Klimatminister Lövin säger att det går väldigt dåligt och det är bra

KLIMAT & MILJÖ. I går skulle det stora Klimatmötet COP25 avslutas men det pågår ännu. Sveriges klimat- och miljöminister Isabella Lövin (MP) är inte alls nöjd med slutförhandlingarna under klimattoppmötet i Madrid, rapporterar SVT Nyheter.

Steget Efter

Under fredagseftermiddagen kom rapporter om att samtalen strandat och att mötet, som skulle ha avslutats under fredagen, drar ut på tiden. – Det går faktiskt väldigt dåligt, allting är uppe i luften mer eller mindre, säger Lövin.

Lövin fruktar att mötets slutprotokoll kommer att bli väldigt försenat. – Vi hade lite vadslagning i den svenska delegationen. Det är nästan omöjligt att säga. Det kan dra ut till på söndag.

-Pettersson tycker det låter bra, hade klimatminister Isabella Lövin (MP) varit nöjd hade det blivit dyrt och inte gjort klimatet eller miljön ett dugg bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Klimatminister Lövin säger att det går väldigt dåligt och det är bra

  1. Ska MP ( Mental Patienter ) vara med och slutförhandla, då tar det naturligt längre tid. Vad har dessa patienter i partiet för något vettigt att komma med ? Förutom att sparka på den liggande

  2. Klimat- & miljöminister Isabella Lövin (MP) kommer förr eller senare att få sota ordentligt för alla lögner hon uttalat och spridit under sin tid i Sveriges regering.

    Statsrådet Isabella Lövin sa t. ex. följande från riksdagens talarstol onsdagen den 13 juni 2018:

    ”På min gräsmatta finns inte ett grönt grässtrå längre. På fem veckor har vi knappt haft en droppe regn. Brunnen har börjat sina, och vi är bara i början av juni.”

    I själva verket såg det ut så här grönt ut på en del av Isabella Löfvins hustomt just den dagen:

    https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2018/06/lovin_gron-grasmatta_skelett_650.jpg

    Dokumenterat den 13 juni 2018 av en fotograf från Nyheter Idag.

    En skarp uppmaning till (MP)-ministern och hela Stefan Löfvens totalt misslyckade JÖK-regering:

    Sluta ljuga!!!!

  3. Lövin har ju också i sin ägo en massa climate contraband.

    Den människan syns ju alltid på bild i nya kläder.
    Hur stor är hennes garderob och hur pass ofta slänger
    hon sina kläder.

    Är det klimatvänligt att alltid visa upp sig i nya kläder?

  4. Mutor hotar FN:s globala mål. Korruptionen i världen försvårar radikalt möjligheterna att nå målen i Agenda 2030 om en hållbar global utveckling.

    Biståndsorganisationen Sida har under senare år kraftigt utökat antalet personer som arbetar direkt eller indirekt mot korruption i biståndsländerna

    Läs gärna mer och lyssna till ljudreportaget på länken nedan:

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7345248

    Globala målen är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som världens länder någonsin antagit och finns till för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030:

    Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.

    Genom Globala målen för hållbar utveckling kan det här bli verklighet. I alla länder. För alla människor!

    Läs mer om de Globala målen på länken nedan:

    https://www.globalamalen.se/

    Hemsidan drivs av: UNDP – United Nations Development Programme

    Nu hotas alltså alla högt uppsatta mål i Agenda 2030 av KORRUPTION!

    I det genomkorrumperade sällskapet med klimatalarmister som nu samlats i Madrid trivs väl Sveriges miljö- och klimatminister Isabella Lövin (MP) – med sin egen dubbelmoral – lika bra som fisken i vattnet.

  5. jag vill inte betala en massa påhittade avg pga på klimatkris. Jag vill inte ha högre elkostnader pga av att där blir fler elbilar. jag köper el från 100 % vatten från norge . Jag vill slippa energi skatten.
    Fattig pensionärs aktivisten

  6. Det är så att om vi skippar kärnkraften så kommer elkostnaderna att stiga i höjden med sådär 400-500 %. Så det blir att börja spara nu om vi skall ha råd med några glödlampor hemma.

  7. Här en liten lägesrapport från Rebel News, hur det går på COP25 i Madrid.

    Marc Morano berättar om hur det är bakom ”järnridån” bland beslutsfattarna. Hur det är ”vi och dom” i klimatdebatten.

    Där beslutsfattarna får leva som de vill och vi andra ska leva och göra som de anser. Ett nytt modeord har tydligen dykt upp bland COP25-delegaterna.

    ”Klimatpositiv” är detta nya uttryck som används och ska lanseras utåt.

KommenteraAvbryt svar