Invandrargäng besköt polis och andra i Vänersborg med raketer

BROTTSLIGHET. Inbördeskriget i Trollhättan flyttade i går kväll till det som tidigare kallades ”Lilla Paris”, alltså Vänersborg där polis blev beskjuten med raketer. Tidigare i veckan har det varit oroligt på liknande sätt i grannstaden Trollhättan.

Restads sjukhus, numera Sveriges största asylboende ligger i Vänersborg. Bild från Wikipedia

– Det är ungefär samma typ av händelse som i Kronogården tidigare i veckan. Man har skjutit raketer hej vilt, slagit sönder en del fönsterrutor och kastat föremål mot polisen, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst, till Göteborgs-Posten.

Fyra tre personer har omhändertagits för störande av ordning. Totalt ska ett 30-tal ungdomar i åldrarna 15–25 år varit inblandade. En del ska ha varit maskerade.

Även i Lövgärdet i Göteborg har det varit oroligt. Polis utsattes i går för stenkastning och en förundersökning om våldsamt upplopp har inletts.

I Sverige har vi maskeringsförbud, en lag som kan ge böter eller sex månaders fängelse. Det verkar som den lagen är en av alla som inte följs i vårt land.

-Pettersson gör ett försök att definiera dem som startar inbördeskrig och upplopp i det gamla landet, där det höjts röster att det ska byta namn till Babbelonien.

Babbelonien hette tidigare Sverige och ursprungsbefolkningen kallades svenskar. Numera kallas svenskarna för svenne-banan, svenne-hora, med mera av den nya befolkningen som kallas babbar.

  • Babbe är substantiv. En babbe, flera babbar.
  • Babbe beskriver en mörkhyad person av utländskt ursprung.
  • Babben är ofta kaxig och störig, babbig.
  • Babbar är utlänningar som kan vara födda i Sverige av utländska föräldrar från Mellanöstern, Nordafrika och liknande länder. Babbarna vill ofta vara gangster och tycker att det häftigaste man kan göra är att behandla människor illa, helst utan anledning. Svenska tjejer kallar dom gärna oprovocerat för ”horor” och Svenska killar vill dom råna på deras mobiler eller jackor bara för att få känna sig överlägsna, inte för att dom behöver.
  • Babbar söker bråk för att hävda sig, och du kan aldrig tala om för en babbe att han har gjort fel utan att han exploderar totalt och pratar om ”din mammas fitta”. Hos babben finns det ingen självdistans. I värsta fall dödar han, i andra fall blir han kränkt och vill ha skadestånd.
  • Babbe är inte detsamma som invandrare, men kan vara det. Exempelvis är thailändare och andra från Sydostasien inte babbar. De har ett helt annat uppförande och en annan arbetsmoral.
  • Babben är anledningen till att mycket rasism skapas, då upprepade möten med dessa enskilda individer väldigt lätt kan skapa hat och fördomar.
  • Babben åstadkommer mängder med skada för arbetsamma och skötsamma invandrare genom att begå brott och kalla svenska kvinnor och flickor för ”svennehoror” och ”svennefitta” samt i flock råna ”svenne banan”
  • Blattar förstör för alla invandrare som beter sig som normala människor, och man ska inte i onödan blanda ihop ordet ”invandrare” med ”babbe”.
  • Babben har oftast haft chans att gå i skola och utbilda sig på svenskarna bekostnad men föredrar att skylla på rasism och förtryck trots gratis bostad och pengar till uppehälle.
  • Babbarna bor ofta i enklaver som ibland kallas ”no-go zoner”, ofta utanförskapsområden eller socialt utsatta områden men de kommer från Babbelonien, där har de sedan urminnes tider slagits med allt och alla och nu vill de bara göra det hemtrevligt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Invandrargäng besköt polis och andra i Vänersborg med raketer

    • Tyvärr inte, de körde stenhårt på vegetariska pizzor, klassiskt pk. Inget fel i det, men det var knappast en margherita från Napoli. Klart de blev förbannade och KRÄNKTA!

  1. Polisen har sina förhållningsorder från högre ort.Passivitet skall råda när man befinner sig i arabenklaverna.Det största hotet där man klämmer in alla sina resurser är när NMR demonstrerar.Jag är övertygad om att polisen mycket väl vet vad som är det största och farligaste hotet mot vårt samhälle och det är inte dom ”.högerextrema ” eller NMR.

  2. Dom är som vargar, jagar alltid i flock, men vargarna är inte så fega som dessa från Babbelonien, dom döljer inte vem dom är, utan visar att dom är på jakt.Sen är det för bedrövligt att det inte införs ett Maskeringsförbud,
    för troligtvis bakom dessa masker döljer sig många figurer som inte ens har rätt att vistas i landet, . Så sossarnas gamla slagord om ”att alla ska med,” på resan till Sverige, Varför det finns en överenskommelse mellan EU Länderna om att man ska söka sig till första icke krigförande land förstår jag inte, för dom flesta av dem har rest genom tio länder för att ta sig till det Rasistiska och vita Sverige, men med världens fläskigaste bidrag, och inga straff för grov brottslighet.

  3. Denna man borde prisas för att han uttrycker det vi alla känner.

    Varför tas inte de djupt otacksamma och oförskämda babbegängen in till Djurgården eller Östermalm?

  4. Sluta dalta.

    Tårgas, bitska schäferhundar, vattenkanoner etc är det enda språk bråkmakarna förstår.

    I lumpen fick vi lära oss: ”Halt, eller jag skjuter skarpt!”.

  5. När en polis med ryggrad, t.ex Springare,
    blir han avsatt eller omplacerad.

    Sverige i ett nötskal!

    Försök förstå att Vårt Fosterland
    är ett minne blott!
    Försök förstå att det du tror att det är ditt
    är bara en synvilla! Det är bara ”ditt” tills
    alla stridsledningscentraler ger kommandot
    till sina invasionssoldater att starta det
    STORA ÖVERTAGANDET!

    Är du beredd?
    De har högtalaranläggningar för att ropa ut
    kommandot och vi är obeväpnade!
    Vi är obeväpnade!
    Vi är inte förberedda!
    Vi är inte tränade!
    Vi har inga självmordsbombare!
    Våra kyrkor är inte fyllda med vapen!
    LANDSFÖRRÄDARNA och SÄPO
    ”blir överraskade”?
    Kontraktet, jihad och koranen gäller sedan!

    • Springare kunde inte motstå en fin summa skattepengar är väl sanningen och undrar om han fortfarande står för och tycker det han förut tyckte innan den skapliga köpeshillingen lades upp på bordet ?
      Stora pengar botar och tystar alltid.

  6. Maskeringsförbud? Gäller bara om Tekla 76 gör det. När har polisen resurser-jo när någon försöker intervjua Schori då skickas fyra poliser som ingriper.

KommenteraAvbryt svar