Kommunisterna tänker ta över klimatfarsen


KOMMUNISM. Idag hörde vi Greta prata i Madrid och hylla ”folket”, nu är Göran Greider igång och surrar om demokratisk planhushållning. 

Det låter som ett eko från en svunnen tid, det låter som Stalin, Mao, Castro och de andra gubbarna och alla de framgångssagor de ordnat, minns du Göran? och var har kommunismen brytt sig om miljö och klimat?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “Kommunisterna tänker ta över klimatfarsen

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Göran

  Ska det bli straffbart att ta reda på alla fakta som omkullkastar Klimathysterikernas föreställningsvärld?
  ”Hets Mot Klimathysteriker”?
  Då kan Sveriges korrupta Åklagare och Domstolar få en ännu behagligare tillvaro att med ett hånflin fängsla skötsamma människor!
  ”Helt ofarligt, ha ha ha… Inga hot mot familjen längre!”
  Ännu fler svepskäl för att plocka av hårt arbetande fattiga människor alla deras pengar i skatt!
  Ännu fler svepskäl för att absolut ingenting fungerar i landet mer än bidragsfusk, grov importerad kriminalitet och sjuklig korruption!
  Ett PK-Sverige som lurat folk att rösta på främmande ockupation och ett land i kaos samt ren misär!
  Medans omvärlden har råd med Miljövård finns inte ett enda öre till det i Sverige!
  Det nya ”Herrefolket” skiter fullständigt i miljön!

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Göran skrev:
   Det nya ”Herrefolket” skiter fullständigt i miljön!

   – Bra observation. Det är motsägelsefullt när partier som utger sig vara miljövänner, samtidigt bjuder in kolonisatörer till Sverige.

   Jag önskar att invandringsmotståndarna tar initiativet som dom äkta miljövännerna. Det skulle exponera dom falska miljövännerna som har svikit miljön genom att entusiastiskt trycka in allt mer människor i Sverige.

   Just därför är det sorgligt att se invandringsmotståndare uttrycka sig hånfullt beträffande miljöhoten.

   Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Ifall du verkligen vill omkullkasta klimat-aktivisternas världsbild, så gör du fel ifall du försöker hävda att det skulle vara riskfritt att ändra atmosfärens sammansättning. Du kommer inte att övertyga någon om någonting. Det enda du uppnår, är att du framstår som en hänsynslös miljöbuse.

   Ifall du verkligen vill utmana klimat-aktivisternas uppfattningar, så gör du rätt genom att inleda en diskussion angående drivkraften bakom koldioxidutsläppen. Alla är överens om att det är människor som står bakom förbränningen av fossila bränslen. Då kan man se var miljöhotet verkligen ligger, genom att hänvisa till födelsetalen i olika delar av Världen. Detta är ett bevis som är enkelt att hänvisa till. Skillnaderna i födelsetal är enorma, och det är inte vita västerlänningar som är det största hotet mot naturen.

   Hur reagerar klimataktivisterna när du uppmärksammar miljöhotet som utgörs av folkslag med hög fruktsamhet? Är dom villiga att kritisera andra människor än vita västerlänningar? Eller har deras miljöengagemang plötsligt minskat? Vem är det nu som framstår som miljöbov respektive miljöhjälte?

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu spelar vänsterjournalister i Storbritannien på känslor i valet de visar en bild för Boris Johnson på ett barn som ligger på golvet på ett sjukhus och väntar på en sängplats !
  För några år sedan var det ett barn som låg på en strand i samband med massinvandringen från Afrika.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  PK-Sveriges gullegris och klimatprofet Greta Thunberg utsedd av tidskriften TIME till årets person och Finland tar hem sina IS-familjer !!!!
  Jojo det tar sig.

  Gilla

 • Tony

  Finns det något land som ser värre ut än dom som drabbats
  av kommunism Det hade varit nyttigt om Göran Greider hade
  gjort en tripp till Polen och gamla Östtyskland när dom var
  ockuperade av hans vridna system, och en idag när dom
  blivit befriade från detta kommunisthelvete!

  Dom flesta människor tror inte på jultomten men det gör
  Göran Greider när han tror på denna avart av samhällssystem
  som består av sagor..

  Jag Greder när jag hör o ser Göran Greider klädd i arbetsskjorta,
  tala om att missbruka ett klädesplagg.

  Gilla

 • messkalle

  @Gamle Geggige Göran Greider , #4G
  Anser du att klimatkrisen bör lösas genom planerad hushållning av jordens resurser, exempelvis avhuvning, för att minska jordens befolkning och återgå till tiden före lilla istiden 700 – 1300 hundraden 700 – 1300?

  En stor grupp av jordens befolkning tror på sitt vis och tror vi inte på deras vis anser de att de kan göra med oss på sitt vis. I slutändan följer de en bok precis som du använder din lilla röda bok. Demokratisk var ordet – på dii vis.

  Gilla

  • Stadshuset i Minsk

   Nu heter jag förvisso inte Göran Greider, men jag vill säga att du kommer med idéer som jag gillar. Inte planekonomin, men att minska Jordens befolkning. Och befolkningsminskningen bör ske genom lägre födelsetal, istället för högre dödstal. Så du kan lägga svärdet åt sidan.

   Givetvis behöver insatserna för att minska fruktsamheten göras på dom platser, och hos dom folkslag, som har högst födelsetal. Det är olämpligt att försöka reducera fruktsamheten hos befolkningar som redan har problem med låga födelsetal.

   Gilla

 • Billy Boy

  En av komponenterna i Göran Greiders ”Demokratiska planhushållning”

  Politikfakta

  Gilla

 • robbcos

  Oj vi var naiva vi såg inte Greta kommunisten komma,,,, äpplet faller ej långt från trädet.

  Gilla

 • aNdErS

  Låt alla köpa 200 liter bensin per år till självkostnadspris, därutöver kostar bensinen 25 kronor litern. Låt alla böter vara som dagsböter, m.a.o. är du välbeställd kostar felparkering 1% av din årsinkomst, lite för den fattige och mer för den rika. Idag skiter miljardärerna i reglerna för vad är 1000:- för dem och varför ska de få parkera hur det vill och köpa sig fria för en spottstyver medan den som är fattig knappt får mat?

  Jag är inte kommunist, långt ifrån, men just böter bör alltid vara dagsböter. Jag vet att bensinen är billig att få upp och att jorden aldrig mått så bra som idag, men skall vi ha pålagor så bör det drabba de som kör längst, hänger ni med?

  Gilla

 • Kommunisterna tänker ta över klimatfarsen — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Kommunisterna tänker ta över klimatfarsen — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gillad av 1 person

 • Tore

  Planhushållning är ett ekonomiskt system där staten planerar och styr ekonomin..
  Det är ju en briljant idé med den nuvarande sk regeringen som höjer skatterna för att kunna skänka bort mera pengar.
  Bra tänkt Göran dax och ta hispa medicinen nu.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  Kommunismen har aldrig fungerat nånstans. Dessutom har den tagit livet av 15ggr fler än vad nazisterna hann med. Bara så vi har proportionerna klara för oss. En bra ide vore att helt förbjuda kommunismen

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Så fick vi då till slut svaret på vad klimathysterin egentligen är täckmantel för. Nämligen att tukta massorna via Kommunismen. Det har iofs. redan pågått en längre tid, men nu kan inte ens den mest naiva, nyttiga idioten tvivla längre. Men tänk så blåst Reinfeldt måste känna sig. Ärke-moderat som kommunismens hantlangare.

  Gillad av 3 personer

  • Stadshuset i Minsk

   Dessa falska miljökämpar gör miljön en otjänst genom att utnyttja miljön som en täckmantel för att nå helt andra politiska mål. Jag känner oro över koldioxidutsläpp och klimat. Och jag anklagar dom falska miljökämparna för att sabotera möjligheten att diskutera klimatfrågan seriöst.

   Gilla

 • blabaris

  Göran…….

  Jag har svårt att ta den kapitalistiska mannen som klär sig ”fattigt” på allvar.

  Han är sverigemästare på att få offentliga bidrag. Jag vet INGEN annan än honom som sugit ut så mycket skatte medelsbidra.

  Dalademokraten typ 14-16 miljoner om året innan han sålde den till ett stort media bolag.

  Plus ALLA andra skattemedels projekt han är och varit inblandad i under 20 år.

  Nästan lika stor snyltare som kungen…..

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: