invandrare, vänliga tjejer och en berättade för mig för ett år sedan att hon har t.o.m. hittat guld där i en ask, som hon har sålt vidare samt värdesaker för 200 000 kronor. Hon sade att hon aldrig lämnar den tjänsten med dubbla löner.
    Hon arbetar på Lidingö.

    I går när jag tittade på Aftonbladet blev jag riktigt förbannad när en reklam med en svart man tog hela sidan och vi tvingas acceptera det.
    Och i Agnetas julprogram sjöng en svart kille .Det är media som lyfter upp dem men svenskar som har vacker sångröst , de får ingen chans längre.
    Det där är provokation.

    • Det retar mig också.Vissa reklam innehåller svarta och dom är så lyckliga så.Vad är det för fel att vara vit .JAG ÄR VIT OCH STOLT.Samtidigt jag är inte rasist ,alla är lika.

      • I den globalistiskt styrda reklamen framställs Svarta och Araber som potenta, starka, glada och som parbildande med Vita kvinnor samt vänliga mm, Vita Män framställs som virriga, dumma, tafatta, pjåskiga och odugliga. Och så är det ju inte i verkligheten! Det är ren påverkanspropaganda.

KommenteraAvbryt svar